• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

М'ясо та субпродукти (м'ясо свинини свіже, кури бройлери-тушки, сало свиняче свіже, печінка свиняча свіжа)

М’ясо свинини охолоджене з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0˚С, без заморожування, м’ясна пісна м’якоть, знята з відповідної частини напівтуші (лопатка) у вигляді шматків різної величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена. З м’яса повинні бути видалені: груба сполучна тканина (сухожилля, фасції, в'язок та ін.) і жирова тканина, дрібні кістки, хрящі, крупні кровоносні судини, лімфатичні вузли і кров'яні згустки. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. М'ясо одержане від забою здорової тварини, виготовлене на підприємстві. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90 %.Відповідає ГОСТу або державному стандарту. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю; Кури бройлери-тушки виробниче фасування по 1 шт., вага 1 шт. не менше 1,8 кг. М'язи тушок мають бути добре розвинуті, наявні відкладення підшкірного жиру, добре знекровлені з чистою поверхнею, без залишків пір'я, пеньків. Шкіра – чиста , суха, не завітрена, без подряпин, розривів,плям ,синців, слідів від уколів. Кісткова система без переломів і деформацій. Колір шкіри тушки від «білого» до жовтого; підшкірного та внутрішнього жиру – блідо жовтого або жовтого кольору; м’язової частини – від блідо – рожевого до рожевого. Запах – властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Маркування відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Продукція вітчизняного виробника. Термін придатності товару від загального терміну зберігання, передбаченого виробником,на час поставки має складати не менше, ніж 90%.Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, у том числі Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», національним (регіональним) стандартам, згідно з яким виготовлено продукт.; Сало свиняче свіже м’яке на дотик, без залишків крові, з запахом характерним для сала(без сторонніх запахів). Шкурка сала повинна бути світлою і обов'язково без щетини; колір сала: біле або ніжно-ніжно рожеве в центрі, в ньому можуть бути рожеві вкраплення. Сало має бути товщиною від 3 до 6 сантиметрів. Зформована структура без жирових волокон зверху.Термін придатності товару від загального терміну зберігання, передбаченого виробником на час поставки має складати не менше, ніж 90%. Печінка свиняча має бути червоно-коричневого кольору, на розрізі повинна бути гладкою і однорідною за структурою, з неї повинні бути вилучені зовнішні кровоносні судини, лімфовузли, жовчний міхур з протокою. Присутність льоду не допускається. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90 %.

Завершена

171 700.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 858.50 UAH
Період уточнення: 29.12.2020 11:50 - 05.01.2021 14:00
Звернень немає. Звернення не може бути заданим