-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
«Послуги їдалень» (забезпечення харчуванням дітей віком від 3 до 12 років на 75 ліжок, та мам на 15 ліжок)
Завершена
1 040 000.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 1% або 10 400.00 UAH
мін. крок: 1% або 10 400.00 UAH
Період уточнення:
27.05.2020 15:44 - 09.06.2020 11:59
Відповідь надана
Розрахунок цінової пропозиції
Номер:
c90e6136031948e68ae019c823c1fbe9
Дата опублікування:
01.06.2020 17:33
Опис:
Форма «ЦІНА ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ», наведена в додатку 3, встановлює вартість 1 діто-дня харчування,
без ПДВ 1 та Загальну суму, без ПДВ.
А тендерна документація (розділ V п.1.3. ) встановлює, що до оцінки тендерних пропозицій приймається сума, що становить загальну вартість тендерної пропозиції кожного окремого учасника, розрахована з урахуванням вимог щодо технічних, якісних та кількісних характеристик предмету закупівлі, визначених цією документацією, в тому числі з урахуванням включення до ціни податку на додану вартість (ПДВ), якщо учасник є платником ПДВ, інших податків та зборів, що передбачені чинним законодавством, та мають бути включені таким учасником до вартості товарів, робіт або послуг.
Питання: включається ПДВ до суми пропозиції учасника- платника ПДВ чи ні?
Відповідь:
В Ціновій документації зазначено що відповідно до пункту 197.1.7 підпункт г, Податкового кодексу України звільняються від оподаткування ПДВ операції з постачання послуг з харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах і громадян в закладах охорони здоров'я.
Дата відповіді:
02.06.2020 11:39
Відповідь надана
порядок надання послуг
Номер:
bdc668dce9a7462f9c7408644b3d374a
Дата опублікування:
01.06.2020 17:27
Опис:
Пунктом 4 Розділу VI. Результати тендеру та укладання договору про закупівлю ТД передбачено, зокрема, "Виконавець забезпечує приготування та постачання їжі на адресу Замовника". " Виконавець здійснює постачання готової їжі власними транспортними засобами щоденно (у тому числі: у вихідні), 3 рази на день, ...."
Водночас, пункт 1.1. Проекту договору містить таку інформацію: "Виконавець зобов’язується надати послуги: «Послуги їдалень» (забезпечення харчуванням дітей віком від 3 до 12 років на 75 ліжок, та мам на 15 ліжок), .... .... шляхом приготування їжі на харчоблоці Виконавця відповідно до меню Замовника та кількості осіб".
Запитання: в який спосіб має надаватись послуга: приготування страв відповідно до меню НА ХАРЧОБЛОЦІ Виконавця чи поставка готових страв, виготовлених в іншому - не на харчоблоці - місці згідно з примірним меню?
Відповідь:
Послуга має надаватись шляхом приготування їжі на ХАРЧОБЛОЦІ Виконавця відповідно до меню Замовника та кількості осіб.
Дата відповіді:
02.06.2020 11:36
Відповідь надана
Зміни до ТД
Номер:
45763d4e313b4d8298d924671de91a4d
Дата опублікування:
01.06.2020 16:37
Опис:
1. В связи с тем, что для разных возрастных групп детей и мам разное меню и выход блюд, требуем прописать в техническом задании раздельно (по возрастным группам) плановое кол-во питания дето-дней, так как все меню имеют разную себестоимость и они не могут реализовывается по единой цене.
2. Просьба предоставить технологические карты по которым составлено меню.
Відповідь:
В зв’язку з тим, що в закладі немає чіткого розподілу прийому дітей за віковими категоріями, тому навіть спираючись на статистичні (практичні) дані минулих років неможливо визначити потрібні та постійні вікові групи дітей, які потребують харчування, адже дуже велика шкала розбіжності знаходження дітей у закладі у віці від 3 до 12 років по місяцах. Відповідно це унеможливлює розподіл вікових груп за потребою закладу. Є можливість відкоригувати розподіл за віковими категоріями тільки за фактичним надходженням дітей.
В подальшому переможець буде самостійно відслідковувати та вести облік мешканців закладу та їх вікових категорій згідно поданих заявок. Контроль за виконанням страв двотижневого меню буде здійснювати бракеражна комісія на чолі з дієтсестрою нашого закладу. Також Виконавець, з яким буде укладено договір, повинен додатково робити звітність по кожній віковій категорії та кількості днів харчування на місяць, та подавати її до бухгалтерії нашого закладу.
При складанні технологічних карток враховані норми, визначені постановою КМУ «Про затвердження нормативів харчування в державних і комунальних дитячих санаторно-курортних закладах (крім протитуберкульозних)» від 10.10.2012 р. № 918.
Дата відповіді:
02.06.2020 14:38