• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

15110000-2 М’ясо

Вимоги до постачання продуктів харчування: Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів ISO/ІЕС 17025, ДСТУ ISO 17025. • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною. Кожна транспортна партія повинна супроводжуватися «Листом контрольних перевірок температури у кузові авторефрижератора» (додаток 20 Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених Наказом Міністерства транспорту України № 363 від 14.10.1997 року). • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. Вартість тари (упаковки) включено в загальну вартість товару. Тара (упаковка) – незворотна. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень. Особи, які беруть участь у перевезенні продуктів харчування, повинні мати медичну книжку та спеціальний одяг

Торги відмінено

218 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 818d5b00eb2a480fbabd1f612b6c3ffd
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Відповідність ДСТУ
ID: 2adab46b317d464789a33dee6b5260f1  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Категорія
ID: 7ba5cd9d44fc4542a95b3ce2d20ef105  
Очікуване значення : 1  
Термічний стан
ID: 762f72719bd84313ab4c40f853ee6cba  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 61c1d6cc85564eac99e781f10bf4353b  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 34695d3d04fd4e32ae6672fe9001553d
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Відповідність ДСТУ
ID: e094f139e25d4983ab3f1ffe9a7443fc  
Очікуване значення : ДСТУ 7158  
Категорія
ID: 491b233fcf6a4abdb8a0b597fe32a33a  
Очікуване значення : 1  
Термічний стан
ID: f885bcef7b604290a4a3dbe33a6806de  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: 4cea0dd32482427f81f5c2ac0765534a  
Очікуване значення : півтуша без шкіри  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e3e5b06fbd51497fbda9675324f1a1db
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 02b0df0756d2482f8c8bbebac81d5852  
Очікуване значення : Так  
Термічний стан
ID: 823967847c5c4667a7b4586f1e8fbb4d  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: f7d90bca1b0f4510aabc8a97693d786d  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 904b68bd57dc4bf9bf9a84a461d67887
Критерій стосується номенклатури
Спосіб підтвердження
Відповідність ДСТУ
ID: 3c3776ca825c45f6bce8067fb4a61a42  
Очікуване значення : ДСТУ 6030  
Категорія
ID: 25582fb76d7c476da4266364bd5c1ae4  
Очікуване значення : 1  
Термічний стан
ID: 387cd60615294628a5f29578e1a58ec5  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 24ab21937a414927acc9ed4727bfcbac  
Очікуване значення : туша  
Вид
ID: 8e59bbc098ac41d3a5ff25bb0d2bf8e2  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження