-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
код ДК 021:2015 15110000-2 - М'ясо: предмет закупівлі свинина охолоджена в кількості 250 кг; свинина заморожена в кількості 50 кг; яловичина в кількості 30 кг; філе куряче 1000 кг.
Оголошено тендер
218 500.00
UAH
Номер:
d27bed051add49da99b3fe42f1ee1ef5
Ідентифікатор плану:
UA-P-2023-08-21-006585-a
Тип процедури:
Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник:
ЗДО №4 "ЗІРОЧКА"
×
-
Код ЄДРПОУ:
26243131
-
Адреса:
23700, Україна, Вінницька область, ГАЙСИН, вул. Пролетарська, буд 4
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Замовник:
ЗДО №4 "ЗІРОЧКА"
×
-
Код ЄДРПОУ:
26243131
-
Контактна особа:
Ковалих Ірина Анатоліївна +380979678423 dnz4zirochka@ukr.net
-
Адреса:
23700, Україна, Вінницька область, ГАЙСИН, вул. Пролетарська, буд 4
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Очікувана вартість:
218 500.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
код ДК 021:2015 15110000-2 - М'ясо:
предмет закупівлі свинина охолоджена в кількості 250 кг; свинина заморожена в кількості 50 кг; яловичина в кількості 30 кг; філе куряче 1000 кг.
Примітки:
Вимоги до постачання продуктів харчування:
Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
• Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами.
• Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів ISO/ІЕС 17025, ДСТУ ISO 17025.
• Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною. Кожна транспортна партія повинна супроводжуватися «Листом контрольних перевірок температури у кузові авторефрижератора» (додаток 20 Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених Наказом Міністерства транспорту України № 363 від 14.10.1997 року).
• Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо.
• Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт.
• Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку.
• Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. Вартість тари (упаковки) включено в загальну вартість товару. Тара (упаковка) – незворотна.
• Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки.
• Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки.
• Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом.
• Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень. Особи, які беруть участь у перевезенні продуктів харчування, повинні мати медичну книжку та спеціальний одяг
Річний план закупівлі на:
2023
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Серпень 2023
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясо
КЕКВ:
2230 Продукти харчування
Дата опублікування:
21.08.2023 17:48
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
свинина охолоджена
Кількість
250 кілограм
Період постачання
до 31.12.2023
свинина заморожена
Кількість
50 кілограм
Період постачання
до 31.12.2023
яловичина
Кількість
30 кілограм
Період постачання
до 31.12.2023
філе куряче
Кількість
1000 кілограм
Період постачання
до 31.12.2023
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опискод ДК 021:2015 15110000-2 - М'ясо:
предмет закупівлі свинина охолоджена в кількості 250 кг; свинина заморожена в кількості 50 кг; яловичина в кількості 30 кг; філе куряче 1000 кг
Сума218 500.00 UAH