-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
хлібобулочні та кондитерські вироби
Завершена
1 555 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.7% або 11 325.00 UAH
мін. крок: 0.7% або 11 325.00 UAH
Період оскарження:
24.02.2021 10:18 - 15.03.2021 00:00
Скарга
Скасована
Зміни до Технічного завдання
Номер:
d71536a1200d4ba3ab82a2e79966c433
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-02-24-002578-b.a1
Назва:
Зміни до Технічного завдання
Скарга:
ВИМОГА
Просимо внести зміни до Технічного завдання На закупівлю:«15810000-9- Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (ДК 021:2015) (Хлібобулочні та кондитерські вироби вироби)»в технічних вимогах замовник вимагає - щоб в склад сировини входили яйця курячі ,але згідно Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром»наказ №18/15.8 від 17.12.2007 ВКАЗІВКИ ДО РЕЦЕПТУР НА ХЛІБОБУЛОЧНІ ВИРОБИ ЩОДО ВЗАЄМОЗАМІННОСТІ СИРОВИНИ В-158.00389676.007:2007 чинні від 2008-01-15 У процесі виробництва хлібобулочних виробів дозволено заміни сировини, передбаченої у рецептурах, іншими видами сировини, харчова цінність яких практично рівнозначна. Такі заміни, як правило, не призводять до погіршення якості та зниження виходу продукції.
У наведених замінах, які є невід'ємною частиною рецептур, норми сировини-замінника встановлено за основними компонентами хімічного складу сировини (білком, жиром, вуглеводами) та скориговано по сухій речовині. Яйця курячі (1 кг- 25 шт.) - 0,278 кг яєчного порошку
Вимоги до Круасан: тeрмін придатностi товару - не бiльше 48 годин з моментy його виготовлення. Товар має бути упакований в індивідуальну упаковку .
За погодженням з приймальною комісією термін придатності до споживання упакованої продукції згідно ДСТУ 4585-2006 може бути встановлено понад три доби
Вимоги до Булочка з сиром(ватрушка):ДСТУ 4585:2006.
Булочний виріб округлої форми, 100% готовності, швидкозаморожений.Стан м’якушки – еластична .
В швидкозамороженій продукції щоб Стан м’якушки був еластичний неможливо виконати.Крім того обгрунтуйте доцільність заморозки саме цієї позиції з десяти .
Вимоги Батон :
Батон повинний виготовлятися згідно ДСТУ 4587:2006.Стан м’якуша - добре пропечений, 3095,1 кг,що саме означає 3095,1 кг?
Технічні вимоги на хліб з пшеничного борошна вищого ґатунку
Хліб повинен виготовлятись з пшеничного борошна вищого ґатунку, продовгувато-овальної форми, масою по 0,650 кг, згідно ДСТУ 7517:2014. Хлiб пшеничний з борошна першого або вищого гатунку.
Вкажіть який саме повинен бути хліб з пшеничного борошна вищого ґатунку чи Хлiб пшеничний з борошна першого або вищого гатунку.
В Технічних вимоги на печиво пісочне вказано з джемом ,а замовник вимагає” Печиво пісочне з фруктовою начинкою або без начинки.”
Тож яке повинно бути печево з начинкою чи без ??
Пов'язані документи:
Учасник
- Вимоги до технічної документації.pdf 03.03.2021 14:58
Причина:
Період оскарження закінчився
Дата скасування:
15.03.2021 00:04