• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Капуста білоголова свіжа,Буряк столовий,Морква свіжа

Відповідно 4 та 5 розділу проєкту договору. Примірні вимоги до капусти білоголової свіжої 1. Капуста білоголова свіжа (пізньостигла першого сорту) повинна відповідати ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Капуста білоголова свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки (сітки), дерев’яні або картонні ящики (коробки). Вага нетто капусти у мішку (сітці), дерев’яному або картонному ящику (коробці) повинна бути 15-50 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути капуста одного ботанічного і товарного сорту. Тара повинна бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки) або дерев’яного, картонного ящика (коробки) або наклеюються із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7037:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання капусти білоголової свіжої повинен становити: капуста пізньостиглих сортів – не менше 6 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання) Примірні вимоги до моркви свіжої 1. Морква свіжа (першого сорту, очищена від землі сухим способом) повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Морква свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто моркви у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути морква одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7035:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання моркви свіжої повинен становити не менше 6 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання). Примірні вимоги до буряка столового свіжого 1. Буряк столовий свіжий (перший сорт) повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Буряк столовий свіжий повинен бути розфасований в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто буряка у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинен бути буряк одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7033:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання буряка столового свіжого повинен становити не менше 6 місяців з дня його поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання).

  • Подача пропозицій до закінчення періоду залишилося 5 днів (до 09.10.25 09:00)
  • Аукціон
  • Кваліфікація
  • Пропозиції
    розглянуто
Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 5 днів (до 09.10.25 09:00)

287 400.00 UAH з ПДВ
Номер: c4e7bf87a2ac4caca160b170a0148422
Внутрішній номер закупівлі: 26641775
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-10-03-011644-a   
Замовник: ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930)
Контактна особа: Рудик Інна Василівна 380472333347 IRudyk@dpsu.gov.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 287 400.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 03.10.2025 17:24 - 09.10.2025 09:00
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Капуста білоголова свіжа
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 12000 кілограм
Період постачання до 15.12.2025
Місце постачання 18000, Україна, Черкаська область, Черкаси, ***** На карті
Буряк столовий
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 7000 кілограм
Період постачання до 15.12.2025
Місце постачання 18000, Україна, Черкаська область, Черкаси, ***** На карті
Морква свіжа
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 8000 кілограм
Період постачання до 15.12.2025
Місце постачання 18000, Україна, Черкаська область, Черкаси, ***** На карті