• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП
  • 1

М’ясо свинини, філе куряче, гомілка куряча, печінка свинна, яловичина код згідно ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо

Завершена

1 775 070.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 8 875.35 UAH
Період уточнення: 05.02.2024 14:07 - 10.02.2024 00:00
Відповідь надана

Технічні Вимоги

Номер: d0f962b8e3984174b0f1c7bc1a4ddf16
Дата опублікування: 08.02.2024 11:20
Опис: Доброго дня,згідно технічних вимог вимагається М'ясо яловичини на кості (охолоджена)- поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка, певного кольору для кожного виду м'яса. М'ясний сік прозорий. Консистенція пружна, тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах - властивий виду м'яса, без ознак псування. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів ДСТУ,що саме ви маєте на увазі?полу тушу на кістці,чи що саме Замовник вимагає?Вимагаємо внести в документацію чітку технічну документацію
Відповідь: Замовником буде внесено відповідні зміни до тендерної документації.
Дата відповіді: 08.02.2024 14:52