• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

м'ясо (ДК 021:2015 15110000-2)

(м’ясо яловичини охолоджене; печінка яловичини охолоджена; тушки курей охолодженні, філе курей охолодженні, печінка куряча охолоджена; м'ясо свинини охолоджене)

Завершена

639 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.3% або 1 600.00 UAH
Період уточнення: 02.01.2018 15:37 - 08.01.2018 17:00
Відповідь надана

Щодо вимог

Номер: 35335b156ca840ccadb744af31382365
Дата опублікування: 06.01.2018 13:49
Опис: Відповідно до пункту 2 «Інша інформація» розділу «Оцінка тендерної пропозиції» зазначено, що поставка товару повинна здійснюватися транспортом Постачальника до місця використання товару, забезпечуючи зберігання, кількість і якість товару. Розвантаження товару на місці призначення проводиться Постачальником, також відповідно до Додатоку 8 «Технічні (якісні) вимоги до Товару та способи їх підтвердження» зазначено «Відповідність предмета закупівлі нормативно-технічній документації». 1. М'ясо без ГМО. 2. Товар має бути фасований в упакування дозволене до використання органами державного санітарно-епідеміологічного нагляду. 3. Остаточний строк придатності товару, на момент постачання Замовнику, повинен бути не меншим 90% строку придатності використання товару. 4. М’ясні продукти повинні не перевищувати строки зберігання 5. Кожна партія товару повинна бути окремо розфасована відповідно до заявки Замовника та мати супроводжувальні документами, що підтверджують їх якість товару - копію декларації виробника ,завірену постачальником. 6. Кожна партія повинна супроводжуватись передбаченими законодавством документами. 7. Продукти приймаються лише за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Продукція повинна постачатися у пакуванні з відповідним маркуванням. На кожній одиниці фасування та на ярлику, який кріпиться до упаковки, повинне бути маркування, згідно Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. 8. Поставка товару повинна здійснюватися транспортом Постачальника до місця використання товару, забезпечуючи зберігання, кількість і якість товару. Розвантаження товару на місці призначення проводиться Постачальником. 9. Водій (експедитор) обов'язково повинен мати копію особистої медичної книжки водія. 10. Обсяги закупівлі товару можуть бути зменшені залежно від реального фінансування видатків Замовника. 11. Доставка товару здійснюється згідно заявки Замовника. Вами, як замовником подано вимоги до предмету закупівлі. Просимо Вас, уточнити якими документами повинні підтверджуватися наступні вимоги, а саме: 1. М'ясо без ГМО. 2. Поставка товару повинна здійснюватися транспортом Постачальника до місця використання товару, забезпечуючи зберігання, кількість і якість товару. 3. Чим підтверджується походження та якість товару 4. Оскільки предметом закупівлі є м'ясо, до нього встановлюються спеціальні вимоги, як до продукції, що швидко псується такі як наявність холодильного обладнання під час зберігання та транспортування. На підставі вище викладено просимо внести відповідні зміни до тендерної документації.
Відповідь: 1. У відповідності до пункту 5 порядку етикетування харчових продуктів, які містять генетично модифіковані організми (надалі - ГМО) або вироблені з їх використанням та вводяться в обіг, затвердженого постановою КМУ від 13.09.2009 року № 468, етикетування харчових продуктів, які не містять генетично модифіковані організми або вміст яких становить менш як 0,1 відсотка, може бути здійснено добровільно з виконанням напису "Без ГМО", а тому постачання продукції без маркування "ГМО" буде розцінюватися як продукція без ГМО. Підставою для підтвердження інформації щодо відсутності ГМО у продуктах, є протокол випробувань або інший дозволений законодавством документ підтверджуючий, що продукт не містить ГМО. 2. Як передбачено пунктом 8 технічні (якісні) вимоги до Товару та способи їх підтвердження (додаток № 8) доставка продукції повинна проводитися за рахунок Постачальника, спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення продовольчих товарів. Під спеціалізованим транспортом мається на увазі транспорт, який призначений для охолодженого м`яса, таким транспортом може бути рефрижератор або інший транспортний засіб, котрий буде зберігати темтературу у відповідності до норм зберігання таких продуктів. 3. Передбачено додатком № 8 технічні (якісні) вимогами до Товару та способи їх підтвердження, а саме в "Якісні характеристики". 4. Кваліфікаційні критерії встановлені у відповідності до чинного законодавства. Вдячні Вам за запитання! З Повагою, Т.К. КЗ "НВО "ЗОШ - інтернат І-ІІІ", ліцей "Сокіл", центр позашкільного виховання Кіровоградської міської ради
Дата відповіді: 06.01.2018 16:36