-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
- 1
Послуги з постачання готової їжі для харчування стаціонарних хворих ДК 021:2015 код 55520000-1 Кейтерингові послуги
Тендерну документацію розроблено відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (далі — Закон) та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178 (із змінами й доповненнями)
Торги не відбулися
15 040 500.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 150 405.00 UAH
мін. крок: 1% або 150 405.00 UAH
Період уточнення:
26.01.2024 13:19 - 08.03.2024 00:00
Відповідь надана
про помилки в меню
Номер:
8e2080d5e32245308771a3da68aff758
Дата опублікування:
30.01.2024 15:23
Опис:
Шановний замовнику, просимо виправити помилки в меню
1. Понеділок обід, страва "Підлива з волового м'яса". Просимо розшифровку саме якого м'яса, яка частина потрібна? замініть на інше м'ясо
2. Вівторок вечеря, страва " Яйце варене" з виходом 70грам. зробіть заміну на кількість в ШТ
3. Середа вечеря, відсутня грамовка у страві "Салат з моркви".
4. П'ятниця обід, страва "Чай з цукром", неправильна грамовка у страві для дієт Гіпотрофія, Нормотрофія та військові. виправіть та поставте потрібну грамоку.
5. Субота обід - страва " картопляне пюре з маслом", завищена грамовка для дієти Гіпертрофія, Гіпоглікемія.
6. Перші страви з позначенням "легкий", уточніть будь-ласка чи потрібні масло вершкове або олія у цих супах, чи вони зовсім готуються без жиру?
Відповідь:
Шановний Учаснику!
Відповідно до ч. 54 Постанови Кабінету міністрів України від 12 жовтня 2022 року №1178 «Фізична/юридична особа має право не пізніше ніж за три дні до закінчення строку подання тендерної пропозиції звернутися через електронну систему закупівель до замовника за роз’ясненнями щодо тендерної документації та/або звернутися до замовника з вимогою щодо усунення порушення під час проведення тендеру. Усі звернення за роз’ясненнями та звернення щодо усунення порушення автоматично оприлюднюються в електронній системі закупівель без ідентифікації особи, яка звернулася до замовника. Замовник повинен протягом трьох днів з дати їх оприлюднення надати роз’яснення на звернення шляхом оприлюднення його в електронній системі закупівель.
Зміни, що вносяться замовником до тендерної документації, розміщуються та відображаються в електронній системі закупівель у вигляді нової редакції тендерної документації додатково до початкової редакції тендерної документації. Замовник разом із змінами до тендерної документації в окремому документі оприлюднює перелік змін, що вносяться. Зміни до тендерної документації у машинозчитувальному форматі розміщуються в електронній системі закупівель протягом одного дня з дати прийняття рішення про їх внесення».
У відповідь на Ваше запитання від 30.01.2024 року, що стосується назви страви в меню на обід понеділка «Підлива з волового м’яса», інформуємо, що згідно з Академічним тлумачним словником української мови "Воловина - м'ясо вола; яловичина". Відповідно, слово «яловичина» цей же словник трактує у наступному вигляді: "Яловичина - м'ясо великої рогатої худоби».
Щодо розшифровки, «з якої саме частини м’яса готують вищевказану страву та чи потрібні масло вершкове або олія у супах в меню з позначенням «легкий», інформуємо, що згідно вимог тендерної документації, Учасник в складі пропозиції надає меню з переліком страв приготовлених, враховуючи норми наказу МОЗ України від 29.10.2013 р. № 931 «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні») та технологічні карти на всі страви (приготування страв) вказані в меню. Відтак, очікуємо від учасників подання технологічних карт на розроблене меню згідно норм вищевказаного нормативного документу.
Зміни до меню відповідно до інших зауважень у Вашому питанні додаються.
Дата відповіді:
01.02.2024 09:15