• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Набори готових продуктів (реторт-пакети) за кодом ДК 021:2015 - 15890000-3 «Продукти харчування та сушені продукти різні»

Докладніше в Тендерній документації. Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади Інформація про мову (мови), якою (якими) повинно бути складено тендерні пропозиції: Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. У разі надання інших документів складених мовою іншою ніж українська мова, такі документи повинні супроводжуватися перекладом українською мовою, переклад (або справжність підпису перекладача) - засвідчений нотаріально або легалізований у встановленому законодавством України порядку. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою.

Завершена

459 885.60 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 299.43 UAH
Період уточнення: 31.01.2024 09:33 - 05.02.2024 00:00
Відповідь надана

кількість раціонів

Номер: 08d10d5b209540ae935340f9504072d1
Дата опублікування: 02.02.2024 16:12
Опис: Доброго дня. Шановний замовнику, щодо вашої відповіді. "Дякуємо за Ваше звернення! Дана потреба в реторт-пакетах сформована з урахуванням залишків реторт-пакетів з минулих закупівель, що необхідно для формування повноцінного набору денного раціону згідно норми № 3 Постанови КМУ від 16 червня 1992 року № 336 (зі змінами)." Ми розуміємо вашу ситуацію, але так як в нормі 3 встановлено вимоги до добового раціону, то ми повинні скласти таке меню з перших і других страв, щоб забезпечити виконання норми, так як меню на день повинно включати 4 страви, ваше замовлення в шт повинно бути кратне 4. В інакшому випадку не можливо запропонувати сукупність страв в такій кількості, щоб це забезпечило відповідність денним раціонам згідно норми 3 так як не стоїть вимога до конкретної страви на яку ви робите замовлення. Згідно вашої вимоги ми можемо сформувати 1604 денні раціони куди ввійде (1 перша страва і 3 других) відповідно це закриє потребу у 4812 других страв, оскільки вам потрібно 5894 других страв , із залишку других страв (5894-4812=1082) гіпотетично ми можемо сформувати раціони виключно із 4-ох других страв, але немає кратності так як 1082/4 =270,5. Як нам виконати це замовлення щоб відповідати вимогам норми 3 які ставляться виключно на добу, тобто до денного раціону? Прохання детальніше вивчити це питання з вашим керівником сектору організації діяльності ІТТ і внести відповідні зміни в ТД. Дуже дякуємо за відповідь.
Відповідь: Доброго дня! Дякуємо за Ваше звернення! Просимо звернути Вашу увагу щодо кількості наборів готових продуктів (реторт пакетів), а саме першої страви (галети 2 пачки) та другої страви (чай та цукор галети 2 пачки) закупівлі, існує саме така потреба, з метою економії бюджетних коштів. Потреба сформована з урахуванням залишків реторт- пакетів з минулих закупівель, для доукомплектування наборів готових продуктів. Також звертаю Вашу увагу на те, що набори готових продуктів повинні відповідати вимогам та асортименту продуктів за своєю енергетичною цінністю визначеними Постановою КМУ від 16 червня 1992 року № 336, однак порядок здійснення закупівлі таких наборів постановою не нормується. В свою чергу потреба у першій та другій страві сформована з урахуванням середньодобового наповнення спецустанови, короткострокового або довгострокового перебування затриманих та взятих під варту осіб та дотримання норм формування денного раціону. Враховуючи вищезазначене Замовником не допущено порушення вимог Постанови КМУ від 16 червня 1992 року № 336.
Дата відповіді: 03.02.2024 15:29
Відповідь надана

вимоги до раціону

Номер: df49bc380d4a44d98cadbbd15f3e0eda
Дата опублікування: 02.02.2024 10:17
Опис: Доброго дня. Шановний замовнику згідно вимог ТД За калорійністю та складом, модульне харчування повинне відповідати вимогам норми №3 Постанови КМУ від 16.06.1992 р. №336 (із змінами) за винятком хлібобулочних виробів. Відповідно до вашого опису в ТД: Склад модульного харчування повинен бути якісним і різноманітним, та включати в себе як перші страви (супи, борщ), так м’ясні, рибні та інші блюда. Обов’язковими складовими сніданку, обіду та вечері повинні бути чай з цукром відповідно до норми. Прохання внести відповідні зміни в ТД так як: 1) Вимогами норми №3 Постанови КМУ від 16.06.1992 р. №336 (із змінами) чаю передбачено 1 г без вказання енергетичної цінності, відповідно чай не повинен додаватись до сніданку обіду і вечері 2) Додатком N 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 16 червня 1992 р. N 336 передбачено норми заміни харчових продуктів, тому склад модульного харчування не обов’язково повинен включати рибні страви. Дякую
Відповідь: Дякуємо за Ваше звернення! 1) відповідно до норм № 3 Постанови КМУ від 16 червня 1992 року зазначена наявність чаю у кількості 1 г, тому чай повинен бути наявним.; 2) в додатку 2 зазначено: «Склад модульного харчування повинен бути якісним і різноманітним, та включати в себе як перші страви (супи, борщ), так м’ясні, рибні та інші блюда. Обов’язковими складовими сніданку, обіду та вечері повинні бути чай з цукром відповідно до норми.». Звертаю Вашу увагу, що у разі заміни продуктів, з яких виготовляється готова для вживання їжа, необхідно користуватися: «Нормою заміни харчових продуктів осіб, які тримаються в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах Державної кримінально-виконавчої служби, ізоляторах тимчасового тримання, приймальниках-розподільниках та інших приймальниках Національної поліції» згідно додатку 2 Постанови КМУ від 16 червня 1992 року № 336.
Дата відповіді: 02.02.2024 15:37
Відповідь надана

реторт пакет

Номер: a8c2718c86634b71a8318fca4677276c
Дата опублікування: 02.02.2024 10:14
Опис: Доброго дня. Шановний замовнику, згідно ваших вимог ТД: Готова до вживання їжа, стерилізована, запакована в м’яке харчове пакування реторт пакет з тривалим строком зберігання (не менше 11 місяців) умови зберігання (від +2С до +25С). Виготовлені страви (перша та друга) повинні знаходитися в окремо розфасованих і розділених порціонно-герметичних пакетах, які можуть бути використані для підігріву в мікрохвильових печах. На даний момент на рику немає варіантів реторт пакетів в яких можна розігрівати страви в мікрохвильовій і при цьому забезпечити терміни придатності і умови зберігання що вимагаються вами. Прохання роз’яснити який критерій для вас важливіше тривалість і температура зберігання чи можливість розігрівати в мікрохвильовці в пакеті. Дякую за відповідь.
Відповідь: Доброго дня, шановний Учаснику, найближчим часом до тендерної документації будуть внесені зміни.
Дата відповіді: 02.02.2024 15:37
Відповідь надана

денні раціони

Номер: 8520ba5cc27a41b791f159f8e57a5c8d
Дата опублікування: 02.02.2024 10:01
Опис: Доброго дня. Шановний замовнику згідно ТД За калорійністю та складом, модульне харчування повинне відповідати вимогам норми №3 Постанови КМУ від 16.06.1992 р. №336 (із змінами) за винятком хлібобулочних виробів. В даній постанові встановлено денні норми. Для забезпечення цих норм ми сформували декілька варіантів меню з 4-ох страв(одна страва сніданок, 2 страви обід 1 страва вечеря) . Прохання роз’яснити як сформувати рівну кількість денних раціонів з 4-ох став згідно норми 3, якщо загальна кількість став, що вимагається вами складає 1604+5894 =7498, тобто при наявності 4-ох страв в денному раціоні кількість раціонів буде 1874, 5. А в нормі 3 постанови КМУ вказано вимоги до денного раціону а не до окремої страви. Дякую за відповідь.
Відповідь: «Дякуємо за Ваше звернення! Дана потреба в реторт-пакетах сформована з урахуванням залишків реторт-пакетів з минулих закупівель, що необхідно для формування повноцінного набору денного раціону згідно норми № 3 Постанови КМУ від 16 червня 1992 року № 336 (зі змінами).
Дата відповіді: 02.02.2024 15:36