• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

м'ясо яловичини охолоджене; печінка яловичини охолоджена; тушки курей охолоджені, філе курей охолодженні, печінка куряча охолоджена; м'ясо свинини охолоджене

Торги відмінено

680 700.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.2% або 1 160.00 UAH
Період уточнення: 21.11.2018 12:00 - 01.12.2018 16:28
Відповідь надана

загальна

Номер: f194fd39ce374a1db856656a2b3de5c8
Дата опублікування: 25.11.2018 14:55
Опис: запитання до надзвичайно правильного учасника який можливо постачатиме продукцію як і інші учасники- якою нормою прописано кількість найманих працівників? як впливае на якість продукціі всі ваші премудрості з формою 1-ДФ. чому б не вказувати обовязковий колір авто або холодильноі установки та чому б не надати санітарну книжку прабабусі за 1917рік
Відповідь: На некоректні питання відповіді не надаємо.
Дата відповіді: 27.11.2018 08:37
Відповідь надана

щодо надання пропозицій

Номер: 1ab5cc71527343ffb738b48c4c5b06bc
Дата опублікування: 25.11.2018 09:31
Опис: Просимо Вас внести зміни до тендерної документації в вигляді нової редакції у відповідності до Закону, в частині встановлення кваліфікаційний вимог відповідно до ст 16 ЗУ Про публічні закупівлі а саме: - Лист у довільній формі за підписом Учасника /або його уповноваженої особи/ та завірений печаткою (за наявності), в якому зазначається інформація про наявність обладнання та матеріально-технічної бази (виробничі потужності, складські приміщення, автотранспортні засоби), які пристосовані для виробництва /зберігання/, транспортування продуктів харчування та відповідають вимогам санітарного законодавства; - Документ, що посвідчує право власності на виробничі потужності та/або складські приміщення, або документ (дійсний на дату розкриття) що підтверджує право використання зазначених приміщень (надається на потужності - складські приміщення, зазначені в листі учасника); - Експлуатаційний дозвіл на виробничі потужності або складське приміщення ( якщо товар тваринного походження) або рішення про державну реєстрацію потужностей (якщо діяльність пов’язана з харчовими продуктами, які не потребують дотримання температурного режиму та можуть зберігатися при температурі вище 10С і залишаються придатними для споживання людиною), - Акт складений за результатами проведення заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо проводження з харчовими продуктами виданий відповідним управлінням Держпродспоживслужби на всі потужності - складські приміщення, зазначені в листі учасника, із обов'язковим зазначенням в Акті реєстраційного номеру потужності, отриманий не пізніше, ніж за 180 днів до дати подання пропозиції; - Свідоцтво(а) про реєстрацію транспортного(их) засобу(ів) та довідку (и) про їх санітарну обробку на кожен із зазначених в листі транспортних засобів та документи, що підтверджують право використання цих(цього) транспортного(их) засобу(ів); - Довідку учасника щодо відповідності типу наданого(их) транспортного (их) засобу(ів) умовам щодо перевезення товару, який є предметом закупівлі.* * для продукції тваринного походження (крім меду) обов'язково наявність автомобіля рефрижераторного типу, обладнаного холодильною установкою та термореєстратором; для продукції, що потребує дотримання температурних умов від +50С до +200С (соки, овочі, фрукти тощо) можливо використання автомобіля з ізотермічною будкою. (після укладання договору учасник-переможець зобов'язаний на першу вимогу Замовника надавати документи, що підтверджують відповідність вимогам санітарного законодавства приміщень та автотранспортних засобів, в тому числі але не виключно - довідки про санітарну обробку, особисті медичні книжки працівників та ін.). - Лист в довільній формі, за підписом учасника /або його уповноваженої особи та завірений печаткою (за наявності), в якому зазначається інформація про працівників(не менше двох) відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання (освіту) та досвід (стаж роботи), яких планується залучити до виконання договору (у вигляді переліку, із зазначенням стажу роботи у даного учасника та відомостей про дату проходження останнього медичного огляду кожного працівника). Обов'язково надання відомостей про водія, вантажника, експедитора, комірника (за наявності ). - Звіт за формою №1-ДФ за останній звітний період, зазначена в якому кількість працівників має бути не меншою, ніж зазначено в листі учасника* * Якщо окремі працівники залучаються на підставі договорів (перевезення, транспортне експедирування тощо) та не увійшли до звіту, учасник повинен чітко вказати про це в листі із зазначенням підстав залучення кожного окремого працівника.
Відповідь: Користуйтеся документацією яка є в наявності.
Дата відповіді: 27.11.2018 08:36
Відповідь надана

Щодо вимог

Номер: 096ee72dc8084e70af052543196fc5b8
Дата опублікування: 21.11.2018 13:57
Опис: Шановний замовнику в черговий раз ваша тендерна документація виглядає як бла-бла-бла тобто ні про що. Напишіть в тендерній документації, що продукцію до нашого закладу возять два поставщика по прямим угодам це ФОП Мостика В.В та Юженко О.В., але в звязку з тим що дані підприємці не мають відповідної матеріально-технічної бази та найманих працівників а також спеціалізованих транспортних засобів та холодильного обладнання в складі нашої документації ми не можемо цього написати. Шановний замовнику дуже прикро що ви не дбаєте про якість продукції, яку вам поставляють та вимоги до учасників. Шановний замовнику відкрийте тисячі тендерних документів які є в наявності у відкритому доступі і поставте реальні вимоги до учасників в тому числі щодо наявності складських приміщень чи виробничих приміщень та виданих експлуатаційних дозволів згідно чинного законодавства,наявності працівники необхідних для постачання товару, спеціалізованих транспортних засобів з відповідних температурними режимами для постачаємої до вас продукції і тоді ми впевненні що жодного товару в ваші заклади Юженко та Мостика до вас возити не будуть.
Відповідь: Розміщена документація відповідає проведенню відкритих торгів. Надавайте свої пропозиції.
Дата відповіді: 22.11.2018 12:57