-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
- 1
Послуги з організації харчування (Кейтерингові послуги)
Керуючись порядку Закону України “Про публічні закупівлі” №922-VIII від 25.12.2015 року зі змінами та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування затверджених Постановою Кабінету Міністрів України №1178 від 12.10.2022 р. (зі змінами)
Призупинено
21 144 884.32
UAH без ПДВ
Період уточнення:
01.12.2025 15:15 - 10.12.2025 00:00
Відповідь надана
Щодо предмету закупівлі.
Номер:
d9587a3b45d74397a32fcc97dd6fe052
Дата опублікування:
05.12.2025 15:52
Опис:
Шановний Замовнику! В назві та адресі закладів, за якими будуть надаватися послуги, серед інших зазначений Дошкільний навчальний заклад №17 «Пролісок» Черкаська область, м. Сміла вул. Ротондівська,50. При цьому, його немає в інформації щодо кількості послуг. Це стосується також і Додатку 1 та 2 до Проєкту договору. Таким чином, просимо дати відповідь, чи включений ДНЗ 17 до предмету закупівлі, та внести відповідні зміни до Тендерної документації.
Відповідь:
Шановний Учасник, помилково зазначений Дошкільний навчальний заклад №17 «Пролісок», внесемо відповідні зміни до Тендерної документації. Дякую
Дата відповіді:
08.12.2025 07:45
Відповідь надана
Незрозумілі вимоги
Номер:
abe720fee21a47ab9cd4528102b29665
Дата опублікування:
04.12.2025 21:57
Опис:
Згідно п. 20 Додатку 2 вимагається надати протокол випробувань змивів не менше 10 змивів на наявність бактерій групи кишкової палички з рук персоналу (не менше 2 працівників які будуть безпосередньо залучені до виконання договору) за місцем приготування страв. Виникає питання: необхідно надати не менше 10 змивів з рук не менше ніж 2 працівників? Але ж з одного працівника можна взяти максимум два змиви – з кожної руки. Тоді що мається на увазі? Чи необхідно не менше 10 змивів з рук персоналу за місцем приготування страв в цілому? Але ж тоді виникає питання – решта персоналу, аніж ті 2, що безпосередньо залучені до виконання договору, ким мають бути (враховуючи, що вони повинні знаходитись на місці приготування страв)? Досить заплутана вимога, просимо її уточнити, спростити, або ж просто виключити, оскільки взагалі не зрозуміла мета та призначення цієї вимоги
Відповідь:
Зміни внесено до закупівлі
Дата відповіді:
05.12.2025 11:29
Відповідь надана
Умови ТД
Номер:
ea038102db604918a623262b3b2f2a4b
Дата опублікування:
04.12.2025 21:54
Опис:
Шановний Замовнику!
Згідно п. 19 Додатку 2 вимагається надати протокол випробувань харчових продуктів, на не менше 4 страв на виявлення КМАФАнМ, не менше 4 БГКП, не менше 4 патогенних мікроорганізмів в т.ч. Salmonella, та не менше 4 золотистого стафілококу, не менше 1 сульфітредукувальної клостридії, не менше 1 Listeria monocytogenes, не менше 1 B.cereus (результати мають бути видані акредитованою лабораторією Учаснику не раніше 3-го кварталу 2025 року) за місцем приготування страв.
Очевидно допущена явна помилка, оскільки згідно мікробіологічних нормативів щодо харчових продуктів в них навпаки НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ ВИЯВЛЕННЯ тих же мезофільних аеробних та факультативно анаеробних мікроорганізмів (КМАФАнМ) у кількості більшій, ніж передбачено на певну масу продукту (одиницю вимірювання), а НАЯВНІСТЬ, напр., бактерій групи кишкових паличок (БГКП), E.coli, коагулазопозитивних стафілококів тощо, в певній масі продукту взагалі НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ.
То що мається на увазі під «виявлення КМАФАнМ, не менше 4 БГКП, не менше 4 патогенних мікроорганізмів в т.ч. Salmonella, та не менше 4 золотистого стафілококу…..» і т.д., якщо в харчових продуктах (у визначеній одиниці вимірювання) їх не повинно виявлятись/бути взагалі?
Відповідь:
Шановний Учасник. Зміни внесено до закупівлі
Дата відповіді:
05.12.2025 11:29