• Відкриті торги з публікацією англійською мовою
  • Безлотова
  • КЕП

Послуги по забезпеченню харчуванням стаціонарних хворих, які перебувають у Комунальному некомерційному підприємстві «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» (ДК 021:2015 – 55510000-8 Послуги їдалень)

Місцезнаходження Замовника: вул. Миколайчука, 9, м. Львів, 79059. Категорія Замовника: підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої ст. 2 Закону України "Про публічні закупівлі". Мова якою повинні готуватися тендерні пропозиції - українська

Завершена

13 285 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 66 425.00 UAH
Період уточнення: 04.04.2021 19:57 - 27.04.2021 00:00
Відповідь надана

Додаток 3 до тендерної документації ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ.

Номер: 98ffc9362d084ce5ac7fb2cb1f0b0e2d
Дата опублікування: 24.04.2021 19:43
Опис: Шановний Замовнику, керуючись своїм законним правом на отримання роз’яснень в період до 25 квітня 2021року 00:00, просимо Вас, уточнити наступне: У додатку 3 до тендерної документації на закупівлю зазначено наступне: У додатку 3 до тендерної документації на закупівлю, у п 3 вказано, що температура готової їжі при доставці гарячих страв повинна становити 60-650С, а холодних страв – 10-150С. Доставка їжі має здійснюватись три рази на день (сніданок, обід та вечеря) та не передбачає можливості її розігріву на території Замовника. Учасник надає у складі тендерної пропозиції гарантійний лист з обґрунтуванням можливості доставки готової їжі три рази на день з дотриманням заявленого температурного режиму. У п.4 додатку 3 до тендерної документації на закупівлю зазначається, що ціни на послуги повинні бути вказані з урахуванням витрат на придбання продуктів, що використовуються для приготування їжі, усіх витрат на приготування їжі, транспортних витрат, а також сплати всіх податків, зборів і обов’язкових платежів із розрахунку забезпечення щоденним чотирьох разовим харчуванням пацієнтів Замовника відповідно до Заявки. У п.5 додатку 3 до тендерної документації на закупівлю зазначається, шо термін надання послуг - 7 (сім) днів на тиждень у відповідності з графіком доставки безпосередньо транспортом та силами Виконавця в терміни не пізніше: на сніданок – 08 год. 00 хв.; 9год. 00 хв; на обід – 12 год. 00 хв.; вечеря – 17 год. 00 хв. по відділеннях закладу Комунального некомерційного підприємства «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» безпосередньо пацієнтам (В складі тендерної пропозиції надати гарантійний лист). В окремих випадках строк доставки їжі може бути змінений за домовленістю сторін. Доставка їжі здійснюється також у вихідні, святкові та неробочі дні по відділеннях Комунального некомерційного підприємства «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м.Львова» (В складі тендерної пропозиції надати гарантійний лист) У п 15 додатку 3 до тендерної документації на закупівлю зазначається, що для підтвердження відповідності послуг вимогам тендерної документації, Учасники у тендерній пропозиції повинні надати один варіант меню з розрахунку на 7 (сім) днів для стаціонарних пацієнтів з чотирьох разовим харчуванням (перший сніданок, другий сніданок, обід, вечеря) із зазначенням калорійності та вартості на один ліжко-день з розробленими калькуляційними картами страв (калькуляція подається у складі пропозиції) із обов’язковим зазначенням їх хімічного складу (білки, жири, вуглеводи) та калорій, з урахуванням вимог наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтичної системи в Україні». В свою чергу на вищезазначену вимогу, хочемо отримати роз’яснення щодо кількості разового харчування та щодо нумерації столів, (діет) та/або підстави їх не зазначення, про що в технічній специфікації додаток 3 не вказано жодної інформації. Яким чином потрібно складати меню, оскільки до кожного столу може бути зазначений різний (індивідуальний) хімічний склад (білки, жири, вуглеводи) та калорій, з урахуванням вимог наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтичної системи в Україні». Також хочемо уточнити наступне, відповідно п 6 додатку 3 до тендерної документації на закупівлю, Вами зазначається, що Доставка та розвантаження готової їжі здійснюється силами та засобами Виконавця за адресою Замовника та безпосередньо пацієнтам, що саме, має на увазі під «безпосередньо пацієнтам »? І ким саме буде здійснюватись роздача самої готової їжі стаціонарним хворим Вашого закладу? Дякуємо!
Відповідь: Шановний учаснику! У відповідь на Ваше питання, роз’яснюємо наступне: Кількість харчування – 4 (чотирьох) разове. Щодо нумерації столів, (дієт) повідомляємо наступне: зразкове 7-денне циклічне меню з чотирьох разовим харчуванням повинно бути розроблено відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні». Щодо цього, яким чином потрібно складати меню то учасник повинен керуватися наказом Міністерства охорони здоров’я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні». Під визначенням «безпосередньо пацієнтам» – Учасник здійснює доставку готових страв не тільки у КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м.Львова», а й безпосередньо по відділеннях лікарні та по палатах пацієнтам, що перебувають на лікуванні.
Дата відповіді: 28.04.2021 11:18