• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

15110000-2 М’ясо

Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіяні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною. • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень. Між замовником та постачальником в обов’язковому порядку погоджується графік доставки товару. • Постачальник повинен надати акт обстеження Держпроспоживслужби та інформацію про державну реєстрацію потужностей оператора ринку який внесений в Державний реєстр потужностей операторів ринку. Відповідно до пункту 10 Особливостей, замовники здійснюють закупівлі товарів, вартість яких становить або перевищує 100 тис. гривень, шляхом застосування відкритих торгів у порядку, визначеному цими особливостями, та/або шляхом використання електронного каталогу. Відповідно до пункту 11 Особливостей, для здійснення закупівель товарів, вартість яких є меншою, ніж 100 тис. гривень, замовники можуть використовувати електронну систему закупівель відповідно до умов, визначених адміністратором електронної системи закупівель, у тому числі електронний каталог для закупівлі товарів. Оплата Товару здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок Постачальника протягом 15 (п’ятнадцяти) робочих днів з дати фактичного отримання Замовником товару у повному обсязі на підставі належним чином оформлених видаткової накладної та рахунку. У випадку затримки бюджетного фінансування (відсутність коштів на розрахунковому рахунку), Замовник зобов’язується провести оплату товару протягом 7 (семи) робочих днів з дня надходження коштів на рахунок. Усі платіжні документи за договором оформлюються з дотриманням вимог законодавства

Завершена

755 460.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 5ef0d1fbab5741aa90396174128defae
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: aca79bb94a6b4476a0dff1e7fe427adb  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Термічний стан
ID: bb610d6ac01f4d43ad752bf902130e12  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: 743bfc333bc34d9d948e6e7cd7178494  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Вид
ID: a400ee98ef7d43989a3b3d8ef983bd71  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1174edb9ea124ccfa36895fbcd8c00b7
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 2e7ad429f667418494c97f93428b647b  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Термічний стан
ID: fd0c2b6ea88b45909dbae29915691297  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: fa52be83547142728baa5ca6f627df27  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Вид
ID: 49f1f6a05ce5493e8ff78f6c68847674  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 5d37d3d929344da986365d6a46ee8cb9
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: a668f35920ad43b6a62b8953a09febc4  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Термічний стан
ID: 2b02b1a3bbe64b2f8bb1402c2258e45b  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: cc73299e37a54c38b472c00d16974616  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c7bfc589bfee4fb7bd908da97aad697d
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 47fd53efa96641fb8c6f961e8ead8194  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Термічний стан
ID: c1173985c20a4b1bbd3406ef032d6491  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: 05171ef2bb9044ae9fe83d74955041fd  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 318a750cd94c459ab9bf9f909c9b88c8
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328  
Очікуване значення : Ні  
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21  
Очікуване значення : Ні  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2  
Очікуване значення : Так  
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd  
Очікуване значення : філе  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження