• Відкриті торги з особливостями
  • Мультилотова
  • КЕП
  • 1

Послуги з організації гарячого харчування учнів (здобувачів освіти) у комунальних закладах загальної середньої освіти територіальної громади міста Києва

Завершена

23 792 924.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.1% або 19 436.11 UAH
Період уточнення: 27.12.2023 16:55 - 01.01.2024 00:00
Відповідь надана

Водій-експедитор

Номер: 75964059dfa641578d42557de594d809
Дата опублікування: 28.12.2023 11:33
Опис: Шановний Замовник! В класифікаторі професій (ДК 003:2010) відсутня професія «водій-експедитор» і в переліку посад визначених Постановою №447/24 від 28 грудня 1977 року не передбачено посади водія-експедитора. Чи можемо ми надати працівника з посадою "експедитор" з наданням водійського посвідчення?
Відповідь: Шановний Учаснику! Ви можете надати документи, які вимагаються тендерною документацією на експедитора та окремо на водія.
Дата відповіді: 02.01.2024 15:13
Відповідь надана

Сертифікати

Номер: f3c9800880d344039d7c01b1acefcc21
Дата опублікування: 28.12.2023 11:23
Опис: Шановний Замовник! В додатку 2 вказана вимога: Обов’язковим є наявність в складі працівників, які пройшли навчання і отримали сертифікати відповідно до вимог ISO 22000-2019 (ISO 22000-2018, IDT) щодо розробки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів – технолога. Чи має даний сертифікат передбачати посаду технолога? Або можна подати сертифікат на працівника, що працює на посаді технолога?
Відповідь: Шановний Учаснику! Відповідно до Додатку № 2 учасники у складі тендерної пропозиції повинні надати довідку, складену у довільній формі про наявність в штаті підприємства працівників (із зазначенням ПІБ працівників та їх посади), які пройшли навчання та отримали сертифікати відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000-2019 (ISO 22000-2018, IDT) щодо розробки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів, вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу, а також скановані оригінали сертифікатів зазначених працівників. Обов’язковим є наявність в складі працівників, які пройшли навчання і отримали сертифікати відповідно до вимог ISO 22000-2019 (ISO 22000-2018, IDT) щодо розробки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів – технолога». Сертифікат може бути наданий на працівника, що працює на посаді технолога.
Дата відповіді: 02.01.2024 15:13