-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
М'ясо
Завершена
335 612.17
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 3 356.12 UAH
мін. крок: 1% або 3 356.12 UAH
Період уточнення:
06.12.2017 09:01 - 12.12.2017 08:39
Відповідь надана
Технічна специфікація
Номер:
41c8831e5d064084974a1358ac95748a
Дата опублікування:
11.12.2017 10:19
Опис:
Доброго дня! Уточніть, будь ласка, що мається на увазі під "М'ясо куряче (окремі пропорційні частини )". Трактування терміну "окремі порційні частини" є доволі широким, тут і чверть, і крильця і стегно і грудка та інше. Це дуже важливо при визначенні цінових критеріїв пропозиції. Внесіть, будь ласка, відповідні зміни до тендерної документації.
Відповідь:
Доброго дня ! "М'ясо куряче (окремі пропорційні частини ),є стегно та четверть .
Дата відповіді:
14.12.2017 09:44
Відповідь надана
Технічні вимоги до предмету закупівлі
Номер:
269b568035164e76bcbc7de2a72d4613
Дата опублікування:
11.12.2017 10:12
Опис:
В Додатку №2 Технічна специфікація тендерної документації Замовника визначено, що якість мяса курячого як цілої тушки так і окремих порціних частин має відповідати ДСТУ 3143-2013 - М'ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови.
Відповідно до Національного стандарту України щодо загальних технічних умов на м’ясо птиці (ДСТУ 3143:2013), всі вимоги зазначеного документу встановлені саме на курячі тушки. Вимога щодо відповідності окремих частин курей (філе, тощо) умовам даного стандарту – не передбачена. Надайте роз'яснення чи внесіть відповідні зміни до тендерної документації. Чи буде підставою для відхилення пропозиції учасника відповідність продукції, в тому числі, цілої курячої тушки іншим чинним ТУ? Виробники курятини декларують якість своєї продукції, зокрема цілих курячих тушок, власним ТУ, які розроблені відповідно до ДСТУ 3143:2013.
Відповідь:
ТУ, які розроблені відповідно до ДСТУ 3143-2013, не є підставою для відхилення пропозицій учасника проведення процедури закупівлі, так, як дані ТУ передбачають закупівлі не лише цілих курячих тушок , а і окремих частин курей (філе тощо ).
Дата відповіді:
14.12.2017 10:09