• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП
  • Донорські кошти

Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування

Завершена

3 626 623.00 UAH з ПДВ
Номер: 9222953d8fea413fb6d9a6b93fdb32c7
Внутрішній номер закупівлі: 26437672
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-09-15-012487-a   
Замовник: ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж"
Контактна особа: Оксана Безпалько +380459460132 buxbrovaryptu4@ukr.net
Організація-донор: Ukraine Facility
Класифікатор ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 3 626 623.00 UAH з ПДВ
Період уточнення: 15.09.2025 16:40 - 20.09.2025 00:00
Період прийому пропозицій: 15.09.2025 16:40 - 23.09.2025 00:00
Аукціон: з 23.09.2025 13:39
Період кваліфікації: 23.09.2025 00:00 - 25.09.2025 15:49
Період завантаження договору: 01.10.2025 00:00 - 11.10.2025 00:00

Тендерна документація до лоту 1

  • Лот №1 ₴3 626 623.00 Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»).