-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Безлотова
-
КЕП
Сирні продукти
Оцінка конкурсних пропозицій здійснюється лише за одним критерієм – «Ціна», яка є приведеною та визначається за формулою, наведеною в тендерній документації
Завершена
6 472 021.44
UAH з ПДВ
мін. крок: 0% або 647.20 UAH
мін. крок: 0% або 647.20 UAH
Період уточнення:
03.05.2018 15:20 - 25.05.2018 09:00
Відповідь надана
зміна технічного завдання
Номер:
f261c11f62784e6f9bf63fe6d923a7ff
Дата опублікування:
25.05.2018 01:45
Опис:
Враховуючи високу соціальну відповідальність за поставку якісної продукції в ДНЗ м.Черкас, вважаємо за доцільне внести зміни по п. 3.6 розділу 5 «Інструкція з підготовки тендерних пропозицій» (Інформація про технічні ,якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі) ,п.6.3 тендерної документації та п.2.1. проекту договору, у частині відповідності предмету закупівлі діючим стандартам виготовлення та викласти в такій редакції:
1.Сир твердий, 50% жирності згідно ДСТУ 4421:2005
2.Сир кисломолочний 9% жирності згідно ДСТУ 4554:2006
3.Сир кисломолочний 15% жирності згідно ДСТУ 4554:2006
1.Стандарт ДСТУ дасть можливість уникнути реалізації продукції з рослинними жирами ,виробленої згідно ТУ та молоковмісних продуктів.
2.Дані зміни допоможуть уникнути фальцифікації та поставок низькоякісної продукції.
3.Пред'явити претензію постачальнику низькоякісної продукції.
Відповідь:
внесено зміни в тендерну документацію
Дата відповіді:
25.05.2018 14:49
Відповідь надана
Зміни до кваліфікаційних вимог
Номер:
fe0ca27c203448ac82d5a0a0c8b76055
Дата опублікування:
25.05.2018 00:51
Опис:
Враховуючи високу соціальну відповідальність за поставку якісної продукції в ДНЗ м.Черкас, вважаємо за доцільне внести зміни по п.2.3 розділу 5 «Інструкція з підготовки тендерних пропозицій» (Кваліфікаційні критерії) та викласти в такій редакції:
«2.3.Додатково учасник повинен надати в складі пропозиції нотаріально завірену копію експлуатаційного дозволу із додатками (АКТ складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами), що виданий на виконання вимог відповідно до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР та наказу Мінагрополітики від 10.02.2016 р.№ 39 , а також дані про реєстраційний номер потужностей суб’єкта господарювання для транспортування харчових продуктів"
Ці вимоги допоможуть більш ретельно вибирати постачальників продуктів харчування в ДНЗ міста (На виконання п.13 . « Н А К А З 01.06.2005 N 242/329» МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ та МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ) .
Відповідь:
За результатами розгляду Вашого звернення повідомляємо, що з метою недопущення обмеження конкуренції під час проведення торгів, редакція ч.5 «Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги, установлені статтею 17 Закону» р. ІІІ тендерної документації залишається без змін в частині:
Додатково, на підтвердження відповідності кваліфікаційним вимогам за п.2,3, учасник надає:
- копію чинного експлуатаційного дозволу для оператора ринку, що проводить діяльність пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження, що виданий на виконання ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продктів»;
- довідку, у довільній формі, у якій зазначається особистий реєстраційний номер у державному реєстрі потужностей операторів ринку за наступними видами діяльності: зберігання, реалізація харчових продуктів.
Дата відповіді:
25.05.2018 14:57
Відповідь надана
Усунення дискримінаційних вимог
Номер:
755a3a4e69974b46b633a8909971317e
Дата опублікування:
25.05.2018 00:49
Опис:
Просимо усунути дискримінаційні вимоги по підтвердженню кваліфікаційних критерієв для великих підприємств-виробників (що також йдуть в протеріч з п.13 . « Н А К А З 01.06.2005 N 242/329» МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ та МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ) , а саме:
⦁ п.5.3. «Інструкції з підготовки тендерної пропозиції» ( підтвердження наявності офіційно зареєстрованих та проходження ними медоглядів (виписки з трудових книжок та копії санкнижки))- пропонуємо викласти в слідуючий редакції :
«3.Наявність працівників відповідної кваліфікації , які будуть безпосередньо задіяні у виконанні договору (або їх мінімальна кількість) (надати копії документів, завірені учасником, які підтверджують наявність офіційно зареєстрованих, найманих працівників та проходження ними мед.оглядів) у т.ч.:
⦁ водіїв;
⦁ комірників;
⦁ вантажників;
⦁ товарознавців.»
⦁ п.5.2.2. «Інструкції з підготовки тендерної пропозиції»- підтвердження наявності транспортних засобів для перевезення продуктів харчування (копія реєстраційного посвідчення)- пропонуємо викласти в слідуючий редакції :
«2.2. транспортні засоби для перевезення продуктів харчування , які будуть безпосередньо задіяні у виконанні договору» (або їх мінімальна кількість).
Обгрунтування.
Наприклад : На молочному підприємстві «ПАТ «Юрія» (яке є одним із найбільших підприємств м.Черкас) офіційно працює близько 1 000 працівників та має у власності близько 150 одиниць автомобільного транспорту. Деякі категорії працівників, згідно закону, не зобов’язані мати санітарні книжки. Деяка частина автотранспорту задіяна на постійній основі в інших регіонах України. Надання такого об'єму інформації (згідно вимог тендерної документації) ставить в нерівні умови з іншими учасниками та зокрема порушує ст.3 "Закону про публічні закупівлі"-"Оновні принципи закупівель в Україні -недискримінація учасників,максимальна економія та ефективність,об'єктивна та не упереджена оцінка тендерних пропозицій".
Відповідь:
внесено зміни до тендерної документації
Дата відповіді:
25.05.2018 14:47