• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Сало-шпик

Завершена

91 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 910.00 UAH
Період уточнення: 03.02.2024 12:21 - 10.02.2024 00:00
Відповідь надана

вимагаємо надати роз'яснення та внести зміни бдо Оголошення

Номер: 442181c04f454e36ba3b487941c2ba08
Дата опублікування: 09.02.2024 17:05
Опис: Додатком 3 до оголошення передбачено "Загальний термін придатності повинен бути не менше 90 діб (!), при температурі, придатній для зберігання даного виду продукції." додаток 3 передбачає, що Якість сало-шпик повинна відповідати ДСТУ 4668:2006(!) відповідно до ДСТУ 4668:2006 10 ПРАВИЛА ТРАНСПОРТУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ10.1 Транспортування10.1.1 Продукти зі свинини транспортують в авторефрижераторах або в автомобілях-фурго- нах з ізотермічним кузовом згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, які чинні на даному виді транспорту.10.1.2 У пакетованому вигляді продукти зі свинини транспортують згідно з ГОСТ 26663. За­соби кріплення вантажу в транспортні пакети — згідно з ГОСТ 21650, з основними параметрами і розмірами згідно з ГОСТ 24597.10.1.3 Транспортування продуктів зі свинини без паковання (навалом) та у відкритих автома­шинах не дозволено.10.1.4 Продукти зі свинини випускають у реалізування з температурою у товщі від 0 °С до 8 °С (варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, солоні), від 0 °С до 12 °С (сирокопчені).10.2 Зберігання10.2.1 Продукти зі свинини зберігають на підприємстві-виробнику і в торговельній мережі за відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.10.2.2 Строк придатності варених, копчено-варених, копчено-запечених, запечених, смажених продуктів зі свинини — не більший ніж 5 діб за температури від 0 °С до 6 °С.10.2.3 Строк придатності варених, копчено-варених продуктів зі свинини у поліамідній обо­лонці за температури від 0 °С до 6 °С — не більший ніж 15 діб.10.2.4 Строк придатності сирокопчених продуктів не більший ніж:— за температури від 0 °С до 4 °С — ЗО діб;— за температури від 4 °С до 12 °С — 15 діб;— за температури від мінус 7 °С до мінус 9 °С — 4 міс.10.2.5 Строк придатності варених, копчено-варених, копчено-запечених, запечених, смажених продуктів зі свинини, упакованих під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі в га­зонепроникну плівку, за температури від 0 °С до 6 °С, не більший ніж:— цілими виробами або шматками (порційна нарізка) — 15 діб;— нарізаних скибочками (сервірувальна нарізка) — 10 діб.10.2.6 Строк придатності сирокопчених продуктів зі свинини, упакованих під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі у газонепроникну плівку за температури від 0 °С до 6 °С, не більший ніж:— цілими виробами або шматками (порційне нарізання) — ЗО діб;— нарізаних скибочками (сервірувальне нарізання) — 20 діб. ТОБТО це ДСТУ не передбачає зберігання сала 90 діб Вимагаємо надати роз'яснення та внести відповідні зміни
Відповідь: Доброго дня, в оголошення внесено зміни.
Дата відповіді: 10.02.2024 10:01
Відповідь надана

по предмету закупівлі

Номер: 17565fc38db74d82b60712303c8eb69f
Дата опублікування: 08.02.2024 14:05
Опис: Якого термічного стану має бути сало-шпик? ВАРЕНЕ, КОПЧЕНО-ВАРЕНЕ,КОПЧЕНО-ЗАПЕЧЕНЕ, ЗАПЕЧЕНЕ,СМАЖЕНЕ, СИРОКОПЧЕНЕ відповідно до вказаного вами ДСТУ? ДСТУ 4668:2006 передбачає вигтовлення продуктів із сала першого сорту: солоні — із шкурою, без шкури, але це не САЛО-ШПИК зі спеціями. Додавання спецій, крім солі, цим ДСТУ не передбачене. Виробник не може виготовляти продукт в цілому за ДСТУ і додавати спеції за своїм ТУ, якщо виробник додає спеції за ТУ, то весь продукт відповідає ТУ. Будь ласка, надайте роз'яснення стовно цього.
Відповідь: Доброго дня, в оголошення внесено зміни.
Дата відповіді: 10.02.2024 10:00
Відповідь надана

щодо внесення змін

Номер: 62ac6530f1184d3b944825512dd22743
Дата опублікування: 08.02.2024 09:34
Опис: Доброго дня, на наше попередне запитання, було повідомлено, що будуть внесені зміни, але змін в Оголошенні немає. Просимо внести зміни до Оголошення до закінчення періоду уточнень, задля дотримання вимог законодавства та дотримання принципів не дискримінації учасників, в частині обмеження права участі в закупівлі шляхом встановлення вимог, які неможливо виконати.
Відповідь: Доброго дня, зміни вже внесені.
Дата відповіді: 08.02.2024 12:53
Відповідь надана

стосовно невідповідностей

Номер: 965058e2eb7e4ac888a750770efa04e5
Дата опублікування: 06.02.2024 14:07
Опис: Доброго дня, просимо внести зміни до Оглошеня, оскільки ГСТУ 46.19-2002 "Блоки із м'яса та субпродуктів заморожені. Загальні технічні умови" не передбачає можливості виготовлення сала з додаванням спецій, як зазаначено у технічному опису до предмета закупівлі. Просимо або змінити технічні характеристики товару, і видалити вимоги стосовно того, що сало має бути зі спеціями, або дозволити учасника пропонувати сало виготовлене відповідно до ТУ .
Відповідь: Доброго дня, в оголошення будуть внесені зміни.
Дата відповіді: 07.02.2024 14:58