• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Капуста білоголова свіжа,Буряк столовий,Морква свіжа

Відповідно 4 та 5 розділу проєкту договору. Примірні вимоги до капусти білоголової свіжої 1. Капуста білоголова свіжа (пізньостигла першого сорту) повинна відповідати ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Капуста білоголова свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки (сітки), дерев’яні або картонні ящики (коробки). Вага нетто капусти у мішку (сітці), дерев’яному або картонному ящику (коробці) повинна бути 15-50 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути капуста одного ботанічного і товарного сорту. Тара повинна бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки) або дерев’яного, картонного ящика (коробки) або наклеюються із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7037:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання капусти білоголової свіжої повинен становити: капуста пізньостиглих сортів – не менше 6 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання) Примірні вимоги до моркви свіжої 1. Морква свіжа (першого сорту, очищена від землі сухим способом) повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Морква свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто моркви у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути морква одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7035:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання моркви свіжої повинен становити не менше 6 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання). Примірні вимоги до буряка столового свіжого 1. Буряк столовий свіжий (перший сорт) повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Буряк столовий свіжий повинен бути розфасований в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто буряка у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинен бути буряк одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7033:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання буряка столового свіжого повинен становити не менше 6 місяців з дня його поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання).

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 4 дні (до 09.10.25 09:00)

287 400.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3ef7fe69aa1e4123b4f3b17d926ea72c
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:24
Відповідність ДСТУ 7035
ID: 7ab1c017f12b452bb7927924b2cc1d28  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:24
Товарний сорт
ID: 1a91b14c70ce4ab0a0a87bb2621922c6  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 945970f5b572443cbc80122e4c60a45c
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:24
Відповідність ДСТУ 7033
ID: 68e95c3c960b46bfb755a8bb44866dc2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:24
Діаметр коренеплоду
ID: de9ed81ee8c2468c83bccdabf2f5c814  
Очікуване значення : 5-10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:24
Товарний сорт
ID: 94984be1772447e3941d0d5f43f3ba83  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c0a7af15ba224c0481a76f72c0c7c4b8
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:24
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 796dc7c770ec48589f442592a43c5ab6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:24
Строк достигання
ID: 83eed1786c864500a27de46f91c17eb4  
Очікуване значення : пізньостигла  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.10.2025 17:24
Товарний сорт
ID: f598a70ea23d457aa90f7fdbf3d55dcc  
Очікуване значення : перший  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження