-
Відкриті торги з особливостями
-
Мультилотова
-
КЕП
- 1
Послуги з організації гарячого харчування учнів (здобувачів освіти) у комунальних закладах загальної середньої освіти територіальної громади міста Києва
Завершена
23 792 924.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.1% або 19 436.11 UAH
мін. крок: 0.1% або 19 436.11 UAH
Період уточнення:
27.12.2023 16:55 - 01.01.2024 00:00
Відповідь надана
Водій-експедитор
Номер:
75964059dfa641578d42557de594d809
Дата опублікування:
28.12.2023 11:33
Опис:
Шановний Замовник! В класифікаторі професій (ДК 003:2010) відсутня професія «водій-експедитор» і в переліку посад визначених Постановою №447/24 від 28 грудня 1977 року не передбачено посади водія-експедитора. Чи можемо ми надати працівника з посадою "експедитор" з наданням водійського посвідчення?
Відповідь:
Шановний Учаснику! Ви можете надати документи, які вимагаються тендерною документацією на експедитора та окремо на водія.
Дата відповіді:
02.01.2024 15:13
Відповідь надана
Сертифікати
Номер:
f3c9800880d344039d7c01b1acefcc21
Дата опублікування:
28.12.2023 11:23
Опис:
Шановний Замовник! В додатку 2 вказана вимога: Обов’язковим є наявність в складі працівників, які пройшли навчання і отримали сертифікати відповідно до вимог ISO 22000-2019 (ISO 22000-2018, IDT) щодо розробки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів – технолога.
Чи має даний сертифікат передбачати посаду технолога? Або можна подати сертифікат на працівника, що працює на посаді технолога?
Відповідь:
Шановний Учаснику! Відповідно до Додатку № 2 учасники у складі тендерної пропозиції повинні надати довідку, складену у довільній формі про наявність в штаті підприємства працівників (із зазначенням ПІБ працівників та їх посади), які пройшли навчання та отримали сертифікати відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000-2019 (ISO 22000-2018, IDT) щодо розробки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів, вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу, а також скановані оригінали сертифікатів зазначених працівників. Обов’язковим є наявність в складі працівників, які пройшли навчання і отримали сертифікати відповідно до вимог ISO 22000-2019 (ISO 22000-2018, IDT) щодо розробки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів – технолога». Сертифікат може бути наданий на працівника, що працює на посаді технолога.
Дата відповіді:
02.01.2024 15:13