-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
- 1
Кейтерингові послуги ДК 021:2015: 55520000-1 (Послуги щодо забезпечення дієтичним харчуванням хворих)
Завершена
15 600 000.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 78 000.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 78 000.00 UAH
Період уточнення:
01.03.2024 14:00 - 29.03.2024 00:00
Відповідь надана
на кого подавати згоду на обробку персональних даних?
Номер:
89f56f98dbb34f358ca0e827fea7c9ac
Дата опублікування:
04.03.2024 19:52
Опис:
Відповідно до умов ТД має бти надано "Лист-згода щодо дозволу на обробку персональних даних за формою відповідно до Додатка № 6 до ТД.". Просимо повідомити, від імені кого має бути наданао такий лист-згоду: лише особи, що підписала тендерну пропозицію, чи ще якихось осіб?
Відповідь:
Шановний учаснику, дякуємо за питання. Дана вимога стосується тільки особи, відповідальної за підписання тендерної пропозиції
Дата відповіді:
05.03.2024 14:26
Відповідь надана
Чи потрібно учаснику робити власні тех.карти для тендеру і подавати їх у складі тендерної пропозиції?
Номер:
67b14cdf9b2748c9b09fd16a20cc909d
Дата опублікування:
04.03.2024 17:51
Опис:
Чи потрібно учаснику робити власні тех.карти для тендеру і подавати їх у складі тендерної пропозиції?
Відповідь:
Шановний учаснику, читайте уважно тендерну документацію. Додатком №2 до тендерної документації, а саме п.7 Загальних вимог передбачено: «…У складі тендерної пропозиції надати гарантійний лист, яким Учасник гарантує при приготуванні страв чітко дотримуватись технологічних карт, розроблених і наданих Замовником
Дата відповіді:
05.03.2024 14:27
Відповідь надана
Чи можна використовувати сіль у стравах? Якщо так, то чому вона не вказана в тех.карці.
Номер:
3fe026897c7242e7b048657874531d31
Дата опублікування:
04.03.2024 17:50
Опис:
Чи можна використовувати сіль у стравах? Якщо так, то чому вона не вказана в тех.карці? Якщо сіль дозволено до використання - просимо прямо вказати це у відповідних техкартах
Відповідь:
До тендерної документації будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
05.03.2024 14:28
Відповідь надана
помилка в техкартах
Номер:
f91c82588c9a4c45874c058e6bfbe6d3
Дата опублікування:
04.03.2024 17:49
Опис:
У тех.карті указаний цукор для дієти "цукровий дабет", що заборонено, а саме тех.карта : " Суп з крупою протертий", Просимо виправити помилку, прибравши вказаний інгридієнт з техкарти.
Відповідь:
До тендерної документації будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
05.03.2024 14:29
Відповідь надана
У всіх гарнірах не вистачає 10грам закладки на продукти, тобто не виходить вихід готової страви.
Номер:
393e9bf2524b4ccdbe0233bcfe2a6373
Дата опублікування:
04.03.2024 17:48
Опис:
У всіх гарнірах не вистачає 10грам закладки на продукти, тобто не виходить вихід готової страви. Просимо усунути помилку втехнологічних картках, збільшивши відповдіно закладку продуктів в гарнірах
Відповідь:
До тендерної документації будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
05.03.2024 14:29
Відповідь надана
усунути помилку в техкартах
Номер:
68408f67313b42ef8b808f6f8bd6fd19
Дата опублікування:
04.03.2024 17:47
Опис:
Крупа у тех.картах розварюється по різному. Наприклад крупа у страві " Суп з крупою протертий" - містить весь перелік круп із зазначенням,що крупи розварюються вдвічі ( як це ми розуміємо з поданох тех.карт). Але у страві " Каша гречана молочна " крупа гречана розварюється в 1,37раз, а у стравах гарнірних крупа розварюється в 2,5разів. також наприклад - "Каша Пшоняна з яблуками та вершковим маслом" в 3,64рази та каша пшоняна з вершковим маслом " крупа збільшилась в 2,55разів, а в молочній каші розварюється на 1,48грам.
Чому однакова крупа по різному розварюється? Просимо усунути помилки в техкартах, а саме - установити єдину пропорцію розварювання однакових (тих самих) круп у різних стравах.
Відповідь:
До тендерної документації будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
05.03.2024 14:29
Відповідь надана
Закладка на яйце з різною вагою
Номер:
c3a3bfe047ea485c932be9a5c3e910bd
Дата опублікування:
04.03.2024 17:46
Опис:
Закладка на яйце з різною вагою - наприклад у страві "Зрази курячи парові" 1/6 - це 8грам за нетто , тобто загальна вага яйця 48грам, а у страві "Суфле з курячого м'яса" брутто 1/4 - це 10грам за нетто, тобто 40грам яйце. У страві "Омлет паровий" 1шт яйця 45грам виходу в нетто. Тоді яка загальна вага яйця все таки використовується? чи для кожної окремої страви своя вага і свій калібр яйця? Просимо оптимізувати техкарти, установивши закладку виходячи з єдиного калібру яєць
Відповідь:
До тендерної документації будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
05.03.2024 14:30
Відповідь надана
В техкартках не відповідають закладки з однаковими продуктами:
Номер:
e4303481178f4b4d8f36c7603dd52cad
Дата опублікування:
04.03.2024 17:44
Опис:
В техкартках не відповідають закладки з однаковими продуктами: наприклад макарони у страві "макаронник з м'ясом " закладка брутто 50грам в сирому вигляді, а відварні 100грам, а у страві " Макарони відварні" такіж самі макарони з Брутто 45грам - нетто 140грам? Просимо виправити помилки в техкартах, а саме - визначити однакові пропорції закладки продуктів відповдіно до виходу готової страви.
Відповідь:
До тендерної документації будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
05.03.2024 14:30
Відповідь надана
Щодо м'ясних страв брутто та нетто в техкартах указана м'ясна сировина в сирому вигляді?
Номер:
9092d740c21d45a9bd8c48359acc67e0
Дата опублікування:
04.03.2024 17:42
Опис:
Щодо м'ясних страв брутто та нетто в техкартах указана м'ясна сировина в сирому вигляді?
Відповідь:
До тендерної документації будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
05.03.2024 14:31
Відповідь надана
1. В техкартах не вистачає закладки нетто на вихід готової продукції.
Номер:
b65bc3928a294989b8de57825b195e42
Дата опублікування:
04.03.2024 17:41
Опис:
1. В техкартах не вистачає закладки нетто на вихід готової продукції.
Наприклад: "Пудинг сирно-морквяний" для нормо,як пишеться в тех.картці сума за інгредієнтами рівно 120грам - без урахування теплової обробки страви (хоча за меню взагалі стоїть 130грам), а для 9 дієти взагалі не вистачає до указаних 110грам.
Омлет паровий просять 75грам виходу, але закладка на 73 та 72грами.
Макаронник з мясом не вистачає закладки на продукти ,якщо сткласти в суму вихід страви виходить 166грам, а повинно бути не менше 200грам (нормотрофіки) та аналогічно 188грам - а повинно бути 220грам (гіпотрофіки).
Просимо внести зміни у ТД, а саме - привести показники закладки нетто у відповідність до виходу готової продукції
Відповідь:
До тендерної документації будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
05.03.2024 14:35