-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
- 1
Хліб
Хліб. Детально згідно Додатку №3 до ТД - Технічна специфікація Відповідно до постанови КМУ від 30.12. 2022 №1495 відкриті торги проводяться без застосування електронного аукціону. Розмір мінімального кроку пониження ціни в оголошенні про проведення відкритих торгів з особливістю зазначений у зв'язку із технічною реалізацією електронного майданчика «SmartTender.biz».
Завершена
651 060.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 255.30 UAH
мін. крок: 0.5% або 3 255.30 UAH
Період уточнення:
23.03.2023 08:58 - 31.03.2023 00:00
Відповідь надана
Щодо технычних вимог предмету закупівлі
Номер:
32758d231eab48ffabfae7512e1cfa38
Дата опублікування:
29.03.2023 17:41
Опис:
Шановний замовнику! Ми змушені ВТРЕТЄ звернутися до Вас щодо одного і того ж питання у зв’язку із неналежною відповіддю на 2 попередні.
Предметом закупівлі є
- Хліб житньо пшеничний нарізний –18 000кг
- Хліб пшеничний нарізний – 6000кг - Батон – 2500кг.
Відповідно до технічнчних та якісних характеристик предмету закупівлі "зовнішній вигляд продукції повинен відповідати прямокутній формі, в якій проводили випікання". Тобто документація визначає, що хліб повинен випікатися у певній формі. Разом з тим, ДСТУ 4583:2006 та ДСТУ 7517:2014 передбачають, що хліб за способом випікання може бути як формовим, так і подовим.
У вашій попередній відповіді з посиланням на ПОСТАНОВЛЕНИЕ N 4/П-1 от 07.01.77 «Об утверждении Перечня производств, профессий и должностей, работа в которых дает право на бесплатное получение лечебно-профилактического питания в связи с особо вредными условиями труда, рационов этого питания, норм бесплатной выдачи витаминных препаратов и правил бесплатной выдачи лечебно-профилактического питания» було зазначено, що необхідність закупівлі саме формового хліба обумовлена необхідністю точно розрахувати вагу хліба із розрахунку на одну людину (хоча замовник не зазначив, як форма випікання вливає на розрахунок ваги шматочків хліба).
Оскільки відповідно до технічних характеристик хліб повинен бути нарізним, наше товариство планує постачати вже нарізаний на рівні шматочки машинним способом хліб. Отже, всі шматочки будуть мати однакову вагу і замовник зможе легко визначити потребу шматочків хліба на одну людину.
Отже втретє просимо надати інфомацію про те, чи буде в якості еквівалента прийматися хліб (житньо пшеничний та пшеничний ), що за способом випікання є подовим. Якщо ні, просомо пояснити з посиланням на норми чи постанови, що регламентують харчування у закладах, подібних Замовнику причину відмови.
Відповідь:
Відповідно до вимог Тендерної документації учасник повинен вказати конкретні показники продукції, яку він пропонує, відповідно до вимог встановлених Замовником у Додатку №3 до цієї тендерної документації. У технічній специфікації на хліб (Додаток №3 до тендерної документації), яка сформована відповідно до власних потреб замовника, зазначено, що Хліб житньо-пшеничний нарізний, формовий та Хліб пшеничний нарізний, формовий має бути нарізаний на шматочки та упакований в індивідуальну поліетиленову плівку. Зовнішній вигляд: відповідає хлібній прямокутній формі, в якій проводили випікання, без бокових виливів, не розпливчастий, без притисків. Можливості застосування еквівалента до способу випікання хліба не передбачено, тому хліб (житньо-пшеничний та пшеничний), що за способом випікання є подовим, не буде прийматися в якості еквівалента
Дата відповіді:
31.03.2023 16:50
Відповідь надана
Щодо технічних умов закупівлі
Номер:
0546fa6906da499ebc3c9ec75a3ca172
Дата опублікування:
27.03.2023 16:31
Опис:
Шановний замовнику! Відповідно до технічнчних та якісних характеристик предмету закупівлі "зовнішній вигляд продукції повинен відповідати прямокутній формі, в якій проводили випікання". Тобто документація визначає, що хліб повинен випікатися у певній формі. Разом з тим, ДСТУ 4583:2006 та ДСТУ 7517:2014 передбачають, що хліб за способом випікання може бути як формовим, так і подовим. Отже повторно прошу надати інфомацію про те, чи буде в якості еквівалента прийматися хліб (житньо пшеничний та пшеничний ), що за способом випікання є подовим. Якщо ні, просомо пояснити з посиланням на норми чи постанови, що регламентують харчування у закладах, подібних Замовнику причину відмови.
Відповідь:
Шановний Учаснику, у відповідь на Ваше звернення повідомляємо наступне:
Відповідно до статті 166 Кодексу законів про працю України та статті 7 Закону України "Про охорону праці" наше підприємство забезпечує харчуванням працівників, які зайняті на роботах із шкідливими умовами праці. Відповідно до Правил безкоштовної видачі лікувально-профілактичного харчування та внутрішніх організаційно-розпорядчих документів, розрахунок вартості набору продуктів передбачених для забезпечення лікувально-профілактичного харчування здійснюється з урахуванням ваги та калорійності продукту на одну людину. Виходячи з вищевикладеного сформована власна потреба у закупівлі нарізного, формового хліба прямокутної форми, що забезпечує поділ хліба на рівномірні, однакової ваги та розміру шматочки хліба, та дає можливість здійснити сталий розрахунок вартості одного шматка хліба.
Оскільки, подовий хліб – це хліб який випікається без форми, на поді, при рівномірному нарізанні такого хліба, шматки мають не однакову форму та вагу, що унеможливлює встановити однакову вартість для кожного шматочка хліба. Тому, хліб, що за способом випікання є подовим, не може бути у якості еквівалента, хліба формового, що відповідає хлібній прямокутній формі, в якій проводили випікання, відповідно до вимог встановлених у Додатку3 Тендерної документації.
Дата відповіді:
29.03.2023 16:50
Відповідь надана
Щодо технічних вимог до предмету закупівлі
Номер:
04ab450c48aa4995b6d23991bf19464a
Дата опублікування:
23.03.2023 23:08
Опис:
Шановнй замовнику!
Просимо уточнити, чи буде в якості еквівалента прийматися хліб (житньо пшеничний та пшеничний ), що за способом випікання є подовим.
Якщо ні, просомо пояснити з посиланням на норми чи постанови, що регламентують харчування у закладах, подібних Замовнику причину відмови.
Відповідь:
Шановний Учаснику, у відповідь на Ваше звернення повідомляємо наступне:
Визначення технічних та якісних характеристик предмету закупівлі здійснюється відповідно до потреб замовника для забезпечення харчування персоналу. Відповідно до Додатку № 3 до тендерної документації в позиціях «Хліб житньо-пшеничний нарізний» та «Хліб пшеничний нарізний» передбачено: зовнішній вигляд, що відповідає хлібній прямокутній формі, в якій проводили випікання, без бокових виливів, не розпливчастий, без притисків – що забезпечує правильну форму виробу та рівномірні (однакового розміру) шматочки хліба. Отже, в застосуванні еквівалента до технічної характеристики предмета закупівлі відсутня потреба.
Дата відповіді:
24.03.2023 16:00