-
Відкриті торги
-
Мультилотова
-
КЕП
М'ясо яловичини охолоджене, свинина охолоджена, печінка яловича охолоджена, четверті курей охолоджені, філе курей охолоджене.
2 лоти
Завершена
3 990 900.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.2% або 6 955.00 UAH
мін. крок: 0.2% або 6 955.00 UAH
Період уточнення:
15.12.2017 13:14 - 24.12.2017 13:19
Відповідь надана
Роз"яснення тендерної документації
Номер:
50e926c9cc9c4c668a8b71579270704c
Дата опублікування:
21.12.2017 15:47
Опис:
Надайте роз'яснення щодо даного пункту :
2.3. результати досліджень на безпечність та якість продукції (протоколи досліджень, експертні висновки чи ін.) видані акредитованою лабораторією (надати копію акредитаційного документу такої лабораторії), в галузі акредитації якої внесені всі дослідження, передбачені чинним законодавством для даного виду продукції;
На підставі якого чинного нормативно-правового акту передбачено обов'язкове дослідження на безпечність та якість продукції ?
Відповідь:
Відповідно до статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку відповідають за виконання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів у межах діяльності, яку вони здійснюють.
Відповідно до зазначеної статті Оператори ринку зобов’язані:
забезпечувати дотримання вимог цього Закону щодо гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу;
забезпечувати виконання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів щодо окремих показників якості;
забезпечувати простежуваність та надавати інформацію, передбачену статтею 22 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а саме: Оператори ринку повинні бути здатні встановити інших операторів ринку, які постачають їм харчові продукти та інші об’єкти санітарних заходів за принципом "крок назад":
1. Обов'язковий мінімальний перелік досліджень сировини, продукції тваринного та рослинного походження, комбікормової сировини, комбікормів, вітамінних препаратів та ін., які слід проводити в державних лабораторіях ветеринарної медицини і за результатами яких видається ветеринарне свідоцтво (ф-2), затверджений наказом Державного департаменту ветеринарної медицини України від 03.11.98 №16 та зареєстрований в Міністерстві юстиції України 30.11.98 за №761/3201.
2. Наказ Державного департаменту ветеринарної медицини від 07.06.2002 № 28 «ПРАВИЛА ПЕРЕДЗАБІЙНОГО ВЕТЕРИНАРНОГО ОГЛЯДУ ТВАРИН І ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ М'ЯСА ТА М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ».
Дата відповіді:
22.12.2017 12:11
Відповідь надана
Роз"яснення тендерної документації
Номер:
e27f3038ce4a4c018ce5bca33bd9c6c2
Дата опублікування:
21.12.2017 15:47
Опис:
Надайте роз'яснення щодо даного пункту :
2.3. результати досліджень на безпечність та якість продукції (протоколи досліджень, експертні висновки чи ін.) видані акредитованою лабораторією (надати копію акредитаційного документу такої лабораторії), в галузі акредитації якої внесені всі дослідження, передбачені чинним законодавством для даного виду продукції;
На підставі якого чинного нормативно-правового акту передбачено обов'язкове дослідження на безпечність та якість продукції ?
Відповідь:
Відповідно до статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку відповідають за виконання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів у межах діяльності, яку вони здійснюють.
Відповідно до зазначеної статті Оператори ринку зобов’язані:
забезпечувати дотримання вимог цього Закону щодо гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу;
забезпечувати виконання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів щодо окремих показників якості;
забезпечувати простежуваність та надавати інформацію, передбачену статтею 22 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а саме: Оператори ринку повинні бути здатні встановити інших операторів ринку, які постачають їм харчові продукти та інші об’єкти санітарних заходів за принципом "крок назад":
1. Обов'язковий мінімальний перелік досліджень сировини, продукції тваринного та рослинного походження, комбікормової сировини, комбікормів, вітамінних препаратів та ін., які слід проводити в державних лабораторіях ветеринарної медицини і за результатами яких видається ветеринарне свідоцтво (ф-2), затверджений наказом Державного департаменту ветеринарної медицини України від 03.11.98 №16 та зареєстрований в Міністерстві юстиції України 30.11.98 за №761/3201.
2. Наказ Державного департаменту ветеринарної медицини від 07.06.2002 № 28 «ПРАВИЛА ПЕРЕДЗАБІЙНОГО ВЕТЕРИНАРНОГО ОГЛЯДУ ТВАРИН І ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ М'ЯСА ТА М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ».
Дата відповіді:
22.12.2017 12:10
Відповідь надана
Роз"яснення тендерної документації
Номер:
d3e640ffc24a49e9ab5941d12cf373a4
Дата опублікування:
21.12.2017 15:47
Опис:
Надайте роз'яснення щодо даного пункту :
2.3. результати досліджень на безпечність та якість продукції (протоколи досліджень, експертні висновки чи ін.) видані акредитованою лабораторією (надати копію акредитаційного документу такої лабораторії), в галузі акредитації якої внесені всі дослідження, передбачені чинним законодавством для даного виду продукції;
На підставі якого чинного нормативно-правового акту передбачено обов'язкове дослідження на безпечність та якість продукції ?
Відповідь:
Відповідно до статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку відповідають за виконання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів у межах діяльності, яку вони здійснюють.
Відповідно до зазначеної статті Оператори ринку зобов’язані:
забезпечувати дотримання вимог цього Закону щодо гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу;
забезпечувати виконання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів щодо окремих показників якості;
забезпечувати простежуваність та надавати інформацію, передбачену статтею 22 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а саме: Оператори ринку повинні бути здатні встановити інших операторів ринку, які постачають їм харчові продукти та інші об’єкти санітарних заходів за принципом "крок назад":
1. Обов'язковий мінімальний перелік досліджень сировини, продукції тваринного та рослинного походження, комбікормової сировини, комбікормів, вітамінних препаратів та ін., які слід проводити в державних лабораторіях ветеринарної медицини і за результатами яких видається ветеринарне свідоцтво (ф-2), затверджений наказом Державного департаменту ветеринарної медицини України від 03.11.98 №16 та зареєстрований в Міністерстві юстиції України 30.11.98 за №761/3201.
2. Наказ Державного департаменту ветеринарної медицини від 07.06.2002 № 28 «ПРАВИЛА ПЕРЕДЗАБІЙНОГО ВЕТЕРИНАРНОГО ОГЛЯДУ ТВАРИН І ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ М'ЯСА ТА М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ».
Дата відповіді:
22.12.2017 12:10