• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

15110000-2 М’ясо

Вимоги до постачання продуктів харчування: Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів ISO/ІЕС 17025, ДСТУ ISO 17025. • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною. Кожна транспортна партія повинна супроводжуватися «Листом контрольних перевірок температури у кузові авторефрижератора» (додаток 20 Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених Наказом Міністерства транспорту України № 363 від 14.10.1997 року). • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. Вартість тари (упаковки) включено в загальну вартість товару. Тара (упаковка) – незворотна. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень. Особи, які беруть участь у перевезенні продуктів харчування, повинні мати медичну книжку та спеціальний одяг

Торги відмінено

218 500.00 UAH з ПДВ
Номер: 1a987521c7314817af6a385820cd3de2
Внутрішній номер закупівлі: 18735615
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-08-21-012129-a   
Замовник: ЗДО №4 "ЗІРОЧКА"
Контактна особа: Ковалих Ірина Анатоліївна +380979678423 dnz4zirochka@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 218 500.00 UAH з ПДВ
Період прийому пропозицій: 21.08.2023 18:06 - 24.08.2023 09:00
Період кваліфікації: з 24.08.2023 09:04

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 250 кілограм
Період постачання 31.08.2023 - 31.12.2023
Місце постачання 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська), 4 На карті
Півтуша без шкіри свинна, заморожена, 1 категорія, ДСТУ 7158, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 50 кілограм
Період постачання 31.08.2023 - 31.12.2023
Місце постачання 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська), 4 На карті
Туша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 30 кілограм
Період постачання 31.08.2023 - 31.12.2023
Місце постачання 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська), 4 На карті
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1000 кілограм
Період постачання 31.08.2023 - 31.12.2023
Місце постачання 23700, Україна, Вінницька область, м.Гайсин, вул. В.Бартоша ( Пролетарська), 4 На карті

Інформація про скасування

Номер: 01042828b91a4afe8cf556d7f329c42a
Причина скасування: Неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель
Опис причини скасування: Під час проведення запиту ціни зазначено не вірно коди ДСТУ що впливає на характеристики закупівлі тому потрібно прийняти рішення про відміну запиту ціни пропозицій щодо Закупівлі
Дата опублікування: 24.08.2023 19:05
Дата виконання: 24.08.2023 19:05
Статус:
Виконано

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Відповіді на вимоги
Док-ти
Скарги
ФОП "ШЕВЧУК ТЕТЯНА ЛЕОНІДІВНА "
Початкова пропозиція 215 400.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
215 400.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Очікує рішення
Відповіді на вимоги 16
Документи 3
Скарги 0