-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Безлотова
-
КЕП
М'ясо (тушки курей охолоджені І категорії) Код згідно ДК 021:2015 (CPV:2008): 15110000-2
Завершена
6 400 000.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 32 000.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 32 000.00 UAH
Період уточнення:
17.12.2019 14:20 - 06.01.2020 14:25
Відповідь надана
щодо умов тендерної документації
Номер:
0308b6324eb240068ccfd4692e448574
Дата опублікування:
24.12.2019 10:59
Опис:
Відповідно до п. 8 Додатку 4 Тендерної документації учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати документи, що підтверджують впровадження, застосування та постійну дію Учасника процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках стосовно предмета закупівлі (сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів, який відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005) та звіт за результатами аудиту та остаточного оцінювання системи управління безпечністю харчових продуктів), чинних на дату розкриття.
Наразі до 2021 року є перехідний період, під час якого діє дві версії сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005) та ISO 22000:2018.
Дані документи є аналогічними.
Питання: Чи може потенційний учасник у складі тендерної пропозиції надати сертифікат новішої версії та чи не буде це підставою для відхилення поданої пропозиції?
Додатково звертаємо увагу на те, що відповідно до умов тендерної документації наявна інформація щодо надання учасником забезпечення тендерної пропозиції, проте розміри такого забезпечення не визначені. На самому майданчику іноформація про надання забезпечення тендерної пропозиції взагалі відсутня.
У зв'язку з цим просимо внести зміни до тендерної документації із зазначенням розміру забезпечення тендерної пропозиції та внести інформацію на сам електронний майданчик.
Відповідь:
Тендерним комітетом було розглянуто ваше питання, в результаті чого повідомляємо про таке.
На виконання вимоги, передбаченої п. 8 Додатку 4 Тендерної документації учасник може надати або сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005) або сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів ISO 22000:2018.
Дата відповіді:
27.12.2019 19:03