-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Безлотова
-
КЕП
Куряче філе охолоджене
Місцезнаходження замовника - 50000, Дніпроперовська обл., місто Кривий Ріг, вулиця Свято- Миколаївська, буд. 27. Категорія замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Вид закупівлі - процедура закупівлі- для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 цього Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень.
Завершена
4 222 400.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 21 112.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 21 112.00 UAH
Період уточнення:
25.10.2021 15:49 - 15.11.2021 00:00
Відповідь надана
кваліфікаційні критерії
Номер:
d09c929c49bc42ec9322391138a593fe
Дата опублікування:
03.11.2021 11:23
Опис:
Замовник вимагає у п5 розділу 3 надати копію сертифікату ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 2018, IDT) просимо внести змінти до документації та додати "або копію сертифікату ДСТУ ISO 22000:2018, оскыльки ваша вимога суттєво обмежує коло потенційних учасників, якими розроблено, введено в дію постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках раніше та отримали сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог ISO 22000:2018. Крім того,ідповідно до пункту 2 частини другої статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», оператори ринку зобов’язані розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечувати належну підготовку з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів, однак законом не обмежено запровадження та отримання сертифікату саме 22000:2019, так як на сьогоднішній день ISO 22000:2018 підходить для організацій усіх типів на території України, просимо внести зміни до документації, усунути цюдискримінаційну вимогу та надати можливість більшому колу потенційних постачальників взяти участь у процедурі закупівлі.
Відповідь:
Шановний Учасник! Згідно з частиною третьою статті 22 Закону України «Про публічні закупівлі» тендерна документація може містити також іншу інформацію відповідно до законодавства, яку замовник вважає за необхідне до неї включити, щодо вимоги надати сертифікат ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів, щодо транспортування та зберігання, оптової торгівлі м’ясом та іншими продуктами харчування. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу», виданих на ім'я учасника або організації, чинного до кінця 2022 року або більше ніяким чином не суперечить принципам здійснення публічних закупівель та недискримінації учасників зазначених в Статті 5. Закону України «Про публічні закупівлі». Саме Сертифікат а не Копія свідчить про якість товару.
Дата відповіді:
04.11.2021 08:55
Відповідь надана
про експертний висновок
Номер:
f7246207e34d41de84f5f001bb284e6f
Дата опублікування:
03.11.2021 10:47
Опис:
Шановний замовнику, ми уважноознайомились з вимогами тендерної документації щододаної закупівлі та маємо уточнююче питання щодо п 4.13 Додатку 4, а саме просимо надари розяснення на які саме показники необхідно перевірити товар (які лабораторні випробування треба виконати) та вказати у експрнтому висновку.
Дякуємо за відповідь
Відповідь:
Шановний учасник! Внесено зміни до ТД.
Дата відповіді:
03.11.2021 16:22
Відповідь надана
кваліфікаційні критерії
Номер:
d394b8827e4d4131bc649bf5920c9786
Дата опублікування:
26.10.2021 11:37
Опис:
За додатковою інформацією звертайтесь до Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів. Ви пишете для чого такі відповіді можливо ви звернетесь і надасте коректні відповіді
Відповідь:
Внесено зміни до ТД.
Дата відповіді:
26.10.2021 13:52
Відповідь надана
щодо технічних вимог
Номер:
cbd33d9514ee4eaeb47a0e1ef5fce1bd
Дата опублікування:
26.10.2021 11:35
Опис:
Дійсний, означає - чинний. За додатковою інформацією звертайтесь до Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів. А ви звертались? Чи ви самостійо будете визначати чинність. Так просимо зазначити показники
Відповідь:
Внесено зміни до ТД.
Дата відповіді:
26.10.2021 13:52
Відповідь надана
Кваліфікаційні критерії
Номер:
1566e4402f5242bbbdb48518d4592867
Дата опублікування:
26.10.2021 10:45
Опис:
Вами надано відповідь - Цей стандарт установлює вимоги до системи керування безпечністю харчових продуктів та придатний для застосування всіма організаціями, які безпосередньо чи опосередковано залучені до харчового ланцюга, незалежно від їх розміру та складності. Просимо надати розяснення на який ланцюг надати сертифікат чи тільки торгівля чи зберігання чи транспортування чи всі разом
Відповідь:
За додатковою інформацією звертайтесь до Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.
Дата відповіді:
26.10.2021 11:25
Відповідь надана
технічні вимоги
Номер:
14aa15fae5db42569f71f1efe5ca2635
Дата опублікування:
26.10.2021 10:42
Опис:
Вимогами встановлено - дійсний державний висновок санітарно-епідеміологічної експертизи
Просимо Вас надати розяснення, що означає дійсний і перелік показників за якими повинен надаватися відповідний експертний висновок
Відповідь:
Дійсний, означає - чинний. За додатковою інформацією звертайтесь до Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.
Дата відповіді:
26.10.2021 11:12
Відповідь надана
щодо працівників
Номер:
aad5bb40348044438e4300197257c080
Дата опублікування:
26.10.2021 10:36
Опис:
Шановний замовнику а якщо фізична особа-підприємець здійснює свою діяльність без використання найманих працівників, які необхідно надати документи
Відповідь:
Для належного виконання умов договору, Учасник має обов'язково надати відомості про водія, вантажника, експедитора, комірника (за наявності ).
Дата відповіді:
26.10.2021 11:08
Відповідь надана
щодо складський приміщень
Номер:
81678f7e46b649eba12d3e2afa48b1c4
Дата опублікування:
26.10.2021 10:33
Опис:
Вимогами ТД передбачено чинний договір оренди нежитлового приміщення, якщо складські(е) приміщення орендовані(е). При наявності власного приміщення – подання документів, що підтверджують право власності на зазначений об’єкт. Шановний замовнику прошу надати розяснення яким чином можуть подати пропозиції учасники які використовують складські приміщення на підставі договору відповідального зберігання
Відповідь:
Згідно з умовами ТД, документи, що не передбачені законодавством для учасників – юридичних, фізичних осіб, у тому числі фізичних осіб-підприємців, не подаються ними у складі тендерної пропозиції, про що такий учасник повинен зазначити у своїй тендерній пропозиції, включаючи обґрунтування та причини неподання документів, посилаючись на нормативні акти, інформація подається в довільній формі.
Тобто, Учасник має надати довідку в довільній формі про наявність у нього саме договору відповідального зберігання, а також копію самого договору з усіма додатками до нього, а також всі документи, підтверджуючі дотримання санітарних норм на дане приміщення:
- експлуатаційний дозвіл на виробничі потужності та/або складське приміщення ;
- акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та норми, здоров’я та благополуччя тварин (відповідно до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 № 447) виданий на обстеження складських приміщень по зберіганню харчових продуктів згідно вимог діючого законодавства, за IV квартал 2021 року (з відміткою про відсутність порушень (відсутністю відомостей про виявлені порушення у відповідному розділі Акту)).
Дата відповіді:
26.10.2021 11:03
Відповідь надана
уповноважена особа
Номер:
d2c8dbb720bc44c1b113d73de8fe9014
Дата опублікування:
26.10.2021 10:22
Опис:
Переможець визначається рішенням тендерного комітету шляхом голосування членів тендерного комітету простою більшістю голосів у присутності не менше двох третин членів комітету. Яке відношення має тендерний комітет до уповноваженої особи
Відповідь:
Конкретизуйте будь ласка ваше питання, або телефонуйте для уточнення за номером, який вказаний на майданчику!
Дата відповіді:
26.10.2021 10:33
Відповідь надана
кваліфікаційні критерії
Номер:
bf8e5c4835df4abcb5272a2f4d7b7ce8
Дата опублікування:
26.10.2021 10:19
Опис:
Вимогами ТД передбачено надання сертифікату ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу», виданих на ім'я учасника або організації, чинного на 2021 рік. Просимо Вас уточнити сферу діяльності відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) з метою униможливлення непорозумінь під час підготовки пропозиції
Відповідь:
Цей стандарт установлює вимоги до системи керування безпечністю харчових продуктів та придатний для застосування всіма організаціями, які безпосередньо чи опосередковано залучені до харчового ланцюга, незалежно від їх розміру та складності.
Дата відповіді:
26.10.2021 10:36