• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Заправки та приправи

Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Примірні вимоги до гірчичного порошку. Товар – Порошок гірчичний, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару) (ДСТУ, ТУ, ТУ У, ГОСТ, ГСТУ, СОУ, ISO) «Порошок гірчичний. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року. Фасування в поліпропіленових (поліетиленових) пакетах, яке відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки до 1 кг. На кожній упаковці повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад та дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Строк придатності товару повинен складати не менше 12 місяців на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Примірні вимоги до лаврового листа Товар – Лист лавровий, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару) (ДСТУ, ТУ, ТУ У, ГОСТ, ГСТУ, СОУ, ISO) «Лист лавровий сухий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Повинен мати не пошкодженні листя за формою довгасті, ланцетовидно-овальні. Колір зелений, сіруватий із сріблястим відтінком. Запах смак властиві лавровому листу без сторонніх присмаків та запахів. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року. Фасування в поліпропіленових (поліетиленових) пакетах до 1 кг. На кожній упаковці повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад та дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ДСТУ на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Примірні вимоги до оцту столового Товар – Оцет 9%, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару) (ДСТУ, ТУ, ТУ У, ГОСТ, ГСТУ, СОУ, ISO) «Оцет з харчової сировини. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року. Повинен бути в пластмасових пляшках місткістю 1 л. На кожній упаковці повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад та дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Строк придатності товару повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Примірні вимоги до перцю чорного меленого Товар – Перець чорний мелений, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару) (ДСТУ, ТУ, ТУ У, ГОСТ, ГСТУ, СОУ, ISO) «Прянощі. Перець чорний і білий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року. Фасування в поліпропіленових (поліетиленових) пакетах, яке відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки до 1 кг. На кожній упаковці повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад та дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Строк придатності товару повинен складати не менше 12 місяців на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Завершена

69 918.00 UAH з ПДВ
Номер: 3b8fd15187f34628ab63bdf61a7e8c8c
Внутрішній номер закупівлі: 23177963
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-11-08-001862-a   
Замовник: ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930)
Контактна особа: Мажара Алла Дмитрівна 380472333347 ADMazhara@dpsu.gov.ua
Класифікатор ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправиАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 69 918.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 08.11.2024 09:58 - 13.11.2024 08:10
Період кваліфікації: 13.11.2024 08:10 - 13.11.2024 08:47
Умови оплати:
поставка товару - 100%

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Оцет столовий (розчин оцтової кислоти), 9%
Код ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи
Кількість 200 літр
Період постачання до 10.12.2024
Місце постачання Україна, Черкаська область, Черкаси На карті
Лавровий лист цілий
Код ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи
Кількість 120000 грам
Період постачання до 10.12.2024
Місце постачання Україна, Черкаська область, Черкаси На карті
Перець чорний, мелений
Код ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи
Кількість 130000 грам
Період постачання до 10.12.2024
Місце постачання Україна, Черкаська область, Черкаси На карті
Порошок гірчичний, сорт перший, ДСТУ 4842
Код ДК 021:2015: 15870000-7 Заправки та приправи
Кількість 130 кілограм
Період постачання до 10.12.2024
Місце постачання Україна, Черкаська область, Черкаси На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Пропозиція
ФОП "ЛИСОКІНЬ МИКОЛА ІВАНОВИЧ"
Початкова пропозиція 52 290.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
52 290.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
13.11.2024 08:47
Відповіді на вимоги 8
Документи 3
Пропозиція
ФОП "ДЕГТЯРЕНКО ЮРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ"
Початкова пропозиція 66 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
66 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 8
Документи 3
Пропозиція
ФОП Оломпієва Яна Миколаївна
Початкова пропозиція 66 236.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
66 236.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 1
Документи 2
Пропозиція

Контракти

Номер: 58d7d443f8334024ac90222b2a9e76cc
Ідентифікатор договору: UA-2024-11-08-001862-a-c1
Постачальник: ФОП "ЛИСОКІНЬ МИКОЛА ІВАНОВИЧ"
Дані про підписанта Постачальника: Лисокінь Микола Іванович, lisokinkola@gmail.com, +380934242012, UA843545070000026005500228775, Виписки з ЄДР, Фізична особа-підприємець
Номер договору: 552-24
Сума договору: 52 290.00 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: Оцет столовий (розчин оцтової кислоти), 9%, 1 л: 17.00000 UAH без ПДВ
Лавровий лист цілий, 1 г: 0.22000 UAH без ПДВ
Перець чорний, мелений, 1 г: 0.13000 UAH без ПДВ
Порошок гірчичний, сорт перший, ДСТУ 4842, 1 кг: 43.00000 UAH без ПДВ
Період дії договору: 15.11.2024 00:00 - 31.12.2024 00:00
Дата підписання: 15.11.2024 00:00
Статус:
Виконаний
pdf
Договір № 552-24.pdf
p7s
sign.p7s