• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП
  • Prozorro Market

код ДК 021:2015 15110000-2 - М'ясо: предмет закупівлі: м’якоть свинини охолоджена без кістки в кількості 800 кг; м’якоть свинини заморожена без кістки в кількості 200 кг; м’якоть яловичини охолоджена без кістки в кількості 350 кг; м’якоть яловичини заморожене без кістки в кількості 150 кг філе куряче охолоджене в кількості 2800 кг.

Оголошено тендер

755 460.00 UAH
Номер: 2507873e9c5d4ff88648770c25358e4f
Ідентифікатор плану: UA-P-2023-12-20-008234-a
Тип процедури: Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник: ЗДО №4 "ЗІРОЧКА"
Замовник: ЗДО №4 "ЗІРОЧКА"
Очікувана вартість: 755 460.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: код ДК 021:2015 15110000-2 - М'ясо: предмет закупівлі: м’якоть свинини охолоджена без кістки в кількості 800 кг; м’якоть свинини заморожена без кістки в кількості 200 кг; м’якоть яловичини охолоджена без кістки в кількості 350 кг; м’якоть яловичини заморожене без кістки в кількості 150 кг філе куряче охолоджене в кількості 2800 кг.
Примітки: Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіяні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною. • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень. Між замовником та постачальником в обов’язковому порядку погоджується графік доставки товару. • Постачальник повинен надати акт обстеження Держпроспоживслужби та інформацію про державну реєстрацію потужностей оператора ринку який внесений в Державний реєстр потужностей операторів ринку. Відповідно до пункту 10 Особливостей, замовники здійснюють закупівлі товарів, вартість яких становить або перевищує 100 тис. гривень, шляхом застосування відкритих торгів у порядку, визначеному цими особливостями, та/або шляхом використання електронного каталогу. Відповідно до пункту 11 Особливостей, для здійснення закупівель товарів, вартість яких є меншою, ніж 100 тис. гривень, замовники можуть використовувати електронну систему закупівель відповідно до умов, визначених адміністратором електронної системи закупівель, у тому числі електронний каталог для закупівлі товарів. Оплата Товару здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок Постачальника протягом 15 (п’ятнадцяти) робочих днів з дати фактичного отримання Замовником товару у повному обсязі на підставі належним чином оформлених видаткової накладної та рахунку. У випадку затримки бюджетного фінансування (відсутність коштів на розрахунковому рахунку), Замовник зобов’язується провести оплату товару протягом 7 (семи) робочих днів з дня надходження коштів на рахунок. Усі платіжні документи за договором оформлюються з дотриманням вимог законодавства
Річний план закупівлі на: 2024
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Грудень 2023
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 20.12.2023 18:49

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
м’якоть свинини охолоджена без кістки в кількості 800 кг;
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 800 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
м’якоть свинини заморожена без кістки в кількості 200 кг
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 200 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
м’якоть яловичини охолоджена без кістки в кількості 350 кг
Код ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина
Кількість 350 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
м’якоть яловичини заморожене без кістки в кількості 150 кг
Код ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина
Кількість 150 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
філе куряче охолоджене в кількості 2800 кг.
Код ДК 021:2015: 15112000-6 М’ясо свійської птиці
Кількість 2800 кілограм
Період постачання до 31.12.2024

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума755 460.00 UAH