• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

М'ясо та субпродукти (м'ясо свинини свіже, кури бройлери-тушки, сало свиняче свіже, печінка свиняча свіжа)

М’ясо свинини охолоджене з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0˚С, без заморожування, м’ясна пісна м’якоть, знята з відповідної частини напівтуші (лопатка) у вигляді шматків різної величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена. З м’яса повинні бути видалені: груба сполучна тканина (сухожилля, фасції, в'язок та ін.) і жирова тканина, дрібні кістки, хрящі, крупні кровоносні судини, лімфатичні вузли і кров'яні згустки. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. М'ясо одержане від забою здорової тварини, виготовлене на підприємстві. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90 %.Відповідає ГОСТу або державному стандарту. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю; Кури бройлери-тушки виробниче фасування по 1 шт., вага 1 шт. не менше 1,8 кг. М'язи тушок мають бути добре розвинуті, наявні відкладення підшкірного жиру, добре знекровлені з чистою поверхнею, без залишків пір'я, пеньків. Шкіра – чиста , суха, не завітрена, без подряпин, розривів,плям ,синців, слідів від уколів. Кісткова система без переломів і деформацій. Колір шкіри тушки від «білого» до жовтого; підшкірного та внутрішнього жиру – блідо жовтого або жовтого кольору; м’язової частини – від блідо – рожевого до рожевого. Запах – властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Маркування відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Продукція вітчизняного виробника. Термін придатності товару від загального терміну зберігання, передбаченого виробником,на час поставки має складати не менше, ніж 90%.Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, у том числі Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», національним (регіональним) стандартам, згідно з яким виготовлено продукт.; Сало свиняче свіже м’яке на дотик, без залишків крові, з запахом характерним для сала(без сторонніх запахів). Шкурка сала повинна бути світлою і обов'язково без щетини; колір сала: біле або ніжно-ніжно рожеве в центрі, в ньому можуть бути рожеві вкраплення. Сало має бути товщиною від 3 до 6 сантиметрів. Зформована структура без жирових волокон зверху.Термін придатності товару від загального терміну зберігання, передбаченого виробником на час поставки має складати не менше, ніж 90%. Печінка свиняча має бути червоно-коричневого кольору, на розрізі повинна бути гладкою і однорідною за структурою, з неї повинні бути вилучені зовнішні кровоносні судини, лімфовузли, жовчний міхур з протокою. Присутність льоду не допускається. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90 %.

Завершена

171 700.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 858.50 UAH
Номер: 96c2581a53004868b4bfa4e205e0d658
Внутрішній номер закупівлі: 8048866
Ідентифікатор закупівлі: UA-2020-12-29-003481-a   
Замовник: МИРГОРОДСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ І-ІІІ СТУПЕНІВ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Контактна особа: Надія Олександрівна Терещенко +380669820199 internatbz@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 171 700.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 858.50 UAH
Період уточнення: 29.12.2020 11:50 - 05.01.2021 14:00
Період прийому пропозицій: 05.01.2021 14:00 - 12.01.2021 11:00
Аукціон: 13.01.2021 15:26 - 13.01.2021 15:47
Період кваліфікації: 13.01.2021 15:47 - 18.01.2021 08:25
Період завантаження договору: 18.01.2021 08:25 - 07.02.2021 08:25
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'ясо свинини свіже
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 1000 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 37600, Україна, Полтавська область, Мигрород, Старосвітська 52/15 На карті
Кури бройлери-тушки
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 500 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 37600, Україна, Полтавська область, Мигрород, Старосвітська 52/15 На карті
Сало свиняче свіже
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 37600, Україна, Полтавська область, Мигрород, Старосвітська 52/15 На карті
Печінка свиняча свіжа
Код ДК 021:2015: 15114000-0 Потрухи
Кількість 300 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 37600, Україна, Полтавська область, Мигрород, Старосвітська 52/15 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Скарги
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СЕФТОРГ"

Оскарження: 18.01.2021 08:25 - 21.01.2021 00:00
Початкова пропозиція 160 878.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
160 878.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
18.01.2021 08:25
Документи 37
Скарги 0
Фізична особа-підприємець Випущенко Людмила Миколаївна
Початкова пропозиція 171 534.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
171 534.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Документи 23
Скарги 0

Контракти

Номер: f4963b906300473b9c9a36aae1b96326
Ідентифікатор договору: UA-2020-12-29-003481-a-a1
Постачальник: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СЕФТОРГ"
Номер договору: 10
Сума договору: 160 878.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 134 065.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 27.01.2021 00:00 - 28.02.2022 00:00
Дата підписання: 27.01.2021 15:07
Статус:
Виконаний
PDF
скан коп10.PDF
p7s
sign.p7s
PDF
скан коптд10.PDF
p7s
sign.p7s
p7s
sign.p7s
pdf
Scan_20% м'ясо20220125_163719.pdf
p7s
sign.p7s
p7s
sign.p7s
p7s
sign.p7s