-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Послуги їдалень (послуги гарячого харчування).
Завершена
1 532 555.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 7 662.78 UAH
мін. крок: 0.5% або 7 662.78 UAH
Період уточнення:
30.12.2021 10:00 - 10.01.2022 00:00
Відповідь надана
Надати інформацію
Номер:
574efa0872ca4e41a1428dabbf55e12f
Дата опублікування:
03.01.2022 15:10
Опис:
Умовами тендерної документації передбачено, що учасникам необхідно надати копії особових медичних книжок персоналу відповідно до Наказу МОЗ України від 21.02.2013 № 150 - перша та остання сторінки із відміткою про допуск до роботи, копії обов’язкової вакцинації проти COVID-19 (сертифікат) стосується виключно тих працівників, які безпосередньо беруть участь у приготуванні їжі та доставці продуктів.
Чи можливо надання у складі тендерної пропозиції свідоцтва про щеплення від COVID-19, оскільки не у кожного працівника є смартфон та/або можливість встановити додаток дія, щоб можна було стягнути звідти сертифікат?
Відповідь:
Шановний учасник , у складі тендерної пропозиції можливо надання свідоцтва про вакцинацію або сертифіката про вакцинацію. В тендерну документацію будуть внесені відповідні зміни.
Дата відповіді:
04.01.2022 10:35
Відповідь надана
вимога документації
Номер:
0231d3fa402f4878aeeec00d46231dd7
Дата опублікування:
31.12.2021 08:28
Опис:
Відповідно до п. 6.3.3 проекту договору
Циклічне (десятиденне) меню складається і узгоджується адміністрацією Замовника з Держпродспоживслужбою.
Поясніть навіщо розробляти та погоджувати Учаснику меню з Держпродспоживслужбою ,якщо відповідно до умов договору його узгоджує Замовник
Відповідь:
Шановний учасник в пункт 6.3.3 договора будуть внесені зміни, «Циклічне (десятиденне) меню складається і узгоджується адміністрацією Замовника з Держпродспоживслужбою.» було вказано помилково.
Дата відповіді:
04.01.2022 10:37
Відповідь надана
вимога тендерної документації
Номер:
c42a87601265404589bfba5b8d657ca9
Дата опублікування:
31.12.2021 08:14
Опис:
Поясніть вимогу тендерної документації
. Учасник повинен надати у складі пропозиції 4-х сезонне 4-х тижневе меню, розроблене відповідно до вимог чинних нормативно-правових актів України та погоджене у Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів або її територіальних органах/підрозділах/відділеннях.
відповідно до п.36 Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затвердженого Постановою КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24 березня 2021 р. № 305, примірне чотиритижневе сезонне меню та асортимент буфету дозволено використовувати після погодження з територіальним органом Держпродспоживслужби. Без такого погодження дозволено використовувати меню, рекомендоване МОЗ.
Таким чином законодавством визначено, що якщо застосовується меню рекомендоване МОЗ, то його дозволено використовувати без погодження з територіальним органом Держпродспоживслужби.
В той же час, відповідно до пп.5 п.19 Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затвердженого Постановою КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24 березня 2021 р. № 305, керівник закладу освіти, закладу оздоровлення та відпочинку, у разі вибору способу організації харчування шляхом приготування та реалізації готових страв закладом освіти, закладом оздоровлення та відпочинку самостійно затверджує примірне чотиритижневе сезонне меню за погодженням з територіальним органом Держпродспоживслужби (крім випадків, коли використовується меню, рекомендоване МОЗ), а також щоденне меню-розклад.
Наказом Міністерства охорони здоров’я від 05.11.2021 р. №2441 було затверджено рекомендоване примірне чотиритижневе сезонне меню.
якщо планується надати рекомендоване примірне чотиритижневе сезонне меню затверджене Наказом Міністерства охорони здоров’я від 05.11.2021 р. №2441 то погоджувати його не потрібно .Прошу Вас Внести правки у тендерну документацію.
Відповідь:
Шановний учасник! Наказом Міністерства охорони здоров’я № 2441 від 05.11.2021 року, на який Ви посилаєтесь, затверджено тільки меню для дітей віком від 1 до 6 (7) років.
Відповідно до Додатку 1 до Тендерної документації передбачено, що закуповується послуга їдалень для дітей від 4-х до 14-ти років, тобто враховуючи той факт, що наразі Міністерством охорони здоров’я не затверджено меню для дітей віком від 4-х до 14-ти років, згідно із Постановою КМУ № 305 п. 36 передбачено обов’язкове погодження меню із територіальним органом Держпродспоживслужби.
Здійснювати харчування дітей за рекомендованим меню МОЗ чи за меню із погодженням у органах Держпродспоживслужби є правом Замовника під час закупівлі послуг.
Ми, як Замовник прийняли рішення вимагати від учасників меню за погодженням у органах Держпродспоживслужби з метою додаткового захисту інтересів дітей та додержання всіх необхідних норм при забезпеченні харчуванням дітей.
Дата відповіді:
04.01.2022 11:24
Відповідь надана
вимога тендерної документації
Номер:
f8496b822ec84ee399e34abea2481ca3
Дата опублікування:
31.12.2021 08:05
Опис:
Прошу Вас уточніть інформацію стосовно надання
актів
1.Копія акту інспектування або лист територіального органу Держпродспоживслужби, що підтверджує додержання оператором ринку вимог законодавства про харчові продукти (згідно наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 № 447 «Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання оператором ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров’я та благополуччя тварин»)
2.Копія акту інспектування або лист територіального органу Держпродспоживслужби, складений за результатами проведення заходу контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР (наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 № 446 «Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР»).
На які об'єкти повинні бути надано акти9складські приміщення,транспортні засоби тощо)
Відповідь:
Шановний учасник, в тендерну документацію будуть внесені зміни, а саме акти надаються на складські приміщення та транспортні засоби, які зазначені учасником у довідці про наявність матеріально-технічної бази, видані на ім’я учасника.
Дата відповіді:
04.01.2022 10:34
Відповідь надана
запитання стосовно вимог документації
Номер:
d2f6adb73dae46f08306e52c4946739a
Дата опублікування:
31.12.2021 08:02
Опис:
Відповідно до зразка № 1 тендерної документації
Учасник повинен надати інформаціюДокумент, що підтверджує право власності або користування *(довідка про наявність обладнання та малоцінного інвентарю на балансі (для юридичних осіб), договір оренди або інші документи: договір купівлі-продажу, технічний паспорт..Поясніть будь ласка, довідку про наявність обладнання та малоцінного інвентарю на балансі фізичним особам - підприємцям надавати не потрібно ,адже у Вас вказано для юридичних осіб .
Відповідь:
Шановний учасник, в зразок довідки будуть внесені зміни,а саме довідка надається усіма учасниками.
Дата відповіді:
04.01.2022 10:32