• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

ДК 021:2015 “15890000-3 Продукти харчування та сушені продукти різні” (готові страви в реторт-пакетах)

Продавець повинен надати Покупцю товар, якість якого відповідає вимогам норми №3 постанови Кабінету Міністрів України від 16 червня 1992 року №336

Завершена

242 910.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 214.55 UAH
Період уточнення: 03.06.2025 18:23 - 08.06.2025 00:00
Відповідь надана

технічна специфікація(контейнери)

Номер: ba4abea3ce8a41d187102fa64daa52f0
Дата опублікування: 06.06.2025 14:20
Опис: Шановний замовнику, в додатку 5 до ТД зазначено: Виготовлені страви розфасовуються у порціонні герметичні контейнери. Чи допускається фасування в реторт пакети? Дякуємо за відповідь.
Відповідь: Шановний Учаснику! Так, відповідно до тендерної документації готові страви в реторт-пакетах, виготовлені методом стерилізації, запаковані в м’яке харчове пакування з тривалим строком зберігання (не менше 20 місяців), які не потребують додаткової термічної обробки, окрім розігріву, та не потребують особливих умов зберігання (від 0 С до +25 С), за калорійністю та складом повинні відповідати вимогам норми №3 Постанови КМУ від 16.06.1992 №336 (зі змінами) за винятком хлібобулочних виробів. Виготовлення готових страв здійснюється у виробничих приміщеннях з використанням відповідного технологічного обладнання у відповідності до технологічних карток. З повагою Сергій Купровський
Дата відповіді: 06.06.2025 17:37
Відповідь надана

технічна специфікація

Номер: 5d090a8d21a94a13a30749c10c0433c1
Дата опублікування: 06.06.2025 14:18
Опис: Шановний замовнику, в додатку 5 до ТД зазначено: Готова до вживання їжа за калорійністю та складом повинна відповідати вимогам норми №3 Постанови Кабінету Міністрів України від 16 червня 1992 року №336 (зі змінами) . Прохання уточнити мається на увазі норма №3 А (загальні норми) ? Дякуємо за відповідь.
Відповідь: Шановний Учаснику! ТАК, Норма №3 А (загальні норми). З повагою Сергій Купровський
Дата відповіді: 06.06.2025 17:34