• Відкриті торги з публікацією англійською мовою
  • Безлотова
  • КЕП

Кейтерингові послуги (послуги з харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи, у навчальних закладах, розташованих на територіях радіоактивного забруднення Маневицького району Волинської області)

Торги не відбулися

9 397 200.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 46 986.00 UAH
Період уточнення: 10.09.2020 12:06 - 03.10.2020 00:00
Відповідь надана

Роз'яснення окремих пунктів ТД

Номер: 8274d05a30574336acd8ba6e74e51959
Дата опублікування: 01.10.2020 23:56
Опис: Шановний Замовнику, За даною процедурою закуповуються Кейтерингові послуги. Послуги кейтерингу розрізняють, зокрема, за місцем та способом надання послуг, напр., приготування їжі в приміщенні або ж приготування їжі поза приміщенням, при цьому згідно Додатку 2 місцем надання послуг є кожен з навчальних закладів, зазначених у переліку. Оскільки тендерна документація та проект договору не містить умов про порядок чи процедуру взаємодії між учасником та замовником щодо використання приміщень у навчальних закладах, де буде здійснюватися приготування їжі та безпосереднє харчування дітей, просимо роз’яснити: - Хто відповідальний за надання таких приміщень у користування? - На яких умовах будуть надаватись такі приміщення учаснику? - Якщо на умовах оренди, то яким чином вирішується питання узгодження строків надання послуг з харчування з етапністю передачі майна в оренду, передбаченого Законом України «Про оренду державного та комунального майна» № 157-IX від 03.10.2019р.? - Чи обладнані приміщення, де буде здійснюватися приготування їжі, відповідними засобами для приготування їжі (плити, духовки тощо) та зберігання продуктів (холодильники, морозильні шафи тощо), який стан такого обладнання? - На яких умовах буде передаватися обладнання учаснику? Дякуємо.
Відповідь: Повідомляємо, шо відповідно до пункт 5 розділу ІІІ тендерної документації замовник вимагає від учасників подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям, а саме наявність обладнання та метеріально-технічної бази з подальшим уточненням підтвердження вказаної інформації. При чому додатком 2 тендерної документації передбачено саме місце надання послуг з харчування, та не вимагається приготування їжі саме в навчальних закладах. Згідно з абзацом 2 частини 7 статті 20 Закону України «Про повну загальну середню освіту» відповідальність за організацію харчування учнів у закладах освіти незалежно від підпорядкування, типу і форми власності, додержання вимог санітарного законодавства, законодавства про безпечність та якість харчових продуктів покладається на засновників та керівників відповідних закладів освіти. Згідно пункту 6 частини 1 статті 1 Закону України «Про повну загальну середню освіту» засновник закладу загальної середньої освіти - орган державної влади від імені держави, відповідна рада від імені територіальної громади (громад), фізична та/або юридична особа, рішенням та за рахунок майна яких засновано заклад загальної середньої освіти або які в інший спосіб відповідно до законодавства набули прав і обов’язків засновника. Таким чином, задля вирішення питань з отримання приміщень навчальних закладів у користування на умовах оренди, узгодження самих умови оренди, відповідних засобів для приготування їжі, зберігання продуктів, передачу певного обладнання Вам необхідно звертатись до їх засновників та керівників, а саме до Маневицької районної ради, Прилісненської сільської ради, керівників навчальних закладів.
Дата відповіді: 05.10.2020 08:49