• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

15110000-2 М’ясо

Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіяні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною. • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень. Між замовником та постачальником в обов’язковому порядку погоджується графік доставки товару. • Постачальник повинен надати акт обстеження Держпроспоживслужби та інформацію про державну реєстрацію потужностей оператора ринку який внесений в Державний реєстр потужностей операторів ринку. Відповідно до пункту 10 Особливостей, замовники здійснюють закупівлі товарів, вартість яких становить або перевищує 100 тис. гривень, шляхом застосування відкритих торгів у порядку, визначеному цими особливостями, та/або шляхом використання електронного каталогу. Відповідно до пункту 11 Особливостей, для здійснення закупівель товарів, вартість яких є меншою, ніж 100 тис. гривень, замовники можуть використовувати електронну систему закупівель відповідно до умов, визначених адміністратором електронної системи закупівель, у тому числі електронний каталог для закупівлі товарів. Оплата Товару здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок Постачальника протягом 15 (п’ятнадцяти) робочих днів з дати фактичного отримання Замовником товару у повному обсязі на підставі належним чином оформлених видаткової накладної та рахунку. У випадку затримки бюджетного фінансування (відсутність коштів на розрахунковому рахунку), Замовник зобов’язується провести оплату товару протягом 7 (семи) робочих днів з дня надходження коштів на рахунок. Усі платіжні документи за договором оформлюються з дотриманням вимог законодавства

Завершена

755 460.00 UAH з ПДВ
Номер: 794134438b5e43aba8906f2f08ea4943
Внутрішній номер закупівлі: 20175304
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-12-20-023318-a   
Замовник: ЗДО №4 "ЗІРОЧКА"
Контактна особа: Ковалих Ірина Анатоліївна +380979678423 dnz4zirochka@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 755 460.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 20.12.2023 19:37 - 25.12.2023 08:00
Період кваліфікації: 25.12.2023 08:00 - 26.12.2023 16:35

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 800 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 23700, Україна, Вінницька область, ГАЙСИН, В.Бартоша (Пролетарська),4 На карті
М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 200 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 23700, Україна, Вінницька область, ГАЙСИН, В.Бартоша (Пролетарська),4 На карті
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 350 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 23700, Україна, Вінницька область, ГАЙСИН, вул. Пролетарська, буд 4 На карті
М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 150 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 23700, Україна, Вінницька область, ГАЙСИН, В.Бартоша (Пролетарська),4 На карті
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 2800 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 23700, Україна, Вінницька область, ГАЙСИН, В.Бартоша (Пролетарська),4 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Скарги
ТОВ "М'ЯСНИЙ ДІМ ПЛЮС"
Початкова пропозиція 682 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
682 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
26.12.2023 16:35
Відповіді на вимоги 1
Документи 4
Скарги 0
ФОП "ШЕВЧУК ТЕТЯНА ЛЕОНІДІВНА "
Початкова пропозиція 702 360.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
702 360.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 19
Документи 3
Скарги 0
ФОП Корнієнко Павло Павлович
Початкова пропозиція 713 430.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
713 430.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 1
Документи 2
Скарги 0
ТОВ "КРАЇНА ВІЛЬНИХ"
Початкова пропозиція 743 400.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
743 400.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 19
Документи 3
Скарги 0
ФОП Фидорчук Олександр Олександрович
Початкова пропозиція 753 000.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
753 000.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Відповіді на вимоги 1
Документи 2
Скарги 0

Контракти

Номер: c6210a9510d8455c8e775c4db06e8ef8
Ідентифікатор договору: UA-2023-12-20-023318-a-b1
Постачальник: ТОВ "М'ЯСНИЙ ДІМ ПЛЮС"
Номер договору: 2
Сума договору: 304 920.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 254 100.00 UAH без ПДВ
Ціни за одиницю: М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг: 180.00000 UAH з ПДВ
М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг: 180.00000 UAH з ПДВ
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг: 220.00000 UAH з ПДВ
М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг: 220.00000 UAH з ПДВ
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг: 140.00000 UAH з ПДВ
Період дії договору: 29.12.2023 00:00 - 31.12.2024 23:59
Дата підписання: 29.12.2023 11:24
Статус:
Виконаний
pdf
ТОВ Мясний Дім Плюс.pdf
p7s
sign.p7s
pdf
ДУ м'ясо.pdf
p7s
sign.p7s
pdf
ДУ м'ясо.pdf
p7s
sign.p7s