-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
- 4
Кейтерингові послуги (харчування для хворих).
Завершена
5 516 920.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 27 584.60 UAH
мін. крок: 0.5% або 27 584.60 UAH
Період уточнення:
07.03.2025 14:02 - 16.03.2025 00:00
Відповідь надана
Щодо освіти технолога
Номер:
0d8e21a3bfa74eb88f837cdeae8742e7
Дата опублікування:
13.03.2025 20:30
Опис:
Шановний Замовнику! Вами були внесені зміни стосовно освіти технолога. Питання перше, чим Замовник керується, щодо саме вищої освіти. На нашому підприємстві є технолог з дипломом молодшого спеціаліста, даною вимогою ви порушуєте наші права як учасника. Питання друге, ви дуже звузили спеціальність. Технологія і організація громадського харчування, саме так написано в дипломі нашого спеціаліста, така спеціальність для кейтерингових послуг вашому закладу, не підходить? Вимагаємо внести зміни в даному пункті, а саме не вказувати рівень освіти та вказати спеціальність більш загально, наприклад: в сфері харчування.
Відповідь:
Добрий день, Шановний Учаснику! Дякуємо за увагу, що приділена даним торгам! Інформуємо, що Замовник у своїй діяльності керується чинними нормативними актами. Що стосується Вашого першого питання це - ЗУ «Про вищю освіту». Відповідно до даного документу, диплом про вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста (початкова вища освіта) прирівнюється до диплома про вищу освіту за освітньо-професійним ступенем молодшого бакалавра. Молодший бакалавр є відповідним ступенем вищої освіти. Але враховуючи Ваше занепокоєння в тендерну документацію будуть внесені зміни. Стосовно другого питання Вашого звернення повідомляємо Вам, що навпаки, після внесення змін, Замовник розширив коло потенційних учасників, коли додав нове формулювання щодо спеціальності технолога. Станом на дату проведення торгів нормативним документом, який регламентує перелік галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої та фахової передвищої освіти, є зокрема постанова КМУ від 29.04.2015 № 266. Навчання здійснюється за кодом і найменуванням спеціальності G13 Харчові технології - інших не передбачено. Зважаючи на попередні звернення, Замовником були внесені відповідні зміни. Враховуючи Ваше прохання ми додамо освітню спеціальність «Технологія і організація громадського харчування» в тендерну документацію.
Дата відповіді:
14.03.2025 14:22
Відповідь надана
вимоги документації
Номер:
32672c66194e4fb1a019a17e220e499a
Дата опублікування:
10.03.2025 20:49
Опис:
Учасники подають у складі пропозиції акт (виданий Учаснику процедури закупівлі, акт
має бути виданий Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів
та захисту споживачів або її територіальним управлінням) складений за результатами
проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур,
заснованих на принципах НАССР (акт повинен бути без виявлених порушень та бути
виданим у 2023 році)"
Встановивши зазначену вимогу, замовник обмежив коло потенційних учасників
лише тими, які мають в наявності такий акт, виданий саме у 2023 році, що є
дискримінаційним
Відповідь:
Доброго дня, Шановний Учаснику! Дякуємо за увагу, що приділена даним торгам! Замовником уважно вивчена інформація зазначена Вами. Повідомляємо, що Замовником прийнято рішення внести відповідні зміни до тендерної документації.
Дата відповіді:
12.03.2025 13:07
Відповідь надана
кваліфікаційні вимоги
Номер:
a597fcae16694331a5da807c41d131f2
Дата опублікування:
10.03.2025 13:11
Опис:
Учасник повинен надати у складі пропозиції звіт про аудит (виданий Учаснику), сфера аудиту – стосовно надання послуг громадського харчування, послуг їдалень та послуг з постачання продуктів харчування та готової їжі. У вказаному звіті повинно бути вказано ціль аудиту – підтвердження відповідності системи менеджменту об’єкта аудиту вимогам критерії аудиту. Також має вказуватися оцінка ефективності коригувальних дій відносно невідповідностей, а саме: має вказуватися про ефективність таких дій
ціль аудиту для кожного підприємства різна і визначається індивідуально. Щодо зазначення оцінки ефективності коригувальних дій відносно невідповідностей, а саме: має вказуватися про ефективність таких дій, то дана вимога абсурдна, оскільки вона відноситься лише до тих звітів які мають зауваження, якщо ж після проведення звіту таких зауважень не було, то і коригувальних дій немає. Встановлення даної вимоги Замовником явно свідчить про написання тендерної документації «під свого постачальника» та не допускання до участі в тендері інших потенційних учасників. Чим порушується умова конкретності та прозорості публічних закупівель. Таким чином, вимагаємо внести зміни в Тендерну документацію, шляхом виключення дискримінаційних вимог,
Відповідь:
Доброго дня, Шановний Учаснику! Дякуємо за увагу, що приділена даним торгам! Замовником уважно вивчена інформація зазначена Вами. Повідомляємо, що Замовником прийнято рішення внести відповідні зміни до тендерної документації.
Дата відповіді:
12.03.2025 13:07
Відповідь надана
кваліфікаційні вимоги
Номер:
d66c2a3f22b04362a89390be9735f622
Дата опублікування:
10.03.2025 13:02
Опис:
У складі пропозицій надати результат санітарно-мікробіологічного дослідження зразків змивів (результат має бути виданий учаснику не раніше жовтня 2023 року), мета
дослідження – на наявність патогенної та умовно-патогенної мікрофлори. Згідно вказаного документу, має бути досліджено не менше п'ятнадцяти змивів.
Чому не 30,20,40,15? ніяка нормативна документація не вказує, скільки повинно бути змивів. Просимо змінити формулювання, не вказувати кількість.
Відповідь:
Доброго дня, Шановний Учаснику! Дякуємо за увагу, що приділена даним торгам! Замовником уважно вивчена інформація зазначена Вами. Повідомляємо, що Замовником прийнято рішення внести відповідні зміни до тендерної документації.
Дата відповіді:
12.03.2025 13:07
Відповідь надана
кваліфікаційні вимоги
Номер:
54b9e4e6ff1c439f9051a39f76120f98
Дата опублікування:
10.03.2025 12:59
Опис:
Для підтвердження наявності в Учасника процедури закупівлі технолога, необхідно надати наказ про прийняття на роботу технолога або трудову книжку. Крім цього, надати у складі пропозиції документ про освіту технолога, а саме диплом магістра за спеціальністю «Харчові технології», а також надати свідоцтво щодо успішного закінчення технологом учасника курсу навчання "Розроблення систем управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог ISO 22000:2018 та підготовка до сертифікації"..
шановний Замовник,ця вимога розглядалась в антимонопольному комітеті. Просимо видалити або зміними цю вимогу
Відповідь:
Доброго дня, Шановний Учаснику! Дякуємо за увагу, що приділена даним торгам! Замовником уважно вивчена інформація зазначена Вами. Повідомляємо, що Замовником прийнято рішення внести відповідні зміни до тендерної документації.
Дата відповіді:
12.03.2025 13:07
Відповідь надана
кваліфікаційні вимоги
Номер:
ce2ed3cd481a4ca9ae3ce351049b8c0c
Дата опублікування:
10.03.2025 12:54
Опис:
Шановний Замовник
У складі пропозиції учасник повинен надати копію чинного договору (укладеного в період 2024-2025 років) з підрядною організацією на встановлення, сервісне обслуговування та очищення сепаратора жиру (уловлювача жиру), а також не менше 1 (одного) акту наданих послуг (виконаних робіт) що підтверджує прочищення внутрішнього жироуловлювача.
Ми як кейтерінгова компанія зацікавлені в збереженні навколишнього середовища. Тому своїми силами встановлюємо, чистимо сепаратори, не застосовуємо підрядників. Маємо сертифікат екологічного контроля, а також програми передумови.
Просимо видалити або змінити цю вимогу,тому що в тендері зможуть прийняти участь тільки ті підприємства, які мають договори з сторонніми організаціями
Відповідь:
Доброго дня, Шановний Учаснику! Дякуємо за увагу, що приділена даним торгам! Замовником уважно вивчена інформація зазначена Вами. Повідомляємо, що Замовником прийнято рішення внести відповідні зміни до тендерної документації.
Дата відповіді:
12.03.2025 13:07
Відповідь надана
кваліфікаційні вимоги
Номер:
e9cd157f9e9c45e1af0d6b354279ffb8
Дата опублікування:
10.03.2025 12:46
Опис:
Шановний Замовник
в ТД є вимога
Впродовж надання послуг учасник повинен забезпечувати наявність необхідного спецодягу для працівників учасника, а саме: зав. кухні, кухарів, кухонних робітників, пакувальників, вантажників. Наявність спеціального одягу підтвердити договором купівлі-продажу або оренди швейних виробів та актом приймання-передачі наданих послуг або видатковою накладною.
законом не заборонено,щоб працівник мав свій спецодяг, також не має чітких вимог до кейтерінгових компаній закупати його централізовано. А якщо підприємство закупає, то немає в видаткових накладних розмежування між одягом пакувальника та вантажника. Просимо прибрати цю вимогу
Відповідь:
Доброго дня, Шановний Учаснику! Дякуємо за увагу, що приділена даним торгам! Замовником уважно вивчена інформація зазначена Вами. Повідомляємо, що Замовником прийнято рішення внести відповідні зміни до тендерної документації.
Дата відповіді:
12.03.2025 13:06
Відповідь надана
кваліфікаційні вимоги
Номер:
45672e6af64f47828a54cb1bed54636d
Дата опублікування:
10.03.2025 12:40
Опис:
Шановний замовник
В додатку 1 висунуті наступні вимоги
Надати у складі пропозиції документи, які підтверджують, що працівник Учасника пройшов перевірку знань вимог Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, Правил улаштування електроустановок у посадових осіб і спеціалістів підприємств,
згідно з наказом Мінистерства енергетики № 476 від 21.07.2017 р 2 Про затвенрдження правил улаштування електроустановок" є визначення ,що електроустановка це - Комплекс взаємопов’язаних машин, апаратів, ліній та допоміжного обладнання
(разом з будівлями і приміщеннями, в яких їх установлено), призначених для виробництва,
трансформації, передавання, розподілу електричної енергії і перетворення її в інший вид
енергії. Електроустановки за умовами електробезппеки розділяють на електроустановки до
1 кВ і електроустановки понад 1 кВ (за діючим значенням напруги).Яким чином кейтерінгова компанія має відношення до циї правил? Як буде впливати посвідчення,на якість харчування. Просимо прибрати цю вимогу
Відповідь:
Доброго дня, Шановний Учаснику! Дякуємо за увагу, що приділена даним торгам! Замовником уважно вивчена інформація зазначена Вами. Повідомляємо, що Замовником прийнято рішення внести відповідні зміни до тендерної документації.
Дата відповіді:
12.03.2025 13:06
Відповідь надана
Документація повністю прописана під Хілінг Фуд!
Номер:
cebb4faf828941a1b4fe3df25c79a103
Дата опублікування:
09.03.2025 12:04
Опис:
Учасники подають у складі пропозиції акт (виданий учаснику процедури закупівлі, акт має бути виданий Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів або її територіальним управлінням) складений за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР (акт повинен бути без виявлених порушень та бути виданим у 2023 році);
Шановний Замовник! Ви серйозно? Акт виданий у 2023 році? А якщо у 2024 чи 2025, то вам не підійде??? Скільки ще Хілінг буде диктувати свої умови??? ВСЯ документація просто "напічкана" дискримінаційними вимогами, це вже не просто знущання над іншими учасниками, а насміхання. Дуже хочеться, щоб хоч одну уповноважену особу притягнули по справжньому до кримінальної відповідальності!!!! І це все коли гинуть наші хлопці!
Відповідь:
Доброго дня, Шановний Учаснику! Дякуємо за увагу, що приділена даним торгам! Замовником уважно вивчена інформація зазначена Вами. Повідомляємо, що Замовником прийнято рішення внести відповідні зміни до тендерної документації.
Одночасно, просимо Вас утриматись від звинувачень Замовника у діях, які на Вашу думку містять ознаки того чи іншого злочину, передчасно робити якісь висновки, когось звинувачувати і безпідставно компрометувати, вважаємо це неправильним. Просимо Вас дотримуватись етичних норм спілкування та не спекулювати фактом війни при участі в закупівлі.
Дата відповіді:
12.03.2025 13:06