• Відкриті торги з особливостями
  • КЕП

Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування

Оголошено тендер

3 626 623.00 UAH
Номер: c711b326eddd4c77bf69334a3718bb73
Ідентифікатор плану: UA-P-2025-09-15-015760-a
Тип процедури: Відкриті торги з особливостями
Закупівельник: ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж"
Замовник: ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж"
Очікувана вартість: 3 626 623.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування
Примітки: Закупівля здійснюються в рамках Ukraine Facility
Річний план закупівлі на: 2025
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Вересень 2025
Класифікатор ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
КЕКВ: 3110 Придбання обладнання і предметів довгострокового користування
Дата опублікування: 15.09.2025 16:26
Історія обґрунтування:

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Піч пароконвекційна
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штука
Період постачання (не задано)
Теплова кулінарна система
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Підставка для теплової кулінарної системи
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Комплект аксесуарів для теплової кулінарної системи
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Піч подова пекарська електрична подвійна на деко розміром 600х400мм
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Шафа розстійна на 10 рівнів
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Зонт з паровим конденсатором
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Посудомийна машина купольного типу
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Тістоміс спіральний
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Картоплечистка
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Підставка картоплечистки
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Боковий абразив картоплечистки
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Контейнер з фільтром картоплечистки
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Душируючий пристрій картоплечистки
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
М'ясорубка електрична
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Овочерізка
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Комплект з 7 дисків для овочерізки
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штука
Період постачання (не задано)
Підставка під 10-рівневий пароконвектомат
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штука
Період постачання (не задано)

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Код класифікації видатків
Адміністративно-територіальна класифікація
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
ОписВиконання заходів щодо реалізації публічного інвестиційного проекту на модернізацію майстерень і лабораторій закладів професійної та фахової передвищої освіти, забезпечення енергоефективності, безпеки та інклюзивності освітнього простору за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам
Код класифікації видатківTPKVKMB:1222 - Виконання заходів щодо реалізації публічного інвестиційного проекту на модернізацію майстерень і лабораторій закладів професійної та фахової передвищої освіти, забезпечення енергоефективності, безпеки та інклюзивності освітнього простору за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам
Адміністративно-територіальна класифікаціяБровари
Сума2 903 960.00 UAH
ДжерелоМісцевий бюджет
ОписСпівфінансування заходів, що реалізуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію публічного інвестиційного проекту на модернізацію майстерень і лабораторій закладів професійної та фахової передвищої освіти, забезпечення енергоефективності, безпеки та інклюзивності освітнього простору
Код класифікації видатківТПКВКМБ:1221 - Співфінансування заходів, що реалізуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію публічного інвестиційного проекту на модернізацію майстерень і лабораторій закладів професійної та фахової передвищої освіти, забезпечення енергоефективності, безпеки та інклюзивності освітнього простору
Адміністративно-територіальна класифікаціяБровари
Сума722 663.00 UAH