• Спрощена закупівля
  • КЕП

М'ясо та субпродукти (м'ясо свинини свіже, кури бройлери-тушки, сало свиняче свіже, печінка свиняча свіжа)

Оголошено тендер

171 700.00 UAH
Номер: e669a4d4eed3416e8e19ad1ea1042f8b
Ідентифікатор плану: UA-P-2020-12-29-002300-a
Тип процедури: Спрощена закупівля
Закупівельник: МИРГОРОДСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ І-ІІІ СТУПЕНІВ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Замовник: МИРГОРОДСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ І-ІІІ СТУПЕНІВ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Очікувана вартість: 171 700.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М'ясо та субпродукти (м'ясо свинини свіже, кури бройлери-тушки, сало свиняче свіже, печінка свиняча свіжа)
Примітки: М’ясо свинини охолоджене з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0˚С, без заморожування, м’ясна пісна м’якоть, знята з відповідної частини напівтуші (лопатка) у вигляді шматків різної величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена. З м’яса повинні бути видалені: груба сполучна тканина (сухожилля, фасції, в'язок та ін.) і жирова тканина, дрібні кістки, хрящі, крупні кровоносні судини, лімфатичні вузли і кров'яні згустки. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. М'ясо одержане від забою здорової тварини, виготовлене на підприємстві. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90 %.Відповідає ГОСТу або державному стандарту. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю; Кури бройлери-тушки виробниче фасування по 1 шт., вага 1 шт. не менше 1,8 кг. М'язи тушок мають бути добре розвинуті, наявні відкладення підшкірного жиру, добре знекровлені з чистою поверхнею, без залишків пір'я, пеньків. Шкіра – чиста , суха, не завітрена, без подряпин, розривів,плям ,синців, слідів від уколів. Кісткова система без переломів і деформацій. Колір шкіри тушки від «білого» до жовтого; підшкірного та внутрішнього жиру – блідо жовтого або жовтого кольору; м’язової частини – від блідо – рожевого до рожевого. Запах – властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Маркування відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Продукція вітчизняного виробника. Термін придатності товару від загального терміну зберігання, передбаченого виробником,на час поставки має складати не менше, ніж 90%.Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, у том числі Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», національним (регіональним) стандартам, згідно з яким виготовлено продукт.; Сало свиняче свіже білого кольору, м’яке на дотик, без залишків крові, з запахом характерним для сала. Термін придатності товару від загального терміну зберігання, передбаченого виробником на час поставки має складати не менше, ніж 90%.; Печінка свиняча має бути червоно-коричневого кольору, на розрізі повинна бути гладкою і однорідною за структурою, з неї повинні бути вилучені зовнішні кровоносні судини, лімфовузли, жовчний міхур з протокою. Присутність льоду не допускається. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90 %.
Річний план закупівлі на: 2021
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Грудень 2020
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 29.12.2020 10:17

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
М'ясо свинини свіже
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 1000 кілограм
Період постачання (не задано)
Кури бройлери-тушки
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 500 кілограм
Період постачання (не задано)
Сало свиняче свіже
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 100 кілограм
Період постачання (не задано)
Печінка свиняча свіжа
Код ДК 021:2015: 15114000-0 Потрухи
Кількість 300 кілограм
Період постачання (не задано)

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума171 700.00 UAH