-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Послуги гарячого харчування
Послуги гарячого харчування учнів протягом листопада-грудня 2016 року
Торги відмінено
1 125 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 5 625.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 5 625.00 UAH
Період уточнення:
22.09.2016 12:14 - 02.10.2016 16:00
Відповідь надана
Технологічні карти
Номер:
aab3788c44a44d269f3aba40e44bc899
Дата опублікування:
27.09.2016 20:36
Опис:
Якщо приготування страв буде здійснюватися у відповідності із «Збірником рецептур страв та кулінарних виробів» (Здобнов О.І., Циганенко В.О., Пересічний М.І.), який рекомендований Замовником, чи потрібно надавати технологічні карти у складі ЦП ?
Відповідь:
Питання розглянуто, в ТД внесені зміни з цього питання.
Відповідь надана
Меню
Номер:
0764257b58444b6f8d9c88245817e9e7
Дата опублікування:
27.09.2016 20:33
Опис:
Чи допускається заміна страв в меню за умови збереження встановлених замовником норм харчування?
Відповідь:
Згідно додатку 1.1. до ТД:"п.7. Учасник зобов’язується неухильно дотримуватися двотижневого меню на листопад – грудень 2016 року по КЗО «Загальноосвітня санаторна школа-інтернат №3» ДОР» (п. 28), вносити будь-які зміни в двотижневе меню забороняється."
Також згідно додатку 2 "Проект договору": 6.3. Виконавець зобов’язаний:
6.3.3 Неухильно дотримуватись технології приготування страв та виключно згідно вказаного в тендерній документації двотижневого меню на листопад – грудень 2016 року по КЗО «Загальноосвітня санаторна школа-інтернат №3» ДОР», що додається.
Відповідь надана
Аналіз виконання норм харчування
Номер:
a86e0a18759f437a807d24cc4c2f8e3a
Дата опублікування:
27.09.2016 13:14
Опис:
В технічному завданні встановлено, що учасник у складі цінової пропозиції надає аналіз виконання норм харчування з дотриманням вимог постанови КМУ від 22.11.2004 № 1591 , розрахований згідно до наданих Учасником технологічних карт.
1) Який аналіз мається на увазі, якщо послуга ще не надавалась і аналізувати поки що нічого?
2) Чи потрібно надавати цей аналіз в разі подання у складі цінової пропозиції примірного меню, що розраховане згідно із «Збірником рецептур страв та кулінарних виробів» та на цих підставах апріорі відповідає постанові КМУ від 22.11.2004 № 1591 і забезпечує фізіологічні потреби дітей в основних харчових речовинах та енергії.
Відповідь:
В ТД внесено зміни та не вимагається надання аналізу виконання натуральних норм харчування. Замовником буде перевірено заплановане виконання натуральних норм харчування згідно наданих Учасником технологічних карт приготування страв для двотижневого меню.
Відповідь надана
Надання технологічних карт на всі блюда меню
Номер:
79df189d4dec4f3f9f4e909c1b3dae8f
Дата опублікування:
27.09.2016 13:08
Опис:
В технічному завданні встановлене примірне 2 - тижневе меню, яке є обов’язковим, та нормативні акти, на підставі яких воно має бути розроблене, в т. ч. числі «Збірник рецептур страв та кулінарних виробів» (Здобнов О.І., Циганенко В.О., Пересічний М.І.,2005).
З якою метою учаснику потрібно переписувати технологічні карти із зазначеного збірника (близько тисячі), сканувати їх та розміщувати на сайті, якщо вони (технологічні карти) вже складені компетентними спеціалістами, затверджені відповідними органами і повністю відповідають встановленим вимогам?
Відповідь:
Кожен учасник надає технологічні карти для двотижневого меню, які розробляє на підставі нормативних документів, але з урахуванням вікових категорій вихованців. Збірник рецептур страв та кулінарних виробів (ЗдобновО.І., Циганенко В.О., Пересічний М.І.,2005) та інші збірники є лише рекомендованими.