-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Капуста білоголова свіжа,Буряк столовий,Морква свіжа
Відповідно 4 та 5 розділу проєкту договору. Примірні вимоги до капусти білоголової свіжої 1. Капуста білоголова свіжа (пізньостигла першого сорту) повинна відповідати ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Капуста білоголова свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки (сітки), дерев’яні або картонні ящики (коробки). Вага нетто капусти у мішку (сітці), дерев’яному або картонному ящику (коробці) повинна бути 15-50 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути капуста одного ботанічного і товарного сорту. Тара повинна бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки) або дерев’яного, картонного ящика (коробки) або наклеюються із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7037:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання капусти білоголової свіжої повинен становити: капуста пізньостиглих сортів – не менше 6 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання) Примірні вимоги до моркви свіжої 1. Морква свіжа (першого сорту, очищена від землі сухим способом) повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Морква свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто моркви у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути морква одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7035:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання моркви свіжої повинен становити не менше 6 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання). Примірні вимоги до буряка столового свіжого 1. Буряк столовий свіжий (перший сорт) повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Буряк столовий свіжий повинен бути розфасований в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто буряка у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинен бути буряк одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7033:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання буряка столового свіжого повинен становити не менше 6 місяців з дня його поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання).
до закінчення періоду залишилося 5 днів (до 09.10.25 09:00)