• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

Кейтерингові послуги (ДК 021:2015:55520000-1 Кейтерингові послуги )

1 лот: Зеленодольська ЗОШ №1,Зеленодольська ЗОШ №2 м.Зеленодольська, Апостолівського району Дніпропетровської області (1-4 класи: 507 учні; пільговики:59 учнів); АРЛІ м.Зеленодольська, Апостолівського району Дніпропетровської області (пільговики: 36 учнів); 2 лот: Великокостромський НВК (1-4 класи: 89 учнів; пільговики: 15 учнів; дошкільнята: 20 дітей).

Торги не відбулися

1 133 987.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.1% або 1 258.38 UAH
Період уточнення: 12.06.2020 11:09 - 19.06.2020 09:00
Відповідь надана

сертифікат по стандарту ДСТУ ISO 22000:2007

Номер: c0cffa0c68d448c7ad566c92e15f8bd8
Дата опублікування: 16.06.2020 12:36
Опис: Вимогами ТД встановлено необхідність подання сканованого оригіналу сертифікату по стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT) системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів стосовно надання послуг щодо зберігання продуктів, виданого на ім’я Учасника торгів. У звязку з тим, що приготування страв здійснюється щоденно і зберігання не передбачено, навіщо подавати сертифікат?
Відповідь: Доброго дня. При наданні кейтерингових послуг постачальник вимушений на різний період часу зберігати продукти харчування до приготування страв. У зв’язку з підвищеним рівнем відповідальності за життя та здоров’я наших учнів ,Замовник особливу увагу приділяє якості продуктів харчування. Якість продуктів залежить від правильного зберігання. На теперішній час одним з документів, який відповідає за систему менеджменту управління безпечністю харчових продуктів стосовно надання послуг, щодо зберігання продуктів, є сертифікат по стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT).
Дата відповіді: 17.06.2020 12:13
Відповідь надана

Роз'яснення щодо документації

Номер: 4959f4ad549c499a950e14b2ae312067
Дата опублікування: 16.06.2020 09:20
Опис: Доброго дня! Поясніть будь ласка де буде здійснюватись приготування їжі - в їдальні закладів чи постачатись вже приготованими.
Відповідь: Доброго дня. Це питання є не принципове, бо Замовник закуповує харчування, як послугу. Тому у тендерній документації є вимога : довідка , що містить інформацію про наявність обладнання та матеріально-технічної бази Учасника необхідних для надання послуги.
Дата відповіді: 17.06.2020 11:26