• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

М’ясо

М’ясо

Торги не відбулися

280 203.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 401.02 UAH
Період уточнення: 12.04.2021 21:04 - 25.04.2021 00:00
Відповідь надана

Щодо вимог тендерної документації

Номер: 3daec929eb4f4561be13bd7c96ba2ab0
Дата опублікування: 15.04.2021 16:41
Опис: Шановний Замовник! Який термічний стан передбачено за предметом закупівлі печінка яловича? Відповідно до п. 3 Розділу І Загальні вимоги до предмета закупівлі Інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі (технічне завдання) Ви посилаєтесь на ДСТУ, але ж печінка яловича, якщо вона має бути заморожена, то виробляється не за ДСТУ, а відповідно до ГСТУ 46.019-2002. ДСТУ на печінку яловичу охолоджену відсутній на час подання тендерних пропозицій за Вашою закупівлею на території України, а вітчизняні виробники в якості підтверджуючих документів надають на теперішній час декларацію виробника з посиланням на власні розроблені Технічні умови України, що не є ДСТУ. Прохаємо надати уточнення щодо термічного стану печінки яловичої та вказати чим повинна бути підтверджена якість цього товару: ГСТУ та/або ТУ У. Дякуємо.
Відповідь: В тендерну документацію будуть внесені зміни.
Дата відповіді: 20.04.2021 14:38