-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Заправки та приправи
Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Примірні вимоги до гірчичного порошку. Товар – Порошок гірчичний, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару) (ДСТУ, ТУ, ТУ У, ГОСТ, ГСТУ, СОУ, ISO) «Порошок гірчичний. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року. Фасування в поліпропіленових (поліетиленових) пакетах, яке відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки до 1 кг. На кожній упаковці повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад та дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Строк придатності товару повинен складати не менше 12 місяців на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Примірні вимоги до лаврового листа Товар – Лист лавровий, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару) (ДСТУ, ТУ, ТУ У, ГОСТ, ГСТУ, СОУ, ISO) «Лист лавровий сухий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Повинен мати не пошкодженні листя за формою довгасті, ланцетовидно-овальні. Колір зелений, сіруватий із сріблястим відтінком. Запах смак властиві лавровому листу без сторонніх присмаків та запахів. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року. Фасування в поліпропіленових (поліетиленових) пакетах до 1 кг. На кожній упаковці повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад та дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ДСТУ на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Примірні вимоги до оцту столового Товар – Оцет 9%, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару) (ДСТУ, ТУ, ТУ У, ГОСТ, ГСТУ, СОУ, ISO) «Оцет з харчової сировини. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року. Повинен бути в пластмасових пляшках місткістю 1 л. На кожній упаковці повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад та дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Строк придатності товару повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Примірні вимоги до перцю чорного меленого Товар – Перець чорний мелений, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару) (ДСТУ, ТУ, ТУ У, ГОСТ, ГСТУ, СОУ, ISO) «Прянощі. Перець чорний і білий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року. Фасування в поліпропіленових (поліетиленових) пакетах, яке відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки до 1 кг. На кожній упаковці повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад та дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Строк придатності товару повинен складати не менше 12 місяців на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.