-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
хлібобулочні та кондитерські вироби
Завершена
1 555 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.7% або 11 325.00 UAH
мін. крок: 0.7% або 11 325.00 UAH
Період уточнення:
24.02.2021 10:18 - 09.03.2021 00:00
Відповідь надана
ДСТУ ISO 14001:2015
Номер:
528a6d970a77422dbc89dbbf3bb8d789
Дата опублікування:
06.03.2021 19:31
Опис:
Доброго дня! Просимо скасувати умови, не передбачені чинним законодавством, які обмежують конкуренцію, ставлять в нерівні умови постачальників та створюють дискримінаційні умови закупівлі.
Стосовно сертифікату ISO 14001: 2015 «Системи екологічного управління», виходячи зі змісту про завдання системи екологічного управління, випливає, що «Призначеність цього стандарту — надати організаціям загальну схему діяльності задля охорони довкілля та реагування на зміни умов довкілля в рівноважному поєднанні з соціально-економічними потребами». Отже, даний стандарт надає ЗАГАЛЬНУ СХЕМУ ДІЯЛЬНОСТІ, тобто визначає, як може діяти організація за певних умов (реагувати на зміни) для підтримання рівноважного поєднання охорони довкілля та соціально-економічних потреб, з чого випливає, що сертифікат ISO 14001: 2015 ніяким чином не свідчить про екологічність ТОВАРУ чи послуги. «Він установлює вимоги, виконання яких дає змогу організації досягти запланованих результатів, що їх вона визначила для своєї системи екологічного управління» . З цього випливає, що організація, виконуючи певні вимоги цього стандарту має змогу досягти запланованих результатів, використовуючи ЗАГАЛЬНУ СХЕМУ ДІЯЛЬНОСТІ, в разі якщо організація визначила і запланувала такі результати для своєї системи екологічного управління. Таким чином, організація добровільно, на власний розсуд, ставить собі певні завдання що до досягнення певних результатів і намагається їх досягти, використовуючи ЗАГАЛЬНУ СХЕМУ ДІЯЛЬНОСТІ. Отже, даний сертифікат не може засвідчити екологічності товару, адже по суті він є свідченням лише того, що організація у своїй діяльності готова користуватись ЗАГАЛЬНОЮ СХЕМОЮ ДІЯЛЬНОСТІ задля охорони довкілля та реагування на зміни умов довкілля в рівноважному поєднанні з соціально-економічними потребами.
Відповідь:
в тендерну документацію внесено зміни відповідно до вимоги учасника
Дата відповіді:
07.03.2021 13:29
Відповідь надана
ДСТУ ISO 14001:2015
Номер:
e4e25af2728d4a52ae3df7235a6f0863
Дата опублікування:
06.03.2021 10:07
Опис:
Відповідно до ч.4 ст. 22 Закону України «Про публічні закупівлі» тендерна документація не повинна містити вимог, що обмежують конкуренцію та призводять до дискримінації учасників. На підставі викладеного просимо внести зміни до Тендерної документації та видалити вимогу про надання - сертифікату відповідності системи екологічного управління, яку впроваджено на підприємстві, вимогам ДСТУ ISO 14001:2015.(системи екологічного менеджменту. Вимоги та настанови щодо застосування).
Так сертифікат на систему екологічного менеджменту ISO 14001:2015 призначений для надання організаціям які бажають здійснювати свою діяльність відповідно до загальної схеми діяльності спрямованої на охорону довкілля та реагування на зміни умов довкілля в поєднанні з соціально-економічними потребами. Цей стандарт за своєю суттю використовується за для поліпшення екологічного управління.
Разом з цим нормативно-правового регулювання у сфері екологічного менеджменту ISO 14001:2015, а ні в Україні, а ні в ЄС не існує.
Тобто дана система використовується виключно як рекомендаційна система для не байдужих суб’єктів права.Статтею 3 ЗУ «Про публічні закупівлі» (далі - Закон) визначено, що закупівлі здійснюються, зокрема, за принципом недискримінації учасників, відкритості та прозорості на всіх стадіях закупівель.
На підставі викладеного просимо внести зміни до Тендерної документації
Відповідь:
в тендерну документацію внесено зміни відповідно до вимоги учасника
Дата відповіді:
07.03.2021 13:29
Відповідь надана
зміни до Технічного завдання
Номер:
3fef336fbb6f42f7aaa8d96e474ddd1c
Дата опублікування:
05.03.2021 14:19
Опис:
ВИМОГА Просимо внести зміни до Технічного завдання На закупівлю:«15810000-9- Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (ДК 021:2015) (Хлібобулочні та кондитерські вироби вироби)»в технічних вимогах замовник вимагає - щоб в склад сировини входили яйця курячі ,але згідно Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром»наказ №18/15.8 від 17.12.2007 ВКАЗІВКИ ДО РЕЦЕПТУР НА ХЛІБОБУЛОЧНІ ВИРОБИ ЩОДО ВЗАЄМОЗАМІННОСТІ СИРОВИНИ В-158.00389676.007:2007 чинні від 2008-01-15 У процесі виробництва хлібобулочних виробів дозволено заміни сировини, передбаченої у рецептурах, іншими видами сировини, харчова цінність яких практично рівнозначна. Такі заміни, як правило, не призводять до погіршення якості та зниження виходу продукції. У наведених замінах, які є невід'ємною частиною рецептур, норми сировини-замінника встановлено за основними компонентами хімічного складу сировини (білком, жиром, вуглеводами) та скориговано по сухій речовині. Яйця курячі (1 кг- 25 шт.) - 0,278 кг яєчного порошку Вимоги до Круасан: тeрмін придатностi товару - не бiльше 48 годин з моментy його виготовлення. Товар має бути упакований в індивідуальну упаковку . За погодженням з приймальною комісією термін придатності до споживання упакованої продукції згідно ДСТУ 4585-2006 може бути встановлено понад три доби Вимоги до Булочка з сиром(ватрушка):ДСТУ 4585:2006. Булочний виріб округлої форми, 100% готовності, швидкозаморожений.Стан м’якушки – еластична . В швидкозамороженій продукції щоб Стан м’якушки був еластичний неможливо виконати.Крім того обгрунтуйте доцільність заморозки саме цієї позиції з десяти . Вимоги Батон : Батон повинний виготовлятися згідно ДСТУ 4587:2006.Стан м’якуша - добре пропечений, 3095,1 кг,що саме означає 3095,1 кг? Технічні вимоги на хліб з пшеничного борошна вищого ґатунку Хліб повинен виготовлятись з пшеничного борошна вищого ґатунку, продовгувато-овальної форми, масою по 0,650 кг, згідно ДСТУ 7517:2014. Хлiб пшеничний з борошна першого або вищого гатунку. Вкажіть який саме повинен бути хліб з пшеничного борошна вищого ґатунку чи Хлiб пшеничний з борошна першого або вищого гатунку. В Технічних вимоги на печиво пісочне вказано з джемом ,а замовник вимагає” Печиво пісочне з фруктовою начинкою або без начинки.” Тож яке повинно бути печево з начинкою чи без ??
Відповідь:
щодо змін у технічному завданні
Дата відповіді:
05.03.2021 16:58
Відповідь надана
Зміни до Технічного завдання
Номер:
220732b350cb416a8f25c3bd885cd320
Дата опублікування:
05.03.2021 14:18
Опис:
ВИМОГА Просимо внести зміни до Технічного завдання На закупівлю:«15810000-9- Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (ДК 021:2015) (Хлібобулочні та кондитерські вироби вироби)»в технічних вимогах замовник вимагає - щоб в склад сировини входили яйця курячі ,але згідно Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром»наказ №18/15.8 від 17.12.2007 ВКАЗІВКИ ДО РЕЦЕПТУР НА ХЛІБОБУЛОЧНІ ВИРОБИ ЩОДО ВЗАЄМОЗАМІННОСТІ СИРОВИНИ В-158.00389676.007:2007 чинні від 2008-01-15 У процесі виробництва хлібобулочних виробів дозволено заміни сировини, передбаченої у рецептурах, іншими видами сировини, харчова цінність яких практично рівнозначна. Такі заміни, як правило, не призводять до погіршення якості та зниження виходу продукції. У наведених замінах, які є невід'ємною частиною рецептур, норми сировини-замінника встановлено за основними компонентами хімічного складу сировини (білком, жиром, вуглеводами) та скориговано по сухій речовині. Яйця курячі (1 кг- 25 шт.) - 0,278 кг яєчного порошку Вимоги до Круасан: тeрмін придатностi товару - не бiльше 48 годин з моментy його виготовлення. Товар має бути упакований в індивідуальну упаковку . За погодженням з приймальною комісією термін придатності до споживання упакованої продукції згідно ДСТУ 4585-2006 може бути встановлено понад три доби Вимоги до Булочка з сиром(ватрушка):ДСТУ 4585:2006. Булочний виріб округлої форми, 100% готовності, швидкозаморожений.Стан м’якушки – еластична . В швидкозамороженій продукції щоб Стан м’якушки був еластичний неможливо виконати.Крім того обгрунтуйте доцільність заморозки саме цієї позиції з десяти . Вимоги Батон : Батон повинний виготовлятися згідно ДСТУ 4587:2006.Стан м’якуша - добре пропечений, 3095,1 кг,що саме означає 3095,1 кг? Технічні вимоги на хліб з пшеничного борошна вищого ґатунку Хліб повинен виготовлятись з пшеничного борошна вищого ґатунку, продовгувато-овальної форми, масою по 0,650 кг, згідно ДСТУ 7517:2014. Хлiб пшеничний з борошна першого або вищого гатунку. Вкажіть який саме повинен бути хліб з пшеничного борошна вищого ґатунку чи Хлiб пшеничний з борошна першого або вищого гатунку. В Технічних вимоги на печиво пісочне вказано з джемом ,а замовник вимагає” Печиво пісочне з фруктовою начинкою або без начинки.” Тож яке повинно бути печево з начинкою чи без ??
Відповідь:
Замовником вносяться поправки,щодо печива пісочного ,а також вимоги щодо готових хлібобулочних виробів.
Дата відповіді:
05.03.2021 17:01
Відповідь надана
Зміни до Технічного завдання
Номер:
8a02dc96434d4b82a735c79fbc27148c
Дата опублікування:
05.03.2021 12:33
Опис:
ВИМОГА Просимо внести зміни до Технічного завдання На закупівлю:«15810000-9- Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (ДК 021:2015) (Хлібобулочні та кондитерські вироби вироби)»в технічних вимогах замовник вимагає - щоб в склад сировини входили яйця курячі ,але згідно Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром»наказ №18/15.8 від 17.12.2007 ВКАЗІВКИ ДО РЕЦЕПТУР НА ХЛІБОБУЛОЧНІ ВИРОБИ ЩОДО ВЗАЄМОЗАМІННОСТІ СИРОВИНИ В-158.00389676.007:2007 чинні від 2008-01-15 У процесі виробництва хлібобулочних виробів дозволено заміни сировини, передбаченої у рецептурах, іншими видами сировини, харчова цінність яких практично рівнозначна. Такі заміни, як правило, не призводять до погіршення якості та зниження виходу продукції. У наведених замінах, які є невід'ємною частиною рецептур, норми сировини-замінника встановлено за основними компонентами хімічного складу сировини (білком, жиром, вуглеводами) та скориговано по сухій речовині. Яйця курячі (1 кг- 25 шт.) - 0,278 кг яєчного порошку Вимоги до Круасан: тeрмін придатностi товару - не бiльше 48 годин з моментy його виготовлення. Товар має бути упакований в індивідуальну упаковку . За погодженням з приймальною комісією термін придатності до споживання упакованої продукції згідно ДСТУ 4585-2006 може бути встановлено понад три доби Вимоги до Булочка з сиром(ватрушка):ДСТУ 4585:2006. Булочний виріб округлої форми, 100% готовності, швидкозаморожений.Стан м’якушки – еластична . В швидкозамороженій продукції щоб Стан м’якушки був еластичний неможливо виконати.Крім того обгрунтуйте доцільність заморозки саме цієї позиції з десяти . Вимоги Батон : Батон повинний виготовлятися згідно ДСТУ 4587:2006.Стан м’якуша - добре пропечений, 3095,1 кг,що саме означає 3095,1 кг? Технічні вимоги на хліб з пшеничного борошна вищого ґатунку Хліб повинен виготовлятись з пшеничного борошна вищого ґатунку, продовгувато-овальної форми, масою по 0,650 кг, згідно ДСТУ 7517:2014. Хлiб пшеничний з борошна першого або вищого гатунку. Вкажіть який саме повинен бути хліб з пшеничного борошна вищого ґатунку чи Хлiб пшеничний з борошна першого або вищого гатунку. В Технічних вимоги на печиво пісочне вказано з джемом ,а замовник вимагає” Печиво пісочне з фруктовою начинкою або без начинки.” Тож яке повинно бути печево з начинкою чи без ??
Відповідь:
Замовником вносяться поправки,щодо печива пісочного ,а також вимоги щодо готових хлібобулочних виробів.
Дата відповіді:
05.03.2021 17:07