• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Молоко

Закупівля здійснюється на очікувану вартість на 2018 рік

Завершена

2 000 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 1 000.00 UAH
Період уточнення: 15.11.2017 14:18 - 23.11.2017 12:00
Відповідь надана

Доповнення

Номер: aa3b03ba6320481ca569c278e4f7f5e3
Дата опублікування: 16.11.2017 17:18
Опис: "ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII 22 липня 2014 року Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Розділ I ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів; Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга ISO 22000:2005 HACCP НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72 з 2007–08–01 Національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 відповідає ISO 22000:2005 Food safety management systems — Requirements for any organization in the food chain (Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
Відповідь: Добрий день! Шановний учасник, ЗУ №1602-VII від 22.07.2014р. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів» безпосередньо стосується та регламентує норми щодо системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. Дивіться Закон України № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (зі змінами та доповненнями), а саме ст.21 – «Вимоги щодо застосування постійно діючих систем аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках».
Дата відповіді: 17.11.2017 12:48
Відповідь надана

Доповнення

Номер: a6ed8e4deb68487780533fdb42317191
Дата опублікування: 16.11.2017 17:17
Опис: "ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII 22 липня 2014 року Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Розділ I ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів; Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга ISO 22000:2005 HACCP НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72 з 2007–08–01 Національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 відповідає ISO 22000:2005 Food safety management systems — Requirements for any organization in the food chain (Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
Відповідь: Добрий день! Шановний учасник, ЗУ №1602-VII від 22.07.2014р. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів» безпосередньо стосується та регламентує норми щодо системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. Дивіться Закон України № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (зі змінами та доповненнями), а саме ст.21 – «Вимоги щодо застосування постійно діючих систем аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках».
Дата відповіді: 17.11.2017 12:48
Відповідь надана

Зміни в Технічному Завданні додаток 2

Номер: dab2244bbc1644208b8a0237549df0b0
Дата опублікування: 16.11.2017 11:11
Опис: Внести уточнення в тендерної документації «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі», а саме: - сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, HACCP ), зареєстрованого в ННРУ (Незалежних Національних Реєстрах України). Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга ISO 22000:2005 HACCP , так як не враховані обов’язкові вимоги закону України № 1602 VII «Про внесення змін в деякі законодавчі акти України відносно харчових продуктів».
Відповідь: Добрий день! Шановний учасник, коли ви робите посилання на якийсь нормативно-правовий акт, то повинні вказати не тільки його точну назву, номер, дату прийняття, але обов’язково статтю, її частину(и), пункт(и). Що стосується положень ЗУ №1602-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів», а насамперед, ЗУ № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (зі змінами та доповненнями), то: 1. Згідно до п.7 ст.21 – «Сертифікація постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, не є обов’язковою. 2. Згідно до ч.2, ч.3 ст.32 – «Сертифікація харчових продуктів необов’язкова. Під час виробництва харчових продуктів оператор ринку може користуватися технічними умовами, державна реєстрація яких є необов’язковою. Таким чином, для внесення уточнень в розділ «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі» щодо обов’язкового надання учасниками «сертифіката на систему управління безпечністю харчових продуктів…» підстав не має, оскільки така вимога може бути дискримінаційною для інших учасників процедури закупівлі.
Дата відповіді: 16.11.2017 16:58
Відповідь надана

Зміни в Технічному Завданні додаток 2

Номер: 82a164ec22e64a2db079b2c56f115aab
Дата опублікування: 16.11.2017 11:08
Опис: Внести уточнення в тендерної документації «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі», а саме: - сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, HACCP ), зареєстрованого в ННРУ (Незалежних Національних Реєстрах України). Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга ISO 22000:2005 HACCP , так як не враховані обов’язкові вимоги закону України № 1602 VII «Про внесення змін в деякі законодавчі акти України відносно харчових продуктів».
Відповідь: Добрий день! Шановний учасник, коли ви робите посилання на якийсь нормативно-правовий акт, то повинні вказати не тільки його точну назву, номер, дату прийняття, але обов’язково статтю, її частину(и), пункт(и). Що стосується положень ЗУ №1602-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів», а насамперед, ЗУ № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (зі змінами та доповненнями), то: 1. Згідно до п.7 ст.21 – «Сертифікація постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, не є обов’язковою. 2. Згідно до ч.2, ч.3 ст.32 – «Сертифікація харчових продуктів необов’язкова. Під час виробництва харчових продуктів оператор ринку може користуватися технічними умовами, державна реєстрація яких є необов’язковою. Таким чином, для внесення уточнень в розділ «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі» щодо обов’язкового надання учасниками «сертифіката на систему управління безпечністю харчових продуктів…» підстав не має, оскільки така вимога може бути дискримінаційною для інших учасників процедури закупівлі.
Дата відповіді: 16.11.2017 16:57