• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Послуги з організації харчування учнів у закладах загальної середньої освіти (одноразове харчування - сніданки)

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишилося 5 годин (до 19.09.25 10:00)

42 511 854.00 UAH без ПДВ
До закінчення прийому пропозицій
00
дн
05
год
11
хв
59
сек
Довідка МВС Пов'язаний план
Оплата за участь: 4 080.00 UAH
Період уточнення: 11.09.2025 14:40 - 16.09.2025 00:00
Відповідь надана

Вимога щодо надання визначеного переліку обладання

Номер: 20eaf6edfe0d4727a775363594175e57
Дата опублікування: 14.09.2025 19:43
Опис: Доброго дня! З мето уникнення затягування процедури закупівлі, просимо розяснити вимоги тендерної документації та виключити з умов тд дискримінаційні вимоги. Довідка про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, а саме наступного обладнання: кухонна плита, м’ясорубка – не менше тридцяти одного**** найменувань кожного обладнання та не менше шістдесяти двох **** найменувань холодильного обладнання (холодильна шафа) необхідного для надання послуг, визначених у технічних вимогах, із зазначенням наступної інформації: - Найменування обладнання; - Кількість; - Відомості про технічний стан; - Обладнання учасника/*** обладнання субпідрядника/співвиконавця; - Форма власності; - ***Назва субпідрядника/ співвиконавця ***Зазначається, якщо учасник планує залучити для підтвердження кваліфікації наявність обладнання та матеріально-технічної бази, спроможності субпідрядника/співвиконавця. (****для забезпечення безперебійного харчування учнів, та враховуючи відсутність обладнання на балансі навчальних закладів підпорядкованих замовнику, а саме: кухонна плита, холодильне обладнання (холодильна шафа), м’ясорубка, учасник повинен забезпечити цим обладнанням навчальні заклади підпорядковані замовнику.) Чим ви обгрунтовуєе встановлену кількість обладання? Який нормативний документ визначає встановлену вам кількість обладання?
Відповідь: Замовник, Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку визначив технологічною моделлю організації харчування є: базова кухня. Відповідно до Додатку 2 до тендерної документації визначено 31 заклад загальної середньої освіти, підпорядковані Управлінню освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації. Мінімальна кількість обладнання на кожну базову кухню (плита-1 шт, холодильне обладнання - 2 шт, м’ясорубка – 1 шт.) встановлена замовником відповідно до «Методичних рекомендацій щодо облаштування харчоблоків у закладах загальної середньої освіти», а також в розроблених Державною установою "Український інститут розвитку освіти" методичних рекомендаціях, що стосуються облаштування харчоблоків, які передбачають забезпечення якісним обладнанням, дотримання санітарних норм, наявність промаркованого інвентарю та належних умов для приготування та видачі страв. Відповідальність за дотримання цих вимог несуть засновники та керівники закладів освіти. З Методичними рекомендаціями щодо облаштування харчоблоків у закладах загальної середньої освіти можна ознайомитись за посиланням: https://mon.gov.ua/osvita-2/zagalna-serednya-osvita/shkilne-kharchuvannya/obladnannya-dlya-kharchoblokiv
Дата відповіді: 16.09.2025 08:14