-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
М’ясо
М’ясо
Торги не відбулися
280 203.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 401.02 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 401.02 UAH
Період уточнення:
12.04.2021 21:04 - 25.04.2021 00:00
Відповідь надана
Щодо вимог тендерної документації
Номер:
3daec929eb4f4561be13bd7c96ba2ab0
Дата опублікування:
15.04.2021 16:41
Опис:
Шановний Замовник!
Який термічний стан передбачено за предметом закупівлі печінка яловича? Відповідно до п. 3 Розділу І Загальні вимоги до предмета закупівлі Інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі (технічне завдання) Ви посилаєтесь на ДСТУ, але ж печінка яловича, якщо вона має бути заморожена, то виробляється не за ДСТУ, а відповідно до ГСТУ 46.019-2002. ДСТУ на печінку яловичу охолоджену відсутній на час подання тендерних пропозицій за Вашою закупівлею на території України, а вітчизняні виробники в якості підтверджуючих документів надають на теперішній час декларацію виробника з посиланням на власні розроблені Технічні умови України, що не є ДСТУ. Прохаємо надати уточнення щодо термічного стану печінки яловичої та вказати чим повинна бути підтверджена якість цього товару: ГСТУ та/або ТУ У.
Дякуємо.
Відповідь:
В тендерну документацію будуть внесені зміни.
Дата відповіді:
20.04.2021 14:38