• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

М'ясо

Завершена

335 612.17 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 3 356.12 UAH
Період оскарження: 06.12.2017 09:01 - 18.12.2017 00:00
Вимога
Вирішена

Вимога про внесення змін до тендерної документації

Номер: 2c71e0df485d47cdaacc3245d5921ead
Ідентифікатор запиту: UA-2017-12-06-000054-a.c1
Назва: Вимога про внесення змін до тендерної документації
Вимога:
В Додатку №2 Технічна специфікація тендерної документації Замовника визначено, що якість м'яса курячого як цілої тушки так і окремих порційних частин має відповідати ДСТУ 3143-2013 - М'ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови. Відповідно до вказаного ДСТУ 3143:2013 всі вимоги зазначеного документу встановлені саме на курячі тушки. Вимога щодо відповідності окремих частин курей (філе, тощо) умовам даного стандарту – не передбачена. Виробники курятини здебільшого декларують якість своєї продукції, зокрема, цілих курячих тушок, а також окремих порційних частин власним технічним умовам (ТУ), які розроблені відповідно до ДСТУ 3143:2013. Щодо порційних частин курячої тушки, то виробники декларують їх якість виключно відповідно до власних ТУ. Крім того, В Додатку №2 Технічна специфікація тендерної документації Замовника визначено таку позицію як "М'ясо куряче (окремі пропорційні частини )". Трактування терміну "окремі порційні частини" є доволі широким, тут і чверть, і крильця і стегно і грудка та інше. Це дуже важливо при визначенні цінових критеріїв пропозиції. Вказані неточності не дають змогу учасникам визначити необхідні технічні характеристики предмету закупівлі та відповідно сформувати цінову пропозицію. Враховуючи вище викладене, тендерна документація потребує внесення відповідних змін в її технічній частині. Тож, вимагаю від замовника внесення відповідних змін до тендерної документації щодо точного визначення технічних характеристик предмету закупівлі.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: 1. ТУ, які розроблені відповідно до ДСТУ 3143-2013, не є підставою для відхилення пропозицій учасника проведення процедури закупівлі, так, як дані ТУ передбачають закупівлі не лише цілих курячих тушок , а і окремих частин курей (філе тощо ). 2Доброго дня ! "М'ясо куряче (окремі пропорційні частини ),є стегно та четверть .
Статус вимоги: Задоволено