-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
- 1
ДК 021:2015-55320000-9 Послуги з організації харчування (Послуги з гарячого харчування (обід та полуденок)
Торги не відбулися
2 559 675.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 1% або 25 596.75 UAH
мін. крок: 1% або 25 596.75 UAH
Період уточнення:
26.01.2024 12:01 - 31.01.2024 00:00
Відповідь надана
Щодо санмінімуму
Номер:
3fa7b9a1297642a084f3d6ebc0ca5f63
Дата опублікування:
30.01.2024 11:16
Опис:
Шановний Замовнику! У Додатку3 ТД зазначено, надати: скановану копію протоколу проведення гігієнічного навчання по курсу санмінімуму працівника складського приміщення учасника та зав.виробництвом, виданого державним уповноваженим органом; Прошу надати відповідь, який державний орган надає даний протокол? Яким законодавчим актом передбачено проходження курсу санмінімуму працівника? Учаснику невідомі законодавчі підстави даної вимоги.
Відповідь:
Шановний Учаснику ! У відповідь на Ваше звернення повідомляємо: у відповідності до Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" курси гігієнічного навчання є обов'язковими кваліфікаційними вимогами для працівників, які підлягають обов'язковим медичним оглядам, а також для тих, хто працює у сфері послуг.
Дата відповіді:
01.02.2024 14:19
Відповідь надана
Стосовно сертифікації НАССР
Номер:
b7362e0cc4c241d1aadb5bc8aa7b1576
Дата опублікування:
30.01.2024 11:15
Опис:
Шановний Замовнику! У Додатку3 ТД зазначено, надати: документ що підтверджує сертифікацію систем управління безпечністю харчової продукції ISO 22000:2019 (HACCP/ХАССП), скажіть будь ласка, чи може Учасник надати сертифікат державного зразку, тобто ДСТУ ISO 22000:2019 «Системи управління безпечнічттю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2018 IDT).
Відповідь:
Шановний Учаснику ! У відповідь на Ваше звернення повідомляємо: У Додатку 3 ТД в абзаці до якого у Вас виникли питання зазначено «Учасник може надати довідку в довільній формі про запровадження обов’язкових постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) та/або скановану копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019, виданого на ім’я Учасника».
Учасник повинен надати документ, що підтверджує сертифікацію систем управління безпечністю харчової продукції ISO 22000:2019 (HACCP/ХАССП).
Дата відповіді:
01.02.2024 14:21