• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Заправки та приправи

Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Примірні вимоги до гірчичного порошку. Товар – Порошок гірчичний, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару) (ДСТУ, ТУ, ТУ У, ГОСТ, ГСТУ, СОУ, ISO) «Порошок гірчичний. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року. Фасування в поліпропіленових (поліетиленових) пакетах, яке відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки до 1 кг. На кожній упаковці повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад та дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Строк придатності товару повинен складати не менше 12 місяців на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Примірні вимоги до лаврового листа Товар – Лист лавровий, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару) (ДСТУ, ТУ, ТУ У, ГОСТ, ГСТУ, СОУ, ISO) «Лист лавровий сухий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Повинен мати не пошкодженні листя за формою довгасті, ланцетовидно-овальні. Колір зелений, сіруватий із сріблястим відтінком. Запах смак властиві лавровому листу без сторонніх присмаків та запахів. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року. Фасування в поліпропіленових (поліетиленових) пакетах до 1 кг. На кожній упаковці повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад та дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ДСТУ на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Примірні вимоги до оцту столового Товар – Оцет 9%, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару) (ДСТУ, ТУ, ТУ У, ГОСТ, ГСТУ, СОУ, ISO) «Оцет з харчової сировини. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року. Повинен бути в пластмасових пляшках місткістю 1 л. На кожній упаковці повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад та дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Строк придатності товару повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Примірні вимоги до перцю чорного меленого Товар – Перець чорний мелений, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару) (ДСТУ, ТУ, ТУ У, ГОСТ, ГСТУ, СОУ, ISO) «Прянощі. Перець чорний і білий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року. Фасування в поліпропіленових (поліетиленових) пакетах, яке відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки до 1 кг. На кожній упаковці повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, склад та дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Строк придатності товару повинен складати не менше 12 місяців на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Завершена

69 918.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a7e8c561790542fb93d8fb91260b4411
Критерій стосується номенклатури Порошок гірчичний, сорт перший, ДСТУ 4842
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.11.2024 09:57
Характеристики не суперечать ДСТУ 4842
ID: 3ddf7fd0b8294a4ba7aaa2c8c19ac12a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.11.2024 09:57
Сорт
ID: c1269e1e08e240aba48b1dee50c2be3a  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0b0d584c99fd463c88e8594108b1792c
Критерій стосується номенклатури Оцет столовий (розчин оцтової кислоти), 9%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.11.2024 09:57
Склад
ID: f1016ef0fec74f6eb1ffd30873db0744  
Очікуване значення : розчин оцтової кислоти  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.11.2024 09:57
Концентрація оцтової кислоти
ID: 7d7f88e81bf540cb9ee0a700ca4ef2d5  
Очікуване значення : 9  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.11.2024 09:57
Вид
ID: e76fcacdaa484f9688950d2fc8c2d401  
Очікуване значення : оцет  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 60d81b1b7d904aeb917d76d46af6123e
Критерій стосується номенклатури Лавровий лист цілий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.11.2024 09:57
Форма
ID: 42c5b87950da4779a162fd8c20109a53  
Очікуване значення : цілий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 52bab278a557400893c533d410586bb1
Критерій стосується номенклатури Перець чорний, мелений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.11.2024 09:57
Форма
ID: 3a5d8fe3995c484ab7afab34f53088f8  
Очікуване значення : мелений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.11.2024 09:57
Вид
ID: ca3826393c76471ebdc481911ad04fd9  
Очікуване значення : чорний  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження