-
Відкриті торги з особливостями
-
Мультилотова
-
КЕП
15110000-2: «М’ясо» (м'ясо різне з поділом на лоти для потреб підрозділів по м. Кропивницький та м. Кривий Ріг)
Усі документи тендерної пропозиції, які готуються безпосередньо учасником повинні бути складені українською мовою.
Завершена
3 654 770.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.3% або 11 069.00 UAH
мін. крок: 0.3% або 11 069.00 UAH
Період уточнення:
04.05.2023 10:09 - 16.05.2023 00:00
Відповідь надана
Незрозуміло
Номер:
acbc1537df034c4bb9a4954906974bae
Дата опублікування:
15.05.2023 14:42
Опис:
Підскажіть де ви бачили туші,півтуші та четвертини запаковані вакуумним методом.Ви визначтесь насамперед ,що Вам потрібно яке все таки м'ясо , адже ДСТУ 6030 та 4589 абсолютно різні.
Відповідь:
2. Потрібна лопаткова частина відповідно до ДСТУ 4589:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням».
Дата відповіді:
16.05.2023 11:11
Відповідь надана
Неправомірна вимога
Номер:
255362dfc1fc49df8fddd01f44cc25f2
Дата опублікування:
15.05.2023 12:17
Опис:
Відповідно до технічних вимог Замовник проводить закупівлю М'яса яловичини, лопаткової частини, охолодженого (Лопаткова частина, м'ясо має бути без кісток, добре знекровлене, чисте, без сторонніх речовин (наприклад, скла, гуми, металу), без сторонніх запахів, без забруднень, без видимих кров’яних згустків, подряпин, розривів, плям, синців, без холодильних опіків, плям. М'ясо повинно бути натурального походження.)
Даний вид м'яса ,а саме лопаткова частина,відноситься до ДСТУ 4589:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови».
Поясність свою дискримінаційну вимогу стосовно надання протоколу досліджень або експертного висновку згідно ДСТУ 6030:2008 «М’ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умови» ,адже ви проводите закупівлю лопаткової частини.
Вимагаємо привести свою документацію до відповідності та внести необхідні зміни.
Відповідь:
1. Якість товару повинна відповідати ДСТУ 4589:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням». М’ясо яловичини (напівфабрикат натуральний від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням) - безкістковий великокусковий та дрібнокусковий м’якуш, отриманий від охолодженої лопаткової частини туші першої категорії відповідно до ДСТУ 6030:2008 «М’ясо. Яловичина та телята в тушах, півтушах і четвертинках. Технічні умови».
Замовник повинен засвідчитися в якості товару, який пропонується учасником/постачальником, так як відповідно до ДСТУ 6030:2008 залежно від вгодованості яловичину поділяють на першу та другу категорію, в залежності від маси туш – на вищій, перший, другий та третій класи, тому й вимагається надання протоколу випробувань харчової продукції та/або експертний висновок щодо оцінки відповідності сировини, з якої буде відокремлена лопаткова частина, яка є предметом закупівлі – м’яса яловичини в четвертинах охолодженого, вимогам нормативних документів (ДСТУ 6030:2008) за основними показниками: токсичних елементів, пестицидів, питомої активності радіонуклідів, мікробіологічних показників.
Дата відповіді:
16.05.2023 11:11
Відповідь надана
Якість м'яса
Номер:
9fdbd933b3e14ea0aad517f625f1590c
Дата опублікування:
09.05.2023 13:16
Опис:
Добрий день, шановний Замовнику. Щось не зовсім зрозуміло, для чого Вам постачальник, який завідомо не буде виконувати умови договору. Згідно ТД «строк придатності товару на момент поставки на склад замовника повинен становити не менше 90% від передбаченого виробником», та щей Вам потрібен гарантійний лист на ВИПАДОК ЗАТРИМОК З ПОСТАВКАМИ. Ви розумієте, що предмет закупівлі - це товар, що швидко псується, які можуть бути затримки? Якщо будуть затримки, Вам завідомо привезуть товар, який не відповідає умовам ТД, крім того, цікаво, якщо Ви не вимагаєте в ТД наявність спецтранспорту, як Вам буде постачатися товар влітку? Дякую за відповідь.
Відповідь:
Доброго дня. По-перше, Замовник з метою передбачити ситуації, які можуть виникати під час виконання договору виставляє ті вимоги, які не суперечать ЗУ "Про публічні закупівлі" та Постанови №1178. По-друге, в Додатку №1 до ТД пунктом 2 передбачено "Обов’язковою вимогою до учасників є наявність спеціалізованого транспортного засобу призначеного для перевезення продукції, що вимагає особливих кліматичних умов. Учасники в Довідці по формі 2.1 зазначають наявність такого ТЗ (найменування, тип та інше) та надають документи на підтвердження права власності та інші документи відповідно до вимог даної тендерної документації".
Дата відповіді:
09.05.2023 14:38
Відповідь надана
Якісні характеристики м'яса яловичини
Номер:
0f84d1e35141459ba4459174d2400f6e
Дата опублікування:
08.05.2023 13:38
Опис:
Добрий день.
Шановний Замовнику, прошу надати відповідь:
1) Прошу написати, яке саме Вам потрібне м’ясо яловичини: великокусковий м’якушевий напівфабрикат безкістковий або дрібнокусковий м’якушевий напівфабрикат смаженина особлива?
На категорії згідно ДСТУ 6030:2008 «М’ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умови» ділиться м’ясо в тушах, півтушах і четвертинах.
Якщо Вам потрібна лопаткова частина м’яса яловичини, то згідно ДСТУ 4589:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови»:
4.1 Залежно від технології виробництва, виду та призначеності використання випускають такі напівфабрикати:
— великокускові
— м’якушеві;
— дрібнокускові
— м’якушеві та м’ясокісткові.
4.2 Великокускові та дрібнокускові напівфабрикати випускають таких назв:
а) Великокускові: м’якушеві: — Безкістковий;
б) Дрібнокускові: м’якушеві: — Асорті; — Смаженина особлива; м’ясокісткові: — Яловичина для тушкування; — Грудинка для харчо.
4.3 Напівфабрикати виробляють порційними або ваговими: — великокускові — з парної або охолодженої сировини; — дрібнокускові — з охолодженої сировини.
2) Поясніть, будь ласка, який гарантійний лист щодо згоди постачальника на відповідальне зберігання товару може надаватися на охолоджене м’ясо, якщо згідно ДСТУ 4589:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови» напівфабрикат безкістковий зберігається за наступною температури:
без вакууму: від 4 °С до 6 °С включно 2 доби; від мінус 1 °С до 1 °С включно 5 діб
з вакуумом: від 0 °С до 4 °С включно 5 діб; від мінус 1°С до 1 °С включно 10 діб?
Тим паче, що далі Додатком № 3 передбачено, що «строк придатності товару на момент поставки на склад замовника повинен становити не менше 90% від передбаченого виробником».
Тобто Вам потрібний гарантійний лист, що Постачальник може зберігати м’ясо яловичини в своєму складі 1 добу?
Дякую за відповідь.
Відповідь:
Доброго дня, в технічному описі вказано що це має бути лопаткова частина, без кісток, не тушка. Гарантійний лист надається на випадок затримок з поставками.
Дата відповіді:
09.05.2023 11:07