• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

М’ясо (тушки курчат бройлерів свіжоморожені, чверть курчат бройлерів свіжоморожена, яловичина на кістці охолоджена, печінка яловича свіжоморожена)

Завершена

3 759 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.4% або 15 990.00 UAH
Період уточнення: 04.01.2019 15:27 - 16.01.2019 15:32
Відповідь надана

Щодо кіількості працівників

Номер: 79c2a023fd224ac18157dd9d30902fc7
Дата опублікування: 08.01.2019 12:35
Опис: Прошу Вас пояснити чи буде допущена до участі у відкритих торгах пропозиція Учасника, який у довідці вкаже що предмет закупівлі буде доставляти одним автомобілем самостійно. Я маю можливість згідно ст.42 Констітуції України самостійно здійснювати трудову діяльність та брати участь у відвантаженні 200-300 кг на тиждень предмету закупівлі. Якщо ця пропозиція не буде допущена до розгляду, то прошу пояснити причини цього.
Відповідь: Відповідно до вимог тендерної документації продукти харчування завозяться спеціалізованими транспортними засобами (рефрежираторами) постачальника (у кількості не менше трьох) пооб’єктно в заклади Управління освіти, молоді та спорту згідно з дислокацією навчальних закладів. Кількість транспортних засобів вказана з урахуванням дислокації навчальних закладів та з метою своєчасного забезпечення навчальних закладів продуктами харчування. Тендерна пропозиція Учасника закупівлі повинна відповідати умовам тендерної документації!
Дата відповіді: 10.01.2019 17:17
Відповідь надана

Про м'ясо яловичини

Номер: c09d8179980546d08f1cc11073633c6e
Дата опублікування: 08.01.2019 12:13
Опис: 1)Прошу вказати ДСТУ або ТУ ня м'ясо яловичини на кістці охолодженої, а також термін його придатності згідно з нормативною документацією. 2) Прошу пояснити у якому саме стані у кожен заклад повино доставлятися м'ясо- розфасованим (розділеним на частини) або у чвертьтушах?
Відповідь: Якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівлі ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам. Поставка товару повинна здійснюватися згідно з заявками навчальних закладів у розфасованому вигляді (розділеним на частини).
Дата відповіді: 10.01.2019 17:11
Відповідь надана

Про працівників

Номер: 237adaa477dd4a7bb38aa4edd3d3dbf5
Дата опублікування: 05.01.2019 17:59
Опис: 1)У п.1.4 Додатку 2 Тендерної документації Ви вимагаєте не менше трьох рефрижераторів, якими буде здійснюватись перевезення товару, що є предметом закупівлі.Прошу надати відповідь скільки всього працівників потрібно для участі у торгах щоб виконати ваші кваліфікайфйні вимоги та стати переможцем-6 робітників по 2 на кожен автомобіль або 9 робітників по 3 на кожен автомобіль. 2) Який Закон України або інші Законодавства України регулюють кількість автомобілів та кількість робітників для кваліфікаційних вимог та поставок продуктів харчування до вашого Закладу. Прошу надати відповідь на два питання окремо.
Відповідь: У п.1.4 Додатку 2 Тендерної документації Замовником зазначається про кількість спеціалізованих транспортних засобів (рефрежираторів) не менше трьох, якими буде здійснюватись перевезення товару, що є предметом закупівлі. Щодо кількості працівників, а також законодавчих актів, якими регулюється кількість автомобілів Замовник пояснює, що Постачальник на свій власний розсуд вирішує питання щодо необхідної кількості працівників, що залучаються до поставки харчових продуктів. Кількість транспортних засобів в тендерній документації зазначалася з урахуванням дислокації навчальних закладів, з метою своєчасної поставки продуктів харчування.
Дата відповіді: 10.01.2019 17:08
Відповідь надана

Про надання експлуатаційного дозволу

Номер: eb46b8bcc56248beb6d5bebb6abbf8f5
Дата опублікування: 05.01.2019 17:48
Опис: У п.1.5 Додатку 2 Тендерної Документації Учасник повинен надати копію чинного експлуатаційного дозволу, який видається компетентним органом операторам потужностей (об’єктів), що здійснюють в Україні діяльність з виробництва та/або обігу харчових продуктів тваринного походження або довідку з регіональних органів Держпродспоживслужби про включення до реєстру потужностей, які не потребують отримання експлуатаційних дозволів. Прошу пояснити чи можу я не маючи експлуатаційного дозволу на своє ім'я, а маючи довідку з регіональних органів Держпродспоживслужби про включення до реєстру потужностей (рішення), стати Переможцем торгів та поставляти продукцію до Вашого закладу.Прошу надати детальну відповідь.
Відповідь: Відповідно до Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та інших нормативних актів України, законодавець передбачає обов’язковість отримання експлуатаціного дозволу операторам ринку, що проводять діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. В зв’язку з тим, що постачальник швидкопсувних харчових продуктів безпосередньо бере участь в обігу таких харчових продуктів, що передбачає як зберігання, так і транспортування, є обов’язковою наявність експлуатаційного дозволу, який видаєть компетентним органом щодо здійснення діяльності з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження.
Дата відповіді: 10.01.2019 17:08