-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
"М'ясо" (свинина охолоджена, печінка (свинна) заморожена та м’ясо свійської птиці заморожене)
Завершена
1 713 870.54
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 8 569.35 UAH
мін. крок: 0.5% або 8 569.35 UAH
Період уточнення:
19.11.2020 16:52 - 25.11.2020 00:00
Відповідь надана
Сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів
Номер:
64ff30a550bd4e23aa7d04fbae9c840c
Дата опублікування:
23.11.2020 10:42
Опис:
Для удобства:Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" Статья 21 п.7. Сертифікація постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, не є обов’язковою.
Відповідь:
Дуже дякуємо Вам за спілкування!
Дата відповіді:
24.11.2020 15:24
Відповідь надана
Сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів
Номер:
7bb7a863be2941a79a14562b50354e03
Дата опублікування:
23.11.2020 10:13
Опис:
Згідно Наказа Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 , "щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)" , сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів, що відповідає вимогам (ISO 22000:2007 або ISO 22000:2005, або ISO 22000:2018), який підтверджує впровадження, застосування та постійну дію на підприємстві Учасника процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках не є обовязковим та отримується за бажанням. Просимо внести зміни до додатку 2 , тендерної документації на закупівлю: ДК 021:2015 код 15110000-2 М'ясо (свинина охолоджене, печінка (свинна) заморожене та м’ясо свійської птиці заморожене) та викласти його в наступній редакції "Для підтвердження якості товару Постачальник повинен надати копії документів, що посвідчують походження, якість та безпечність товару, передбачених вимогами Закону України № 771/97 ВР від 23.12.1997 р. «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»:
-копію документа про державну реєстрацію потужності та/ або копія експлуатаційного дозволу (якщо наявність цих документів в Учасника передбачена Законом України № 771/97 ВР від 23.12.1997 р. «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») або довідку з обгрунтуванням їх відсутності;
- копію наказу про затвердження робочої групи НАССР або інший документ (для підтвердження запровадження обов’язкових постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)."
Відповідь:
Дякуємо Вам за запитання та очікування!
Ваше запитання розглянуто та відповідь буде надано у Розділі: Вимоги/скарги.
Дата відповіді:
24.11.2020 15:23